Prenemaganje na Facebook-u?
- esmasaric
#802 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Valjda zbog toga što i nisam nešto aktivna, ili mi prijatelji na fejsu nisu nešto aktivni...ovi koji su malo hiper sam unfollow. Ali ovako kad odlučim otvoriti facebook na kompjuteru, zatrpan je timeline reklamama i postovima koje su prijatelji lajkovali (od rođenja sina poznate dive, do narodnih lijekova itd.) A u posljednje vrijeme ima više predizbornih plakata nego na banderama u komšiluku. Skoro da prijatelje i ne vidim od toga. 
- SmokingMan
#803 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Redovno čitam njegove kolumne u Jutarnjem listu.kakavdanakneiskustvu wrote:
-
upsy_daisy
#804 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Nisam ljubitelj twitera ni facea al sam par puta posjetila tvoj link ispod avatara i mogu ti reći da mi se veoma dopada tvoj smisao za humor!esmasaric wrote:Valjda zbog toga što i nisam nešto aktivna, ili mi prijatelji na fejsu nisu nešto aktivni...ovi koji su malo hiper sam unfollow. Ali ovako kad odlučim otvoriti facebook na kompjuteru, zatrpan je timeline reklamama i postovima koje su prijatelji lajkovali (od rođenja sina poznate dive, do narodnih lijekova itd.) A u posljednje vrijeme ima više predizbornih plakata nego na banderama u komšiluku. Skoro da prijatelje i ne vidim od toga.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#805 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
10 godina na fejsu
šta da radim
ne idem više tamo ali sam sve ostavio slike i podatke
mislim idem ali poslovno na neke stranice koje vodim
uglavnom izgubio je svrhu i smisao i u nešto novo se pretvorio
živo gnjecavo fluidno i promjenjivo
ne volim gašenje accounta
valjda ću ga ponovo zavoljeti
šta da radim
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#806 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Sad je valjda instagram popularniji 
- triconja
#807 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Bidni trol, meci svakve komentareBlack swan wrote:10 godina na fejsu
šta da radim
- insomnia78
#808 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Pa takvih na fejsbuku na stotineupsy_daisy wrote:Nisam ljubitelj twitera ni facea al sam par puta posjetila tvoj link ispod avatara i mogu ti reći da mi se veoma dopada tvoj smisao za humor!esmasaric wrote:Valjda zbog toga što i nisam nešto aktivna, ili mi prijatelji na fejsu nisu nešto aktivni...ovi koji su malo hiper sam unfollow. Ali ovako kad odlučim otvoriti facebook na kompjuteru, zatrpan je timeline reklamama i postovima koje su prijatelji lajkovali (od rođenja sina poznate dive, do narodnih lijekova itd.) A u posljednje vrijeme ima više predizbornih plakata nego na banderama u komšiluku. Skoro da prijatelje i ne vidim od toga.
-
upsy_daisy
#809 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
E pa nisam na fejsbuku, živim u blaženom neznanjuinsomnia78 wrote:Pa takvih na fejsbuku na stotineupsy_daisy wrote:Nisam ljubitelj twitera ni facea al sam par puta posjetila tvoj link ispod avatara i mogu ti reći da mi se veoma dopada tvoj smisao za humor!esmasaric wrote:Valjda zbog toga što i nisam nešto aktivna, ili mi prijatelji na fejsu nisu nešto aktivni...ovi koji su malo hiper sam unfollow. Ali ovako kad odlučim otvoriti facebook na kompjuteru, zatrpan je timeline reklamama i postovima koje su prijatelji lajkovali (od rođenja sina poznate dive, do narodnih lijekova itd.) A u posljednje vrijeme ima više predizbornih plakata nego na banderama u komšiluku. Skoro da prijatelje i ne vidim od toga.
- Postpostmoderna
#810 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
al kad dobiju dijete pa ga umotaju u nekakve salove kluba za koje roditelji navijaju
kakvo ispiranje mozga
pustite dijete da samo odabere, tikvani
kakvo ispiranje mozga
pustite dijete da samo odabere, tikvani
- Logovan
#811 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ja ne samo da ću ga umotati u šalove i zastave, još ću ga i učlaniti u klub i kupiti mu u fan shopu plišanu igračku sa grbom kluba. 
- Postpostmoderna
#812 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Jes jes
Pa mu onda mlatiti da mu je ljubav za tim klubom urodena a nije vec konstuirana nasilu!
I jos ga uciti od malih nogu da je samo taj klub eticki cist a da su drugi i komsijski prljavi i da ih treba mrziti
Pa mu onda mlatiti da mu je ljubav za tim klubom urodena a nije vec konstuirana nasilu!
I jos ga uciti od malih nogu da je samo taj klub eticki cist a da su drugi i komsijski prljavi i da ih treba mrziti
-
Nadzorna_ploca
#813 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ljudi kad smo vec kod prenemaganja
Napravim jucer neki page na fejsu ali u pretrazivanju niti ga ja mogu vidjeti niti moji prijatelji..samo jedan od 4-5 vidi ime stranice..
Napravim jucer neki page na fejsu ali u pretrazivanju niti ga ja mogu vidjeti niti moji prijatelji..samo jedan od 4-5 vidi ime stranice..