Preporucite put za "medeni" :)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
ch0ban

#1 Preporucite put za "medeni" :)

Post by ch0ban »

Ljudi, nisam vise pametan... ideje za 7 dana ODMORA, al bas ODMORA u drugoj polovini januara? Da mi je s ZENOM buducom :) gdje otpilit, ugasit mobitel i odmorit se k'o covjek... gledao sam smjestaje po Jahorini, sve super samo ja nisam skijas :) anti-talenat totalni... pa kontam onda Dubrovnik??? Jel' itko imo kakvo pozitivno iskustvo gdje lokalno? Nije stvar ni para, al sam preumoran za putovanja po Turskoj, Egiptu ili tako slicno
ako je offtopic oprostite :) ideje mi hitno trebaju :)
semmy

#2 Re: Preporucite put za "medeni" :)

Post by semmy »

ch0ban wrote:Ljudi, nisam vise pametan... ideje za 7 dana ODMORA, al bas ODMORA u drugoj polovini januara? Da mi je s ZENOM buducom :) gdje otpilit, ugasit mobitel i odmorit se k'o covjek... gledao sam smjestaje po Jahorini, sve super samo ja nisam skijas :) anti-talenat totalni... pa kontam onda Dubrovnik??? Jel' itko imo kakvo pozitivno iskustvo gdje lokalno? Nije stvar ni para, al sam preumoran za putovanja po Turskoj, Egiptu ili tako slicno
ako je offtopic oprostite :) ideje mi hitno trebaju :)
vlasic, pahuljica...svaki dan idete na tretmane opustanja, masaze, sauna, bazen itc....
surajaa

#3 Re: Preporucite put za "medeni" :)

Post by surajaa »

Vlasic ne zvuci lose, ali nisam sigurna koliko je dobar sada kada su temperature u porastu i kada se snijeg ubrzano topi. Po iskustvu znam da ce gore u nekoliko dana nastati pravo blato i kaljuza gdje god da se okrenes, mislim da vam to svakako nece pruzati romanticni dasak koji prizeljkujete...stoga bi mozda trebalo da razmislite o nekoj drugoj destinaciji....
Ja licno bih uvijek odabrala neku egzotiku, posebno sada kada kod nas vlada zima, ako vam vec novac ne predstavlja nikakvu prepreku da pustite masti na volju...

Nesto sto mi sada trenutno pada na pamet je Aquareumal apartmansko naselje i spa centar u Fojnici...zaista pruzaju vrhunsku uslugu i odmor...ako se pak zelis maknuti iz Bosne onda ti toplo preporucujem toplice Terme Catez u Sloveniji, moji roditelji su prosle godine isli bas nekad u ovom periodu i bilo im je divno, a nije mnogo ni daleko...

Hrvatska ti je jos blize, oni imaju cuvene Tuheljske toplice i za njih sam cula samo rijeci hvale...u svakom slucaju zelim vam lijep provod...
starii

#4 Re: Preporucite put za "medeni" :)

Post by starii »

skoro sam bio u opatiji i mogu ti reci da me je prijatno iznenadila....ja sam isao poslovno ali sam uzeo neki dosta povoljni paket u hotelu opatija..otidi na http://www.opatija.net/ imas dosta ponuda pogotovo u ovim zimskim danima sigurno ces si naci nesto interesantno...ako mislis da je opatija daleko vjeruj da nije ja sam krenuo u šest ujutro iz sarajeva preko zenice doboja slavosnkog broda zagreb rijeke i dosao sam tamo u 1 sat i to je voznja bila oko 80km/h...
a uvijek postoji i istanbul :-)
Post Reply