Premium ... ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- johntra
#2 Re: Premium ... ?
Interesantno, ali na brzinu ovo preletih i kad vidjeh slike, pade mi na pamet ruski čelik...kad neko dole to već napisao... 
-
tatoo
#3 Re: Premium ... ?
Cost cutting izgleda ... Samo da ne bude kao i Merc prije 10ak godina.
- dottore
#4 Re: Premium ... ?
neka ce fabrika sto radi ova postolja da popusi pravo....

-
preludezalude
#5 Re: Premium ... ?
Ma kupci su najvise popusili. Za par godina sve ce se raspasti.
Da li je moguce da sveti trojac to sebi dopusti!! Zanimljiv je jedan post koji spominje da se taj celik ugradjivao i u druga vozila u Njemackoj. Ako neko naidje na tako nesto neka javi. Ali vjerujem da naš bosanski mentalitet nece nikad reci da se tako nesto desava u njegovom autu.
Da li je moguce da sveti trojac to sebi dopusti!! Zanimljiv je jedan post koji spominje da se taj celik ugradjivao i u druga vozila u Njemackoj. Ako neko naidje na tako nesto neka javi. Ali vjerujem da naš bosanski mentalitet nece nikad reci da se tako nesto desava u njegovom autu.
-
citroen xm
#6 Re: Premium ... ?
Zbog tog ruskog čelika je Lančija izgubila ogroman dio ugleda. Fabrika je čak nudila da betu otkupi od svakog kupca po fabričkoj cijeni da bi sačuvala ugled, ali takvi potezi očigledno nisu imali efekta. Ne znam zbog čega, ali taj čelik nije nikome donio dobro, a ovaj primjer pokazuje da je smiješno više tvrditi kako je neki proizvođač sveti, a neki kanturina.
-
preludezalude
#7 Re: Premium ... ?
Citroen, ne otvaraj pandorinu kutiju opet.

- basicm
#8 Re: Premium ... ?
Ovdje samo recall pomaze. Ako su ovo jedini dijelovi u kojima je koristen. Belaj...
-
jefferson
#9 Re: Premium ... ?
Da li je moguce? Jesil ti iakd vidio Mercedese iz 1995? Ispod tapacirunga vrata i sl? Jebo opele iz 80-tih.preludezalude wrote:Ma kupci su najvise popusili. Za par godina sve ce se raspasti.
-
lavic
#10 Re: Premium ... ?
Ovo se ne bi smjelo desavati BMW, i siguran sam cim ova informacija dodje do odgovornih u Minhenu ide poziv u servis, a fabrika koja radi nosace sjedista mora odmah poboljsati kvalitet ili gubi ugovor, kod BMW nema zajebancije,sa njihovim imenom za saku Eura.
- O'zone
- Globalni moderator
#11 Re: Premium ... ?
UŽAS! Šta ćemo mi sa ovim silnim Bengama iz 2012 godine?! Pa to je najpopularnije vozilo u BiH neki dan moja punica kupila sebi novi kod Tomića i vidi belaja! Kome da se obratim?! Pomagajte raja!
Ja brige i govana mi se vozamo u Kadettima i VW programu od prije 10+ godina a brinemo o jadnim kinezima i singapurćanima jer kod njih malo korodirao nosač sjedišta

Ja brige i govana mi se vozamo u Kadettima i VW programu od prije 10+ godina a brinemo o jadnim kinezima i singapurćanima jer kod njih malo korodirao nosač sjedišta
-
citroen xm
#12 Re: Premium ... ?
PA brineš se jer će to auto doći u Bosnu za 10-ak godina kupljeno na kredit. A da vidiš onda belaja. 

preludezalude wrote:Citroen, ne otvaraj pandorinu kutiju opet.![]()
-
lavic
#13 Re: Premium ... ?
Ko ga kupi za deset godina, ili nece biti sjedista ili ce biti nova konstrukcija u njemu.citroen xm wrote:PA brineš se jer će to auto doći u Bosnu za 10-ak godina kupljeno na kredit. A da vidiš onda belaja.
preludezalude wrote:Citroen, ne otvaraj pandorinu kutiju opet.![]()
![]()
A nama u krajnjem slucaju nije ni problem skinuti sjediste pa ocistit i obojiti, kao razmazenim daleko istocnim forumskim bogatasima.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#14 Re: Premium ... ?
Poznat je i AlfaSud kao slican primjer. Za njih je bila zezancija da su hrđale jos u salonima ili ona da se moglo cuti kako hrđa.citroen xm wrote:Zbog tog ruskog čelika je Lančija izgubila ogroman dio ugleda. Fabrika je čak nudila da betu otkupi od svakog kupca po fabričkoj cijeni da bi sačuvala ugled, ali takvi potezi očigledno nisu imali efekta. Ne znam zbog čega, ali taj čelik nije nikome donio dobro, a ovaj primjer pokazuje da je smiješno više tvrditi kako je neki proizvođač sveti, a neki kanturina.
-
preludezalude
#15 Re: Premium ... ?
Mozda je rodjena nova legenda: BMW, cujes ga u tisini noci kako korozira.