PRENOSNICA-objasnjenje?
Moderator: anex
-
Dijana830
#1 PRENOSNICA-objasnjenje?
Kolege misljenje?? imam neutrosen materijal (gradjevinska firma) na jednom gradilistu knjizen na klasu 1. U sledecem mjesecu to cu knjiziti na trosak klasa 5. Traze mi prenosnicu ? Kako treba da izgleda taj dokument (prenos materijala sa jednog na drugo mjesto ) Napisite mi svoje misljenje da li se neko susretao s tim? Da li postoji neko drugo knjizenje?
- Ricken
#2 Re: PRENOSNICA-objasnjenje?
Ovo bi i kod nas bilo primjenjivo.Dijana830 wrote:Kolege misljenje?? imam neutrosen materijal (gradjevinska firma) na jednom gradilistu knjizen na klasu 1. U sledecem mjesecu to cu knjiziti na trosak klasa 5. Traze mi prenosnicu ? Kako treba da izgleda taj dokument (prenos materijala sa jednog na drugo mjesto ) Napisite mi svoje misljenje da li se neko susretao s tim? Da li postoji neko drugo knjizenje?
Suštinski to je to.
http://ekonomija.wordpress.com/2009/07/ ... nosnice-1/
-
ZES
#3 Re: PRENOSNICA-objasnjenje?
Ja znam da postoji prijenosnica u softveru koji se zove Pantheon, u njemu postoji taj dokument gdje se razduži potrošeni materijal u određenom period i predaje se knjigo/računovodstvu. To kod mene na poslu koriste, i sve funkcioniše ok samo se treba redovno uraditi update stanja na magacinu da bi se razduženje poklopilo sa stvarnim stanjem.