Prenos mobilnog broja u drugu mrežu
Moderator: Benq
-
Grile
#1 Prenos mobilnog broja u drugu mrežu
Raja da li neko ima iskustva sa ovim? Htio bih da se "skinem" sa BH telekoma, nešto su mi petljali oko ovih paketa i sad mi se nikako ne sviđa. Prešao bih npr. u mtel, vidio sam da imaju par paketa koji mi više odgovaraju. I kakva je pokrivenost mtela u Federaciji( Zenica, Sarajevo) ?
-
doff
#2 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu
Najbolje ti je da uzmeš start paket, furaš koji dan i testiraš. Onda iz prve ruke znaš kakva je pokrivenost na mjestima na kojima se krećeš
- krakatoa
#3 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu
Još jedan klon koji reklamira mtel a pljuje BH telecom-u. Svega 3 posta i odmah po telekomu. Ofiran si mali gilipteru, butmanu, dilejo, anonimni,...Grile wrote:Raja da li neko ima iskustva sa ovim? Htio bih da se "skinem" sa BH telekoma, nešto su mi petljali oko ovih paketa i sad mi se nikako ne sviđa. Prešao bih npr. u mtel, vidio sam da imaju par paketa koji mi više odgovaraju. I kakva je pokrivenost mtela u Federaciji( Zenica, Sarajevo) ?
- supercali
#4 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu
A ti si gelipter koji reklamira bh telecom a pljujes ostalekrakatoa wrote:Još jedan klon koji reklamira mtel a pljuje BH telecom-u. Svega 3 posta i odmah po telekomu. Ofiran si mali gilipteru, butmanu, dilejo, anonimni,...Grile wrote:Raja da li neko ima iskustva sa ovim? Htio bih da se "skinem" sa BH telekoma, nešto su mi petljali oko ovih paketa i sad mi se nikako ne sviđa. Prešao bih npr. u mtel, vidio sam da imaju par paketa koji mi više odgovaraju. I kakva je pokrivenost mtela u Federaciji( Zenica, Sarajevo) ?
-
Grile
#6 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu
Odličan prijedlog, to ću i uraditi pa testirati.doff wrote:Najbolje ti je da uzmeš start paket, furaš koji dan i testiraš. Onda iz prve ruke znaš kakva je pokrivenost na mjestima na kojima se krećeš
Kako ja pljujem po telekomu? Tako što kažem da nisam zadovoljan njihovom uslugom, nakon što su mi uslovi paketa promijenjeni i sada mi ne odgovara? A i da pljujem, mi živimo u slobodnoj demokratskoj zemlji i svim građanima je ustavno zagarantovano pravo slobode govora.krakatoa wrote: Još jedan klon koji reklamira mtel a pljuje BH telecom-u. Svega 3 posta i odmah po telekomu. Ofiran si mali gilipteru, butmanu, dilejo, anonimni,...
A ti bolje nemoj da spamuješ jednoslovnim i nekonstruktivnim odgovorima u postovima ako već hoćeš sebe da nazivaš "starim" članom foruma, to su osnovna pravila forumske zajednice.
P.S. Koristim BH telekom već 10 godina
- krakatoa
#7 Re: Prenos mobilnog broja u drugu mrežu
Provaljnen si 2G to 3G konvertoru, prijavljen si zbog kloniranja i razligu!Grile wrote:Odličan prijedlog, to ću i uraditi pa testirati.doff wrote:Najbolje ti je da uzmeš start paket, furaš koji dan i testiraš. Onda iz prve ruke znaš kakva je pokrivenost na mjestima na kojima se krećeš
Kako ja pljujem po telekomu? Tako što kažem da nisam zadovoljan njihovom uslugom, nakon što su mi uslovi paketa promijenjeni i sada mi ne odgovara? A i da pljujem, mi živimo u slobodnoj demokratskoj zemlji i svim građanima je ustavno zagarantovano pravo slobode govora.krakatoa wrote: Još jedan klon koji reklamira mtel a pljuje BH telecom-u. Svega 3 posta i odmah po telekomu. Ofiran si mali gilipteru, butmanu, dilejo, anonimni,...![]()
A ti bolje nemoj da spamuješ jednoslovnim i nekonstruktivnim odgovorima u postovima ako već hoćeš sebe da nazivaš "starim" članom foruma, to su osnovna pravila forumske zajednice.
P.S. Koristim BH telekom već 10 godina