Strašna vijest o iznenadnoj smrti gospođe Alme Žbanić, Jasmiline majke, pokosila je članove ekipe filma «Na putu». Jasmila Žbanić i njen suprug Damir Ibrahimović vratili su se jučer u Sarajevo.
Nijemi od tuge i šoka, članovi ekipe filma vratili su se svojim profesionalnim zadacima na Berlinskom filmskom festivalu. Atmosfera u ekipi je dostojanstvena i profesionalna, ali vidljivo je da je žalost obilježila svakog člana.
Preminula majka Jasmile Žbanić
- Fajcak
#2 Re: Preminula majka Jasmile Žbanić
.a joj ja teme..pa umrla žena,rahmet joj duši( počivala u miru),šta tu ima da se raspravlja?..sebilj wrote:Strašna vijest o iznenadnoj smrti gospođe Alme Žbanić, Jasmiline majke, pokosila je članove ekipe filma «Na putu». Jasmila Žbanić i njen suprug Damir Ibrahimović vratili su se jučer u Sarajevo.
Nijemi od tuge i šoka, članovi ekipe filma vratili su se svojim profesionalnim zadacima na Berlinskom filmskom festivalu. Atmosfera u ekipi je dostojanstvena i profesionalna, ali vidljivo je da je žalost obilježila svakog člana.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3 Re: Preminula majka Jasmile Žbanić
Vidio sam smrtovnicu na web. str. Bakija.
Rahmet joj duši!
Rahmet joj duši!
- chuchumbamayumbe
#4 Re: Preminula majka Jasmile Žbanić
Slabo sta lijepo cuti ovih dana...
Neka joj je rahmet dusi
Neka joj je rahmet dusi
- BiH-x
#5 Re: Preminula majka Jasmile Žbanić
Rahmet joj dusi 
-
Gospoda Ministarka
#6 Re: Preminula majka Jasmile Žbanić
Preminuloj zeni, laka crna zemlja, i iskrena sucut njenoj porodici ali moramo li zaista i o tome na forumu palamuditi? 
-
uroborus
#7 Re: Preminula majka Jasmile Žbanić
Iskereno sucesce porodici preminule/rahmetlije, al' ne kontam zasto je njezina smrt toliko bitna da bi se raspravljalo na forumu