preporuka,da uspiješ, kod žena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- matematika
#1 preporuka,da uspiješ, kod žena
Oporučujem vam da prema ženama budete pažljivi, budući da je žena stvorena od krivog rebra čiji je vrh najiskrivljeniji (odnosno da je osjetljive, emotivne naravi). Ako ga pokušaš ispraviti - slomićeš ga, a ako ga ne budeš ispravljao - ostaće savijeno. Stoga, budite pažljivi prema ženama!
to je sve što ti treba,ostalo je bezvrijedno, to je jedini princip koji pije vode kod žena,
to je sve što ti treba,ostalo je bezvrijedno, to je jedini princip koji pije vode kod žena,
- Cholina_Lokica
#2 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
sad je svima zivot laksi... 
- matematika
#4 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
?????????mima wrote:Pa dje si meho?
??????????
- matematika
#6 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
.Obrazujte se i stičite znanje, a sa znanjem stičite mirnoću i dostojanstvo. Osim toga, budite ponizni i pokorni onima od kojih znanje stičete.mima wrote:Dobro izvini................Dje si klonu?
- sinus
#7 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
matematika wrote:.Obrazujte se i stičite znanje, a sa znanjem stičite mirnoću i dostojanstvo. Osim toga, budite ponizni i pokorni onima od kojih znanje stičete.mima wrote:Dobro izvini................Dje si klonu?
- matematika
#8 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
Ako ti nešto dušu tišti, napusti to.mima wrote:Dobro izvini................Dje si klonu?
-
*mima*
#9 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
matematika wrote:.Obrazujte se i stičite znanje, a sa znanjem stičite mirnoću i dostojanstvo. Osim toga, budite ponizni i pokorni onima od kojih znanje stičete.mima wrote:Dobro izvini................Dje si klonu?
Pa mos mislit kako se super obrazujemo uz tvoje nebulozne nickove i teme.........
-
*mima*
#10 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
Ma dje si besana kuco stara........jesi dobila topli obrok?
- matematika
#11 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
Najviša dobrota i velikodušnost je: da obilaziš onoga ko tebe ne obilazi; da dadneš onome koji je tebe odbio, i da oprostiš onome ko je tebi nepravdu učiniobesana wrote:Je li ikada iko otvorio temu, a da ga mima nije na nož dočekala, i "isprovaljivala" pitam se
isprovaljivala ,kažeš, moja diploma inžinjera elektro tehnike mi daje za pravo da se nekad i provalim zar ne
- illuminated
#12 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
Eugene Magic, sta ima ? 
- slavkoimamodilera
#14 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
mima wrote:Ma dje si besana kuco stara........jesi dobila topli obrok?
- sinus
#15 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
Moram malo da te ispravim:matematika wrote:Najviša dobrota i velikodušnost je: da obilaziš onoga ko tebe ne obilazi; da dadneš onome koji je tebe odbio, i da oprostiš onome ko je tebi nepravdu učiniobesana wrote:Je li ikada iko otvorio temu, a da ga mima nije na nož dočekala, i "isprovaljivala" pitam se
isprovaljivala ,kažeš, moja diploma inžinjera elektro tehnike mi daje za pravo da se nekad i provalim zar ne
Ono isprovaljivala je bilo napisano pod navodnicima "isprovaljivala"
A svi znamo šta navodnici predstavljaju ako sam dobro skontao ono što je besana napisala...Ako nisam onda mi Halalite
Last edited by sinus on 02/06/2009 14:49, edited 1 time in total.
-
*mima*
#16 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
Neka besana...............smiri se i ne vrijedjaj bez razloga..........I sama vidis da te se klonim a ti izazivas.............ne kontam sta ti je.
- terra_incognita
#17 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
Ima bar 10 tema na kojima Mima detektira klonove.
-
*mima*
#18 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
besana wrote:Ništa ... but...me....nerviraš ....a...i...prva....si...počela....
Pogledaj i sama da sta si ovdje napisala...........
-
*mima*
#19 Re: preporuka,da uspiješ, kod žena
terra_incognita wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ima bar 10 tema na kojima Mima detektira klonove.
A sami se odaju......mislim klonovi.