Premijer Vlade Federacije
-
dripac
#1 Premijer Vlade Federacije
Evo, ovo nam je premijer Vlade Federacije: http://www.sarajevo-x.com/clanak/070910023
Ali sve nešto mislim, ovaj narod i ne zaslužuje bolje. U svakom slucaju, Nedžade i Suada Branković, majku vam j***m u pi*ku.
Ali sve nešto mislim, ovaj narod i ne zaslužuje bolje. U svakom slucaju, Nedžade i Suada Branković, majku vam j***m u pi*ku.
-
costacurta
Čovjek se snašao, svaka mu dala!!
Eto, ko kaže da se u BiH ne može fino živjeti...
Eto, ko kaže da se u BiH ne može fino živjeti...
- Patron of Formello
Bravo Nedzade.
Kradi i pljackaj kad te stoka izabrala.
Tako i treba.
Kradi i pljackaj kad te stoka izabrala.
Tako i treba.
- uvjek dobar gost
Nama kvadrat za 1600-3000... a njemu stan za 900.... e svaka nam čast... svima onima koji su izabrali ovo... , a ostalima što su naučeni da duraju....
Svako od nas sebi treba da istetovira duracel......
-
Nancy Drew
- Maraschino
Ko umije njemu dvije
Eto zasto zakon o nelegalno stecenoj imovini ne moze da prodje
I koliko je jos Brankovica
Eto zasto zakon o nelegalno stecenoj imovini ne moze da prodje
I koliko je jos Brankovica
-
rashid
#14 Re: Premijer Vlade Federacije
dripac wrote:Evo, ovo nam je premijer Vlade Federacije: http://www.sarajevo-x.com/clanak/070910023
-
_BosanaC
Moze, ali da se prvo dogovorimo ko ce prvihalo_ba wrote:Ma daaaaj...nervirate se za ovo malo sitnisa?
Pa drugi su pokrali puuuuuno vise, pa su opet cvrsto u sedlu.
Bosanac, da pitamo Necka smijemo li mu popusit?
Jebem ti Dodik majku sto proda Zeljezaru za 1KM
-
_BosanaC
Nemoj takouvjek dobar gost wrote:Nama kvadrat za 1600-3000... a njemu stan za 900.... e svaka nam čast... svima onima koji su izabrali ovo... , a ostalima što su naučeni da duraju....
-
Area_51
#17 Re: Premijer Vlade Federacije
Sad htjedoh napisat, jest covjek dripac, kad ono post stavio neki dripac.dripac wrote:Evo, ovo nam je premijer Vlade Federacije: http://www.sarajevo-x.com/clanak/070910023
Ma slusajte, moramo ipak pitat onu novinarku Ssanelu jel mu stan iznutra fino uredjen.
-
HiBreeD
Moze mu se, hoce mu se, sve mu ide na ruku, ko ga sputava, covjek sve fino posteno uk'ro i sad bere plodove svoga "rada"
Nego, ne kontam sta se iscudjavate ovoliko...sta bi sa onim stanom u centru grada, sto ga je onomad zaposjeo "ugledni" profesor na Ekonomskom fakultetu...dobivsi od tog istog fakulteta bespovratni kredit
nesto mnogo brzo zaboravljamo
aaa ko zna koliko jos "uglednih" bas sada krade, dere, uzima harac i jase narod
Nego, ne kontam sta se iscudjavate ovoliko...sta bi sa onim stanom u centru grada, sto ga je onomad zaposjeo "ugledni" profesor na Ekonomskom fakultetu...dobivsi od tog istog fakulteta bespovratni kredit
-
_BosanaC
HiBreeD wrote:Moze mu se, hoce mu se, sve mu ide na ruku, ko ga sputava, covjek sve fino posteno uk'ro i sad bere plodove svoga "rada"![]()
![]()
Nego, ne kontam sta se iscudjavate ovoliko...sta bi sa onim stanom u centru grada, sto ga je onomad zaposjeo "ugledni" profesor na Ekonomskom fakultetu...dobivsi od tog istog fakulteta bespovratni kredit![]()
![]()
![]()
Zlatko, majku li ti ****m za onaj pad temperature prosle hefte, dodjes mi za dvije kutije septoleta!!!
-
jefferson
Dajan BosanaC, pa Lagumdzija je kriv zato_BosanaC wrote:Nemoj takouvjek dobar gost wrote:Nama kvadrat za 1600-3000... a njemu stan za 900.... e svaka nam čast... svima onima koji su izabrali ovo... , a ostalima što su naučeni da duraju....
Svako od nas sebi treba da istetovira duracel......Sve su to Dodik i MZ zakuhali
Pusti cojka...
E oni sto su glasali OPET za ove idiote dabogda ih krali cijeli zivot!
-
Klodovik
Od ukupno emitiranih 16,03 milijardi KM certifikata, utrošeno je 10,61 milijardi (od čega na kupovinu poduzeća 8,54 milijarde KM, a ostalo na kupovinu stanova).
http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/ak ... 59fena.htm
Dvije milijarde certifikata 'otišlo' na stanove. Uz onih 2% do 3%...
http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/ak ... 59fena.htm
Dvije milijarde certifikata 'otišlo' na stanove. Uz onih 2% do 3%...
-
HiBreeD
_BosanaC wrote:HiBreeD wrote:Moze mu se, hoce mu se, sve mu ide na ruku, ko ga sputava, covjek sve fino posteno uk'ro i sad bere plodove svoga "rada"![]()
![]()
Nego, ne kontam sta se iscudjavate ovoliko...sta bi sa onim stanom u centru grada, sto ga je onomad zaposjeo "ugledni" profesor na Ekonomskom fakultetu...dobivsi od tog istog fakulteta bespovratni kredit![]()
![]()
![]()
aaa ko zna koliko jos "uglednih" bas sada krade, dere, uzima harac i jase narod![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zlatko, majku li ti ****m za onaj pad temperature prosle hefte, dodjes mi za dvije kutije septoleta!!!![]()
![]()
![]()
![]()
aa posebno za ono sto sam se isprovaljivo u japankama i majici kratkih rukava...umjesto da si nam lijepo, fino rek'o da se pripremimo i obucemo lijepo carape, dzemper, odijelo i crvenu kravatu, molim lijepo...Zlaja fakat si sebicni smrad....ti bi samo da ti bidnes ljep
-
_BosanaC
E sad vec pretjerujesHiBreeD wrote:_BosanaC wrote:HiBreeD wrote:Moze mu se, hoce mu se, sve mu ide na ruku, ko ga sputava, covjek sve fino posteno uk'ro i sad bere plodove svoga "rada"![]()
![]()
![]()
![]()
aaa ko zna koliko jos "uglednih" bas sada krade, dere, uzima harac i jase narod![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zlatko, majku li ti ****m za onaj pad temperature prosle hefte, dodjes mi za dvije kutije septoleta!!!![]()
![]()
![]()
![]()
aa posebno za ono sto sam se isprovaljivo u japankama i majici kratkih rukava...umjesto da si nam lijepo, fino rek'o da se pripremimo i obucemo lijepo carape, dzemper, odijelo i crvenu kravatu, molim lijepo...Zlaja fakat si sebicni smrad....ti bi samo da ti bidnes ljep![]()
![]()
-
HiBreeD
ne...ne, nema ljepseg ni boljeg od mog Zlajkija_BosanaC wrote:E sad vec pretjerujesHiBreeD wrote:_BosanaC wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aa posebno za ono sto sam se isprovaljivo u japankama i majici kratkih rukava...umjesto da si nam lijepo, fino rek'o da se pripremimo i obucemo lijepo carape, dzemper, odijelo i crvenu kravatu, molim lijepo...Zlaja fakat si sebicni smrad....ti bi samo da ti bidnes ljep![]()
![]()
Pa znamo ko je najLepsi
...i krv svoju za partiju tvoju
- Maraschino
E oko cega se vi glodjete
ko je vise ukrao Zlajini ili Haretovi, pa valjda je lopov i jedan i drugi
kome ovo nije jasno, blago njemu, moze nastavit spavati i dalje
P.S. - imate li vi kakvo rjesenje a ne svaki dan samo konstatujete probleme
- zadovoljavate sve kriterije vjecne opozicije
ko je vise ukrao Zlajini ili Haretovi, pa valjda je lopov i jedan i drugi
kome ovo nije jasno, blago njemu, moze nastavit spavati i dalje
P.S. - imate li vi kakvo rjesenje a ne svaki dan samo konstatujete probleme