Prenemaganje na Facebook-u?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dr Kova

#426 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Dr Kova »

Jbg Fejs ima pozitivnih i negativnih strana. Dosta raje sam unfollow jer ima baš dosadnih botova. najbolja opcija na Fejsu je def unfollow
Last edited by Dr Kova on 08/06/2016 14:54, edited 1 time in total.
Dr Kova

#427 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Dr Kova »

hrle1976 wrote:
Buckethead wrote:Svakodnevni selfie-ji. Ono boli me qrac, znam kako izgledaš. Zato samo unfollow

Mozda ces dati jarana na unfollow ali kaku koju bi :izet: evo sipka nego ces lajkat i jos pusicu poslati :lol:

:lol: :lol: zna se šta se napada, a šta ne...
Nadzorna_ploca

#428 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Nadzorna_ploca »

:izet: je precijenjeno.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#429 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Truba »

onaj moj kolega se hvali s nekom zgodnom trebom 40 god razvedena
dodali se na fejs neki dan
prekjučer sjedili 2 sata na kafi
sve super
jučer sjedimo u hipi klubu pričamo
koja ti je to
nadjem je ja vidim nemamo zajedničkog prijatelja
javim mu
kad on meni hahahah
izbrisala me :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#430 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Chmoljo »

malo me komentari ovdje podsjećaju na onaj što vidjeh neki dan na Youtube:

jao kako je muzika bila odlična 2012. danas je totalno s*anje...

:D

hoću reći, da se bezveze cipelari jedna generacija, od strane starije, jer je ova prva (ne)srećom dobila pozornicu za svaku individuu. svaki duduk koji zna naći tipku za paljenje računara i koji zna otključati telefon bez priručnika, ima priliku da sa svijetom podijeli svoje misli.

ali ja se pitam, šta bi bilo da ste Vi imali tu priliku? koliko bi drugačiji bili? niste se nikad napili i pravili s*anje? išli pod prozor nepreboljene ljubavi? mislili da vam se svijet srušio jer vam srednjoškolska simpatija nije uzvratila ljubav? znali sve o svemu? niste nikad pokušavali ispasti pametni?

mene nekako iskustvo uči da ljudi nisu gluplji, nego su samo dobili priliku pokazati da jesu.

a ovaj silni ibret mi je nekako...

nasmijem se i ja na nečiju glupost, daleko od toga, ali mi je bezveze mlađu raju proglašavati glupom, samo jer moja raja nije imala priliku to dokazati :D
otherside

#431 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by otherside »

Horejsho, mLogo si ovo dobro rekao :D
ne bih ni ja bolje :D
lijepa u dusi

#432 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by lijepa u dusi »

Chmoljo wrote:malo me komentari ovdje podsjećaju na onaj što vidjeh neki dan na Youtube:

hoću reći, da se bezveze cipelari jedna generacija, od strane starije, jer je ova prva (ne)srećom dobila pozornicu za svaku individuu. svaki duduk koji zna naći tipku za paljenje računara i koji zna otključati telefon bez priručnika, ima priliku da sa svijetom podijeli svoje misli.

ali ja se pitam, šta bi bilo da ste Vi imali tu priliku? koliko bi drugačiji bili? niste se nikad napili i pravili s*anje? išli pod prozor nepreboljene ljubavi? mislili da vam se svijet srušio jer vam srednjoškolska simpatija nije uzvratila ljubav? znali sve o svemu? niste nikad pokušavali ispasti pametni?

mene nekako iskustvo uči da ljudi nisu gluplji, nego su samo dobili priliku pokazati da jesu.

nasmijem se i ja na nečiju glupost, daleko od toga, ali mi je bezveze mlađu raju proglašavati glupom, samo jer moja raja nije imala priliku to dokazati :D
:thumbup:
Bloo
Globalna šefica

#433 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Bloo »

Saian wrote:
gnjev wrote:Nista slikat ces se samnom onda , da vidis lajkova... All moras drzati pipak od shishe u ruci 8-)
nisam nikad cuo taj eufemizam dosad, :D drzati pipak od shishe :D kakv fejsbuk to bi islo viralno :D
:lol:
Ne usta gaa
Saian

#434 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Saian »

Bloo wrote:
Saian wrote:
gnjev wrote:Nista slikat ces se samnom onda , da vidis lajkova... All moras drzati pipak od shishe u ruci 8-)
nisam nikad cuo taj eufemizam dosad, :D drzati pipak od shishe :D kakv fejsbuk to bi islo viralno :D
Ne usta gaa
gnjev meShcini ne dijeli tvoj smisao za humor :D , a ti Bloo, ako u moru vidis kita, znas sta ti je ne ciniti :D
mousstapha

#435 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by mousstapha »

To je to, otprilike. :D

Image
uglavnomja

#436 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by uglavnomja »

Chmoljo wrote:malo me komentari ovdje podsjećaju na onaj što vidjeh neki dan na Youtube:

sve ovo stoji, ali ono sto meni smeta i zasto brisem raju, tj. sakrivam postove, su postovi koji pisu odrasli ljudi, da ne kazem ozbiljni ... i znam 100% da nisu neizivljeni prosli mladost. (sreca nasa pa nije bilo mobitela, kamerica i interneta :mrgreen: )
glupavi vicevi, kojim se nikad niko u drustvu ne bi nasmijao, pateticni filozofski statusi, lajkanje svake besmislice iz novina, kafa vako kafa nako ... cuko vako cuko nako ... ili desetine slika djece iz razreda necijeg djeteta, nedje u ameriKi ...

ovi mladi sto ih imam su ozbiljniji :lol: saznam i (kakvo smece od muzike :cry: ponekad) slusaju i kako se oblace i sta su im neki ciljevi ... to mi je ok. i gdje se provode i sta piju. :thumbup: sve isto samo drugo pakovanje,
gnjev

#437 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by gnjev »

I kaže poslije silovalo je
KB9

#438 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by KB9 »

gnjev wrote:I kaže poslije silovalo je
snimis da imas pokazat kako je nisi silovo :mrgreen:
Cherry-Cherry

#439 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Cherry-Cherry »

Ja sam podesila, da me ne može niko označiti na slici dok ja ne odobrim. Muka mi je od debilnih slika mede sa buketom cvijeća, kafom i palačincima na kojima označe 100 ljudi i onda idu komentari: awwww i ja tebe ljubim, duša... Što ti dolaze obavještenja, što ti ta debilnost stoji na zidu. Ma gonite se u pizdu materinu.
Zoya

#440 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Zoya »

Image
almir90

#441 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by almir90 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vidio sam ovo jutros, ismijao sam se pravo. :D

https://www.facebook.com/UzivoSaBalkans ... 408502315/
kakavdanakneiskustvu

#442 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by kakavdanakneiskustvu »

Zoya wrote::lol:

Image
paladinka

#443 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by paladinka »

One izjave hakeri se pojavili i pisu u tvoje ime bezobrazne stvari :-) A ti to ne vidis , samo druge osobe to vide :-)
KB9

#444 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by KB9 »

1 like = 1 euro, 1 share = 2 euro

mousstapha

#445 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by mousstapha »

Like na sliku i u komentar upišite 7 da vidite magiju. :run:
pirmin

#446 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by pirmin »

Zoya wrote::lol:

Image
:lol: :lol:
uglavnomja

#447 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by uglavnomja »

KB9 wrote:1 like = 1 euro, 1 share = 2 euro

:thumbup:

MOSALJOZE

#448 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by MOSALJOZE »

U vezi ovog 1 lajk 1 euro,ako niste lajkajte stranicu Pomozi.ba
Jest off topic,ali eto
1 like, 1 obrok! Molimo vas podjelite informacije!

Ovo je prvi put da jednim lajkom možete nahraniti nekoga - dovoljno je da lajkate našu FB stranicu (https://www.facebook.com/pomozi.ba/) i automatski ste pomogli!!

Priča ide ovako - prijatelj naše organizacije, vlasnik jedne kompanije koja djeluje na međunarodnom nivou, izrazio je želju da nam pomogne oko obroka koje kuhamo.
Međutim, želja mu nije bila samo da pomogne donacijom hrane za obroke, već i da ljudi saznaju za naš rad kako bi se možda još neko odlučio da pomogne.

Spomenuti gospodin koji je želio da ostane anoniman, ponudio je da za svaki lajk koji dobijemo na našu FB stranicu on donira jedan obrok.

Ponuda će trajati do 5 jula, a u momentu kada smo dobili ovu ponudu imali smo 42.733 lajka i za nešto više od 24 sata već smo skupili blizu 400 lajkova što znači da smo već osigurali hranu za 400 obroka.

U sklopu projekta "Obrok za sve" Pomozi.ba svaki dan obiđe 130 ljudi i isporuči im topli obrok na kućnu adresu, a plan je da se u narednih mjesec-dva taj broj poveća na 200 ljudi na dnevnom nivou.

Ispod vidite samo par ljudi koji primaju obroke i činjenica da sada jednim klikom možemo nahraniti nekoga od ovih ljudi je više nego nevjerovatna.

Pored ovog načina, projekat "Obrok za sve" možete pomoći i donacijom hrane ili putem dole navedenih računa.

Za uplate iz BiH:

Intesa Sanpaolo Banka BIH
154-160-20044490-67

Za uplate iz inostranstva:
Banks name: Intesa Sanpaolo Banka BIH
SWIFT CODE:UPBKBA22
IBAN: BA39 1541602004449067

Primalac: Udruženje “Pomozi”, dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 71000 Sarajevo

Svrha: Obrok za sve

Paypal: [email protected]

Za sve one koji žele da pomognu projekat donacijom hrane mogu nas pozvati na broj telefona 062 839 000 i dogovoriti detalje.
Isto tako, možete nam se obratiti putem emaila [email protected].
insomnia78

#449 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by insomnia78 »

Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#450 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by _BataZiv_0809 »

MOSALJOZE wrote:U vezi ovog 1 lajk 1 euro,ako niste lajkajte stranicu Pomozi.ba
Jest off topic,ali eto
1 like, 1 obrok! Molimo vas podjelite informacije!

Ovo je prvi put da jednim lajkom možete nahraniti nekoga - dovoljno je da lajkate našu FB stranicu (https://www.facebook.com/pomozi.ba/) i automatski ste pomogli!!

Priča ide ovako - prijatelj naše organizacije, vlasnik jedne kompanije koja djeluje na međunarodnom nivou, izrazio je želju da nam pomogne oko obroka koje kuhamo.
Međutim, želja mu nije bila samo da pomogne donacijom hrane za obroke, već i da ljudi saznaju za naš rad kako bi se možda još neko odlučio da pomogne.

Spomenuti gospodin koji je želio da ostane anoniman, ponudio je da za svaki lajk koji dobijemo na našu FB stranicu on donira jedan obrok.

Ponuda će trajati do 5 jula, a u momentu kada smo dobili ovu ponudu imali smo 42.733 lajka i za nešto više od 24 sata već smo skupili blizu 400 lajkova što znači da smo već osigurali hranu za 400 obroka.

U sklopu projekta "Obrok za sve" Pomozi.ba svaki dan obiđe 130 ljudi i isporuči im topli obrok na kućnu adresu, a plan je da se u narednih mjesec-dva taj broj poveća na 200 ljudi na dnevnom nivou.

Ispod vidite samo par ljudi koji primaju obroke i činjenica da sada jednim klikom možemo nahraniti nekoga od ovih ljudi je više nego nevjerovatna.

Pored ovog načina, projekat "Obrok za sve" možete pomoći i donacijom hrane ili putem dole navedenih računa.

Za uplate iz BiH:

Intesa Sanpaolo Banka BIH
154-160-20044490-67

Za uplate iz inostranstva:
Banks name: Intesa Sanpaolo Banka BIH
SWIFT CODE:UPBKBA22
IBAN: BA39 1541602004449067

Primalac: Udruženje “Pomozi”, dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 71000 Sarajevo

Svrha: Obrok za sve

Paypal: [email protected]

Za sve one koji žele da pomognu projekat donacijom hrane mogu nas pozvati na broj telefona 062 839 000 i dogovoriti detalje.
Isto tako, možete nam se obratiti putem emaila [email protected].
:!: :!: :!:
Post Reply