Stvari stoje ovako. Imam fiat stilo 1.9jtd 2001. godina i elektronika me izludi. Parking senzori su mi osteceni(udarila me neka budala na parkingu), te poslije toga ne rade mi podizaci stakala na nekim prozorima. Konstantno javlja neke greske i sl.
Tako da mi je neophodan prijedlog nekog elektricara da zna raditi svoj posao i da nece zavaliti ko budalu...
Preporuka elektricara
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- mali Ninja
#2 Re: Preporuka elektricara
ichindich na butmiruAdi1808 wrote:Stvari stoje ovako. Imam fiat stilo 1.9jtd 2001. godina i elektronika me izludi. Parking senzori su mi osteceni(udarila me neka budala na parkingu), te poslije toga ne rade mi podizaci stakala na nekim prozorima. Konstantno javlja neke greske i sl.
Tako da mi je neophodan prijedlog nekog elektricara da zna raditi svoj posao i da nece zavaliti ko budalu...
-
Adi1808
#3 Re: Preporuka elektricara
Jel zavaljuje? kakava su iskustva i gdje se nalazi?mali Ninja wrote:ichindich na butmiruAdi1808 wrote:Stvari stoje ovako. Imam fiat stilo 1.9jtd 2001. godina i elektronika me izludi. Parking senzori su mi osteceni(udarila me neka budala na parkingu), te poslije toga ne rade mi podizaci stakala na nekim prozorima. Konstantno javlja neke greske i sl.
-
_ado_
#4 Re: Preporuka elektricara
da li 'zavaljuje' kako ti kazes, neznam. al znam gdje se nalazi
iz kruznog toka na Ilidzi krenes prema Grand centru (merkator). Prodjes Grand centar, Terme Catez, i na sljedecem skretanju lijevo (vidjet ces osnovnu skolu) skreni lijevo. Idi tom cestom dok ne dodjes do hrpe lezecih policajaca. Tu ces sa lijeve strane vidjeti tablu Autoelektricar Icindic, objekat je odmah uz tu cestu.
- johntra
#5 Re: Preporuka elektricara
imaš ti negdje fini kratak spoj, zato se to i dešava...
-
marija235
#6 Re: Preporuka elektricara
Pozdrav raji i htela bih da vas zamolim za preopruku elektricara,hvala
- johntra
#7 Re: Preporuka elektricara
imaš tema o ovome, barem dvije ili tri...samo ukucaj u search...