Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zgembo_sa wrote:Sreca pa je bio prenos, vidjela cijela BiH, inace bi i sad mogli pricat lovacke price
Pa jarane moj, realno i vi ste jednom u svoj histroiji morali nadjacati Hz (ustvari jedan mali dio njih ali nema veze), moralo se i to jednom dogoditi. Ne bi ni valjalo da vas 'deremo' bas svaku utakmicu - pa, je li tako?
A cuj sad ovih zenicana i glupe price - pa ljudi moji vi ste toliko bili slabi na toj utakmici da nije bilo nacina da vas se ne pobijedi. nemojte se sad vaditi na siroki, ovo-ono. Vi ste odron od ekipe i to je to
samo vidi kako s se ujedinili patuljci: manijaci i robijasi...
pa to ti je vazda tako i bilo,kad se napada SARAJEVO onda ti je BiH united
znas ono svi se skupe da pljuju..ipak njih veze zajednicka frustracija i kompleks prema gigantima.
bucaGo wrote:manijaci i robijasi zajedno, bravo decki
Moj grad - moj klub!
Nemamo se mi potrebe ujediniti sa Manijacima niti oni sa nama.
Prosječan čovjek ima više brojeva u imeniku u mobitelu nego što je bilo navijača na Koševu čitavu sezonu.
cunga lunga wrote:kako je lijepo biti na vrhu....
klub sa najjacom tradicijom, sa najboljim navijacima, jednostavno u svemu najbolji...
a vas zalim sto nikad necete moci gledati sa naseg mjesta, gledati prema dole i znati da si najbolji....
znam, sad cete se javiti i reci da ste upravo vi najbolji, da ovo, da ono, ali to pricate jer jednostavno ne znate, niste na vrhu i cini vam se da ste naj u svemu......
i sad cete me kao nesto demantovati, ali mi mirno spavamo jer znamo ono sto vi nikad necete...
da smo najbolji i da smo na vrhu...