Prenemaganje na Facebook-u?
-
lijepa u dusi
#401 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
ništa me ne nervira. sve fino obrišem što mi ide na živce, eventualno ukinem objave ako je neko baš do koga mi je stalo da šta ne zamjeri. news feed mi uglavnom čine objave meni zanimljivih stranica i grupa koje sam lajkala i čiji sam član. uđem, nasmijem se, bacim koji lajk, obrišem koga i log out 
- pink floydd
#402 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
pametni ljudi su napravili da možeš birati šta da gledašlijepa u dusi wrote:news feed mi uglavnom čine objave meni zanimljivih stranica i grupa koje sam lajkala i čiji sam član. uđem, nasmijem se, bacim koji lajk, obrišem koga i log out
-
lijepa u dusi
#403 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
što bih sebi pustila da me nervira nešto što treba bit razonoda, šega, šalapink floydd wrote:pametni ljudi su napravili da možeš birati šta da gledašlijepa u dusi wrote:news feed mi uglavnom čine objave meni zanimljivih stranica i grupa koje sam lajkala i čiji sam član. uđem, nasmijem se, bacim koji lajk, obrišem koga i log outprovuče se nekad doduše i kakva glupost ali sve se brzo sredi
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#404 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Jestel se vise dogovorile sta je fb i za sta je namijenjen? Smoriste u pm
- otherside
#405 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Svi ljudi koje poznajem a deaktivirali su facebook su to uradili pod prisilom cure/momka/zene/muza jer su imali bivse na profilima ili se s njima dopisivali
ili bili uhvaceni u nekoj satrologiji sa suprotnim spolom 
I svi su poslije pricali da je facebook kaka
- Logovan
#406 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Pa tema je za to i namijenjena.Matijevic_Vlado wrote:Jestel se vise dogovorile sta je fb i za sta je namijenjen? Smoriste u pm
- dječak sa šibicama
#407 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ja sam na FB samo zato da "sta ne propustim".
Jebiga, mahala u krvi
Jebiga, mahala u krvi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#408 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
otherside wrote:Svi ljudi koje poznajem a deaktivirali su facebook su to uradili pod prisilom cure/momka/zene/muza jer su imali bivse na profilima ili se s njima dopisivaliili bili uhvaceni u nekoj satrologiji sa suprotnim spolom
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#409 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
ovo ima istine 100%otherside wrote:Svi ljudi koje poznajem a deaktivirali su facebook su to uradili pod prisilom cure/momka/zene/muza jer su imali bivse na profilima ili se s njima dopisivaliili bili uhvaceni u nekoj satrologiji sa suprotnim spolom
tu su i ljudi koje nerviraju informacije o drugim ljudima... razumijem ih potpuno... rijetki stavljaju negativno o sebi...a nekog to nervira
npr moje slike su katastrofa
ti koji isključuju također spadaju u grupu studenata koji su odradili semestar pa bi da se malo odmore... tu su i đaci na istu foru
kad se počelo raditi na fejsu dvoje kolega je kofol isključilo fejs
sljedeće godine 10 godina akvitnog služenja fejesom...iako je promijenio prvobitnu namjenu ostao sam dosljedan njegovom koristenju bez gasenja
protežiram chat i lajkanje stranica i dobivanje feedova
ljude manje vise zanemarujem vaznije su mi medijske kuće i ostale firme
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#410 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Sad ce mi 2 i po godine bez fejsa 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#411 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Treba neko objasnit ovim određenim postačima da će im Allah dž.š. uvažiti post čak iako nisu objavili selfi sa iftara. 
- Truba
#412 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
pih bre jesam nepopularan
okacio kolega nasu slibu samo 40 lajkova
od toga 35 njegovih
zapravo
5 mojih od kojih znam 4 a 4-5 zajednickih
okacio kolega nasu slibu samo 40 lajkova
od toga 35 njegovih
zapravo
5 mojih od kojih znam 4 a 4-5 zajednickih
- gnjev
#413 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Nista slikat ces se samnom onda , da vidis lajkova... All moras drzati pipak od shishe u ruci 
- gnjev
#414 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
I da se zagrlimo . Opis : brat moj lijepi. Jos ako imas proteini.si majicu bit ce to pun pogodak bruda...
- Saian
#415 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
nisam nikad cuo taj eufemizam dosad,gnjev wrote:Nista slikat ces se samnom onda , da vidis lajkova... All moras drzati pipak od shishe u ruci
- gnjev
#416 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
No homo bro
- Dr Kova
#417 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Svakodnevni selfie-ji. Ono boli me qrac, znam kako izgledaš. Zato samo unfollow
- hrle1976
#418 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Buckethead wrote:Svakodnevni selfie-ji. Ono boli me qrac, znam kako izgledaš. Zato samo unfollow
Mozda ces dati jarana na unfollow ali kaku koju bi
- Dr Kova
#419 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Jbg Fejs ima pozitivnih i negativnih strana. Dosta raje sam unfollow jer ima baš dosadnih botova. najbolja opcija na Fejsu je def unfollow
Last edited by Dr Kova on 08/06/2016 14:54, edited 1 time in total.
- Dr Kova
#420 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
hrle1976 wrote:Buckethead wrote:Svakodnevni selfie-ji. Ono boli me qrac, znam kako izgledaš. Zato samo unfollow
Mozda ces dati jarana na unfollow ali kaku koju bievo sipka nego ces lajkat i jos pusicu poslati
-
Nadzorna_ploca
#421 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
- Truba
#422 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
onaj moj kolega se hvali s nekom zgodnom trebom 40 god razvedena
dodali se na fejs neki dan
prekjučer sjedili 2 sata na kafi
sve super
jučer sjedimo u hipi klubu pričamo
koja ti je to
nadjem je ja vidim nemamo zajedničkog prijatelja
javim mu
kad on meni hahahah
izbrisala me

dodali se na fejs neki dan
prekjučer sjedili 2 sata na kafi
sve super
jučer sjedimo u hipi klubu pričamo
koja ti je to
nadjem je ja vidim nemamo zajedničkog prijatelja
javim mu
kad on meni hahahah
izbrisala me
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#423 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
malo me komentari ovdje podsjećaju na onaj što vidjeh neki dan na Youtube:
jao kako je muzika bila odlična 2012. danas je totalno s*anje...
hoću reći, da se bezveze cipelari jedna generacija, od strane starije, jer je ova prva (ne)srećom dobila pozornicu za svaku individuu. svaki duduk koji zna naći tipku za paljenje računara i koji zna otključati telefon bez priručnika, ima priliku da sa svijetom podijeli svoje misli.
ali ja se pitam, šta bi bilo da ste Vi imali tu priliku? koliko bi drugačiji bili? niste se nikad napili i pravili s*anje? išli pod prozor nepreboljene ljubavi? mislili da vam se svijet srušio jer vam srednjoškolska simpatija nije uzvratila ljubav? znali sve o svemu? niste nikad pokušavali ispasti pametni?
mene nekako iskustvo uči da ljudi nisu gluplji, nego su samo dobili priliku pokazati da jesu.
a ovaj silni ibret mi je nekako...
nasmijem se i ja na nečiju glupost, daleko od toga, ali mi je bezveze mlađu raju proglašavati glupom, samo jer moja raja nije imala priliku to dokazati
hoću reći, da se bezveze cipelari jedna generacija, od strane starije, jer je ova prva (ne)srećom dobila pozornicu za svaku individuu. svaki duduk koji zna naći tipku za paljenje računara i koji zna otključati telefon bez priručnika, ima priliku da sa svijetom podijeli svoje misli.
ali ja se pitam, šta bi bilo da ste Vi imali tu priliku? koliko bi drugačiji bili? niste se nikad napili i pravili s*anje? išli pod prozor nepreboljene ljubavi? mislili da vam se svijet srušio jer vam srednjoškolska simpatija nije uzvratila ljubav? znali sve o svemu? niste nikad pokušavali ispasti pametni?
mene nekako iskustvo uči da ljudi nisu gluplji, nego su samo dobili priliku pokazati da jesu.
nasmijem se i ja na nečiju glupost, daleko od toga, ali mi je bezveze mlađu raju proglašavati glupom, samo jer moja raja nije imala priliku to dokazati
- otherside
#424 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Horejsho, mLogo si ovo dobro rekao
ne bih ni ja bolje
ne bih ni ja bolje
-
lijepa u dusi
#425 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Chmoljo wrote:malo me komentari ovdje podsjećaju na onaj što vidjeh neki dan na Youtube:
![]()