Prenos mobilnog broja u drugu mrežu

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Grile

#1 Prenos mobilnog broja u drugu mrežu

Post by Grile »

Raja da li neko ima iskustva sa ovim? Htio bih da se "skinem" sa BH telekoma, nešto su mi petljali oko ovih paketa i sad mi se nikako ne sviđa. Prešao bih npr. u mtel, vidio sam da imaju par paketa koji mi više odgovaraju. I kakva je pokrivenost mtela u Federaciji( Zenica, Sarajevo) ?
doff

#2 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu

Post by doff »

Najbolje ti je da uzmeš start paket, furaš koji dan i testiraš. Onda iz prve ruke znaš kakva je pokrivenost na mjestima na kojima se krećeš
krakatoa

#3 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu

Post by krakatoa »

Grile wrote:Raja da li neko ima iskustva sa ovim? Htio bih da se "skinem" sa BH telekoma, nešto su mi petljali oko ovih paketa i sad mi se nikako ne sviđa. Prešao bih npr. u mtel, vidio sam da imaju par paketa koji mi više odgovaraju. I kakva je pokrivenost mtela u Federaciji( Zenica, Sarajevo) ?
Još jedan klon koji reklamira mtel a pljuje BH telecom-u. Svega 3 posta i odmah po telekomu. Ofiran si mali gilipteru, butmanu, dilejo, anonimni,...
supercali

#4 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu

Post by supercali »

krakatoa wrote:
Grile wrote:Raja da li neko ima iskustva sa ovim? Htio bih da se "skinem" sa BH telekoma, nešto su mi petljali oko ovih paketa i sad mi se nikako ne sviđa. Prešao bih npr. u mtel, vidio sam da imaju par paketa koji mi više odgovaraju. I kakva je pokrivenost mtela u Federaciji( Zenica, Sarajevo) ?
Još jedan klon koji reklamira mtel a pljuje BH telecom-u. Svega 3 posta i odmah po telekomu. Ofiran si mali gilipteru, butmanu, dilejo, anonimni,...
A ti si gelipter koji reklamira bh telecom a pljujes ostale
krakatoa

#5 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu

Post by krakatoa »

h
Grile

#6 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu

Post by Grile »

doff wrote:Najbolje ti je da uzmeš start paket, furaš koji dan i testiraš. Onda iz prve ruke znaš kakva je pokrivenost na mjestima na kojima se krećeš
Odličan prijedlog, to ću i uraditi pa testirati.
krakatoa wrote: Još jedan klon koji reklamira mtel a pljuje BH telecom-u. Svega 3 posta i odmah po telekomu. Ofiran si mali gilipteru, butmanu, dilejo, anonimni,...
Kako ja pljujem po telekomu? Tako što kažem da nisam zadovoljan njihovom uslugom, nakon što su mi uslovi paketa promijenjeni i sada mi ne odgovara? A i da pljujem, mi živimo u slobodnoj demokratskoj zemlji i svim građanima je ustavno zagarantovano pravo slobode govora. :bih:
A ti bolje nemoj da spamuješ jednoslovnim i nekonstruktivnim odgovorima u postovima ako već hoćeš sebe da nazivaš "starim" članom foruma, to su osnovna pravila forumske zajednice.

P.S. Koristim BH telekom već 10 godina :)
krakatoa

#7 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu

Post by krakatoa »

Grile wrote:
doff wrote:Najbolje ti je da uzmeš start paket, furaš koji dan i testiraš. Onda iz prve ruke znaš kakva je pokrivenost na mjestima na kojima se krećeš
Odličan prijedlog, to ću i uraditi pa testirati.
krakatoa wrote: Još jedan klon koji reklamira mtel a pljuje BH telecom-u. Svega 3 posta i odmah po telekomu. Ofiran si mali gilipteru, butmanu, dilejo, anonimni,...
Kako ja pljujem po telekomu? Tako što kažem da nisam zadovoljan njihovom uslugom, nakon što su mi uslovi paketa promijenjeni i sada mi ne odgovara? A i da pljujem, mi živimo u slobodnoj demokratskoj zemlji i svim građanima je ustavno zagarantovano pravo slobode govora. :bih:
A ti bolje nemoj da spamuješ jednoslovnim i nekonstruktivnim odgovorima u postovima ako već hoćeš sebe da nazivaš "starim" članom foruma, to su osnovna pravila forumske zajednice.

P.S. Koristim BH telekom već 10 godina :)
Provaljnen si 2G to 3G konvertoru, prijavljen si zbog kloniranja i razligu!
Post Reply