Prenemaganje na Facebook-u?
-
Nadzorna_ploca
#776 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Jaki je Velic.
- zagortenej
#777 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
on je idol mladimaasurbanipal wrote:KB9 wrote:meni taj lik iz nekog neopisivog razloga ide na zivce, ne pratim sta pise po fejsu srecom al kad se nekad zadesi na tv hoce mi nesto bit kolko ga ocima ne mogu
Dodajem neke djevojke koje mu lajkaju statuse. Pitam ih ja šta vide u njima, kažu uglavnom da ih smatraju poučnim i da im daju snagu u vjeri...
- KB9
#778 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
mudar lik, nije salazagortenej wrote:on je idol mladimaasurbanipal wrote:KB9 wrote:meni taj lik iz nekog neopisivog razloga ide na zivce, ne pratim sta pise po fejsu srecom al kad se nekad zadesi na tv hoce mi nesto bit kolko ga ocima ne mogu
Dodajem neke djevojke koje mu lajkaju statuse. Pitam ih ja šta vide u njima, kažu uglavnom da ih smatraju poučnim i da im daju snagu u vjeri...
- Infologicar
#779 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Pisanje o referendumu.
Citiraću frenda koji je rekao sljedeće:"Kurac me boli."
Citiraću frenda koji je rekao sljedeće:"Kurac me boli."
- sunceKOtepsija
#780 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
dustaban wrote:"Obojica smo (bili) sretni i radosni jer se pokoravamo..."Towelie wrote:Covek je zasluzio da se nadje u cvetnom okviru.
![]()
![]()
![]()
Suncetiyebem
insomnia78 wrote:
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
i mehanicisticniJuni wrote:Bas ste jednodimenzionalni
- insomnia78
#781 Re: RE: Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Samo jedan je idolzagortenej wrote:on je idol mladimaasurbanipal wrote:KB9 wrote:meni taj lik iz nekog neopisivog razloga ide na zivce, ne pratim sta pise po fejsu srecom al kad se nekad zadesi na tv hoce mi nesto bit kolko ga ocima ne mogu [emoji38]
Sabit iztarčina
- insomnia78
#782 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Inac, ne bi koljaca ove godine po fejsbuku

Prosle su pucali selfiji sa potocima krvi
Prosle su pucali selfiji sa potocima krvi
- KB9
#783 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
sabit je kopija stojana micinog, uzasna kopija
- seln
#784 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Citav facebook je prenemaganje.
- pirmin
#785 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Kao Sabitovu sliku stavili sliku Srbina iz onog sela sa gomilom zagorjelih, neozenjenih i zeljnih.
I tu se Srbi kopiraju?!
Pa dobro Bosnje, dokle vise?

I tu se Srbi kopiraju?!
- KB9
#786 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
pirmin wrote:Kao Sabitovu sliku stavili sliku Srbina iz onog sela sa gomilom zagorjelih, neozenjenih i zeljnih.
I tu se Srbi kopiraju?!
![]()
ozbiljno, provjeri eto i uvjeri se, bas onako bezvezna kopija dodje lik, bukvalno sve je pokro
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#787 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Najjaci status na fb:
pozz iz kpz Sarajevo

pozz iz kpz Sarajevo
- ho oponopono
#788 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
...ma sve su više prevazišli, ništ me ne iznenađuje više...
...od fotošopiranja jebote... znam ih kako izgledaju, ono reducira kroz 700 filtera, gledam i ne vjerujem...do neprepoznavanja je došla ta suština prevare...
...kao da oni imaju samo kindere, pa opali evo zlato mamino i babino...dok se kupa, sere, jede, u školi, za kompom...sve se mora propratiti...
...iz kuće svaki kutak...blic desni guz kuhinja , blic lijevi guz kupatilo, spremna za noć vidite mi kombinacije najljepša... blic hodnik( iz kurtoazije joj komentare i lajkove pucaju, a ovamo da mogu ekstenzije i nokte bi joj iščupali hijene...
...duck faca blic ispijanje kafe, žderanje tu i tamo...
...još furka čoko bananice crtanje obrva ruglo neviđeno, još ružnije nego da nema nikakve...malteri pudera, kao kroz odžak da je proletila ili gorila jebote...to je esencijalno...
...onda oni statusi, citati jako dubokoumni nema šta...a od tog duboko veže se za njih jedino da im ga turaju duboko...
...pogotovo oni optimistični, nije im do života, tipični melanholici otupljeni ali nema jebote to sve pršti...
... #najjače ( u očima drugih da tako ispadnu šta li )... #najljepša ( mama ju tako tješi) ovamo mlohava ćuna # jebač prvoklasni...i tako...
...ma ne, ne prenemažu se ljudi, to su jednostavno oni...takav sklop ličnosti jebote i jebiga...
...od fotošopiranja jebote... znam ih kako izgledaju, ono reducira kroz 700 filtera, gledam i ne vjerujem...do neprepoznavanja je došla ta suština prevare...
...kao da oni imaju samo kindere, pa opali evo zlato mamino i babino...dok se kupa, sere, jede, u školi, za kompom...sve se mora propratiti...
...iz kuće svaki kutak...blic desni guz kuhinja , blic lijevi guz kupatilo, spremna za noć vidite mi kombinacije najljepša... blic hodnik( iz kurtoazije joj komentare i lajkove pucaju, a ovamo da mogu ekstenzije i nokte bi joj iščupali hijene...
...duck faca blic ispijanje kafe, žderanje tu i tamo...
...još furka čoko bananice crtanje obrva ruglo neviđeno, još ružnije nego da nema nikakve...malteri pudera, kao kroz odžak da je proletila ili gorila jebote...to je esencijalno...
...onda oni statusi, citati jako dubokoumni nema šta...a od tog duboko veže se za njih jedino da im ga turaju duboko...
...pogotovo oni optimistični, nije im do života, tipični melanholici otupljeni ali nema jebote to sve pršti...
... #najjače ( u očima drugih da tako ispadnu šta li )... #najljepša ( mama ju tako tješi) ovamo mlohava ćuna # jebač prvoklasni...i tako...
...ma ne, ne prenemažu se ljudi, to su jednostavno oni...takav sklop ličnosti jebote i jebiga...
- Daryl Dixon
#789 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
daj print screen lolinog statusa da se smijemoTomahawk11 wrote:Najjaci status na fb:
pozz iz kpz Sarajevo![]()
-
Juliuscezar
#790 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ja mislim sve ruzan, kad ono ne znam koristit filtere
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Daryl Dixon
-
palestinka
#793 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Hahaha...najluđi kompliment koji sam dobila je 'pa ti stvarno izgledaš isto kao na fb:-Dbhnapoleon1 wrote:Ja mislim sve ruzan, kad ono ne znam koristit filtere
-
Juliuscezar
#794 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
pazi taj komentar zavisi od tona kojim je izrecen. Moze biti: "Pa ti stvarno izgledas isto kao na fb" sa dubokim razocarenjem u glasu i "Pa ti stvarno izgledas isto kao na fb" sa poletom.palestinka wrote:Hahaha...najluđi kompliment koji sam dobila je 'pa ti stvarno izgledaš isto kao na fb:-Dbhnapoleon1 wrote:Ja mislim sve ruzan, kad ono ne znam koristit filtere
Kod mene slika sto mi je na profilu starija od godinu i po, cak sam po pritiskom da je promijenim
-
palestinka
#795 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ma znam šta kažeš. U ovom slučaju nije bilo razočarenje. Bilo je poletno, odušdvljeno. Po toj procjeni lijepo izgledam pa se misllo da koristim filtere i şta već. Ustvari tad sam prvi put čula za filtere. Ja se ne volim ni puno našminkatí da ne bih biladrugačija kad skinem šminku. A ti promíjeni profilnu, udovolji pritisku:-Dbhnapoleon1 wrote:pazi taj komentar zavisi od tona kojim je izrecen. Moze biti: "Pa ti stvarno izgledas isto kao na fb" sa dubokim razocarenjem u glasu i "Pa ti stvarno izgledas isto kao na fb" sa poletom.palestinka wrote:Hahaha...najluđi kompliment koji sam dobila je 'pa ti stvarno izgledaš isto kao na fb:-Dbhnapoleon1 wrote:Ja mislim sve ruzan, kad ono ne znam koristit filtere
Kod mene slika sto mi je na profilu starija od godinu i po, cak sam po pritiskom da je promijenim![]()
-
Juliuscezar
#796 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Samo treba trenirat sto vise selfija i onda na kvantitet dolazi i kvalitet, jbg nemam ni instagram pa ne postoje uslovi za trening. Drzava da uradi nesto .palestinka wrote:Ma znam šta kažeš. U ovom slučaju nije bilo razočarenje. Bilo je poletno, odušdvljeno. Po toj procjeni lijepo izgledam pa se misllo da koristim filtere i şta već. Ustvari tad sam prvi put čula za filtere. Ja se ne volim ni puno našminkatí da ne bih biladrugačija kad skinem šminku. A ti promíjeni profilnu, udovolji pritisku:-Dbhnapoleon1 wrote:pazi taj komentar zavisi od tona kojim je izrecen. Moze biti: "Pa ti stvarno izgledas isto kao na fb" sa dubokim razocarenjem u glasu i "Pa ti stvarno izgledas isto kao na fb" sa poletom.palestinka wrote: Hahaha...najluđi kompliment koji sam dobila je 'pa ti stvarno izgledaš isto kao na fb:-D
Kod mene slika sto mi je na profilu starija od godinu i po, cak sam po pritiskom da je promijenim![]()
-
palestinka
#797 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Haha država mora učiniti puno više da bi mladi znali praviti bolje sebeslikove. Uvesti u škóle predmet selfisanje i društvo. I taj NVO, neke ókrugle stolove organizovati i proglasiti Dan selfie štapa:-D da svi vježbaju.
-
Juliuscezar
#798 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
NVO beton nacin za uzimanje love na lijepe oci.
Inace previse se galami oko tih selfija i toga, pustit omladinu nek se slika. Doduse imam u prijateljima par osoba sto su navalentne sa tim slikanjem ali ako ti neko bas dosadi imamo opciju unfolow.
Cak FB mozda polahko gubi popularnost Instagram ga uzima (iako to dodje na isto), veliku popularnost stice i onaj snapchat.
Inace previse se galami oko tih selfija i toga, pustit omladinu nek se slika. Doduse imam u prijateljima par osoba sto su navalentne sa tim slikanjem ali ako ti neko bas dosadi imamo opciju unfolow.
Cak FB mozda polahko gubi popularnost Instagram ga uzima (iako to dodje na isto), veliku popularnost stice i onaj snapchat.
-
Nepass
#799 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ja nikakve filtere nemam na mob a slike sa prednjom kamerom kao da kroz spijunku na vratima slikas ili odraz sa kasike 
Prvo moram mob nabaviti pa onda da promjenim sliku
red bi bio nakon 6-7 godina 
Prvo moram mob nabaviti pa onda da promjenim sliku
-
DonieBrasco
#800 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ljudi koji imaju potrebu da podjele sve sto rade u zivotu na FB su bolesnici - dokazano patolosko oboljenje. Naravno tehologija dopusta da se to uradi preko slike, video snimke, lokacije ...itd.
Isto vazi i za Instagram - znaci ako neko zeli da sazna nesto o tebi samo ti pogleda slike, a kavih ima bolesnika slikaju sve od toga gdje jedu, sta jedu, spaavaju, izlaze, sta voze, gdje zive, kucne ljubimce, prijatelje, parnere, ljubavnike....itd. sve moguce.
Isto vazi i za Instagram - znaci ako neko zeli da sazna nesto o tebi samo ti pogleda slike, a kavih ima bolesnika slikaju sve od toga gdje jedu, sta jedu, spaavaju, izlaze, sta voze, gdje zive, kucne ljubimce, prijatelje, parnere, ljubavnike....itd. sve moguce.