Premijer liga - part IV

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PITARKA_SA

#201 Re: Premijer liga - part IV

Post by PITARKA_SA »

cunga lunga wrote:
Fordas wrote:
zgembo_sa wrote:Sreca pa je bio prenos, vidjela cijela BiH, inace bi i sad mogli pricat lovacke price :D
Pa jarane moj, realno i vi ste jednom u svoj histroiji morali nadjacati Hz (ustvari jedan mali dio njih ali nema veze), moralo se i to jednom dogoditi. Ne bi ni valjalo da vas 'deremo' bas svaku utakmicu - pa, je li tako? :D

A cuj sad ovih zenicana i glupe price - pa ljudi moji vi ste toliko bili slabi na toj utakmici da nije bilo nacina da vas se ne pobijedi. nemojte se sad vaditi na siroki, ovo-ono. Vi ste odron od ekipe i to je to :-?
samo vidi kako s se ujedinili patuljci: manijaci i robijasi...
pa to ti je vazda tako i bilo,kad se napada SARAJEVO onda ti je BiH united :D
znas ono svi se skupe da pljuju..ipak njih veze zajednicka frustracija i kompleks prema gigantima.
cunga lunga

#202 Re: Premijer liga - part IV

Post by cunga lunga »

Epitop wrote:
bucaGo wrote:manijaci i robijasi zajedno, bravo decki :D :D :D :D

Moj grad - moj klub!
Nemamo se mi potrebe ujediniti sa Manijacima niti oni sa nama.
Prosječan čovjek ima više brojeva u imeniku u mobitelu nego što je bilo navijača na Koševu čitavu sezonu. :lol:
jao kakav patetican lik!
samo sarajevo!!!!
bucaGo

#203 Re: Premijer liga - part IV

Post by bucaGo »

cunga lunga wrote:kako je lijepo biti na vrhu....
klub sa najjacom tradicijom, sa najboljim navijacima, jednostavno u svemu najbolji...
a vas zalim sto nikad necete moci gledati sa naseg mjesta, gledati prema dole i znati da si najbolji....
znam, sad cete se javiti i reci da ste upravo vi najbolji, da ovo, da ono, ali to pricate jer jednostavno ne znate, niste na vrhu i cini vam se da ste naj u svemu......
i sad cete me kao nesto demantovati, ali mi mirno spavamo jer znamo ono sto vi nikad necete...
da smo najbolji i da smo na vrhu...

Sarajevo ljubavi moja!!!
:thumbup:
LSD

#204 Re: Premijer liga - part IV

Post by LSD »

Dosta šuplje price...kakvo ujedinjavanje sa robijašima..gluho i daleko bilo...ne pišite gluposti :zoka:
Post Reply