Preponska kila savjet hitno potreban!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Marx25

#1 Preponska kila savjet hitno potreban!

Post by Marx25 »

Registrirao sam se ovdje kako bi vas zamolio mislim one koji vec imaju iskustva u vezi sa preponskom kilom da mi pomognu i upute me kod koga je potrebno da odem rijesiti svoj problem.Inace prije neki dan uhvatila me strasna bol u donjem dijelu ledja i na prvu sam mislio da je samo to u pitanju i to od treninga u teretani pa sam mislio da ce to da prodje odmaranjem,ali medjutim ta bol,ustvari ne bol nego neki tupi osjecaj mi se pojavio na desnoj strani testisa uz neku kvrzicu,a i u preponama na desnoj strani noge takodjer ta tupa bol koja ne jenjava.Kada napregnem trbusni zid podje da mi sjeva i bude zesca tupa bol upravo ispod dupeta pa sam tu i otklonio svoje sumnje i uvjeren sam da mi je 90 posto ta preponska kila,a zna mi se nekad prosirit i na cijelu desnu nogu dok je lijeva sasvim ok.Znaci tupa bol u testisu uz neku kvrzicu i desna noga prepone mi zadaju vece neugodnosti evo vec peti dan tako da su ledja sada spala u sasvim drugi plan tj.msm da je to najmanji problem kakav vec imam pa bi vas zamoslio za neki savjet ili pomoc kod kojeg doktora da idem i kakve nalaze i provjere da uradim,inace sam iz Sarajeva pozdrav svima.
razonoda

#2 Re: Preponska kila savjet hitno potreban!

Post by razonoda »

Ako taj bol ne prolazi vec peti dan --hitno doktoru. Vjerovatno -opste prakse. Ako nemas termin mozda ti je opcija neki privatnik. Primice te vjerovatno brze nego ''regularni'. Mozda se neko ovdje nadje da ti da bolji savjet ali odlazak dr je neizbjezan. sretno
Post Reply