Premijer liga - part IV

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#126 Re: Premijer liga - part IV

Post by pape »

Mobile_Disco wrote:"Svaka Cast" za brisanje postova :thumbup: Ocigledno nekom smeta istina... toliko o demokratiji :oops:
Nisam duzan objasnjavati, ali hajde ....
Sve sto imas reci o politici, reci na podforumu "politika". Ovdje ne moze.
Ako ti to ne odgovara, potrazi forum gdje ce ti to biti "demokratski omoguceno".
Epitop

#127 Re: Premijer liga - part IV

Post by Epitop »

Modriča je ekipa koja je dobro igrala i navjerovatnije je i zaslužila titulu pored svih neregularnosti od kojih nije imun ni jedan tim naše lige.
Čelik je dobro odigrao sezonu i iznenadio Robijaše i sve navijače iz Zenice. Robijaši su prva navijačaka skupina ove države, samo pogledjate posjetu. Možda se i ugledate na nas po posječenosti na utakmicama.
Pozdrav do sljedeče sezone i malo obnovite živce za nove rasprave i bespotrebna živciranja. :lol:
Ciao i prijatno ljeto!
ludak_

#128 Re: Premijer liga - part IV

Post by ludak_ »

Evo za one koji nisu bili u mogucnosti prisustvovati odnosno navijaju za drugi klub "mala" zadaca o navijanju :D

http://www.fksinfo.com/multimedia/uploa ... ijanje.wmv
Chairman

#129 Re: Premijer liga - part IV

Post by Chairman »

Epitop wrote:Modriča je ekipa koja je dobro igrala i navjerovatnije je i zaslužila titulu pored svih neregularnosti od kojih nije imun ni jedan tim naše lige.
Čelik je dobro odigrao sezonu i iznenadio Robijaše i sve navijače iz Zenice. Robijaši su prva navijačaka skupina ove države, samo pogledjate posjetu. Možda se i ugledate na nas po posječenosti na utakmicama.
Pozdrav do sljedeče sezone i malo obnovite živce za nove rasprave i bespotrebna živciranja. :lol:
Ciao i prijatno ljeto!
To oni navijaci sto im je karta za ulaz jedna marka ili u slucaju derbija dvije? :D
Nije ni cudo sto imate najbolju posjetu :lol:
Epitop

#130 Re: Premijer liga - part IV

Post by Epitop »

Chairman wrote:
Epitop wrote:Modriča je ekipa koja je dobro igrala i navjerovatnije je i zaslužila titulu pored svih neregularnosti od kojih nije imun ni jedan tim naše lige.
Ciao i prijatno ljeto!
To oni navijaci sto im je karta za ulaz jedna marka ili u slucaju derbija dvije? :D
Nije ni cudo sto imate najbolju posjetu :lol:
Imaš svježe informacije ko Avaz. :lol: Vas ne bi bilo na utakmicama i kada bi vas puškom tjerali. Prijatno.
ProbuseniDolar

#131 Re: Premijer liga - part IV

Post by ProbuseniDolar »

Ako vam sta znace ova dva podatka:

- Modrica ove godine od svih evropsih prvaka ima najvise poraza. ( 11 poraza )
- Od svih evropskih liga, u nasoj je najmanja bodovna razlika izmedju prvaka i najbolje plasiranog tima koji ispada iz lige ( Jedinstvo ) ( 15 bodova )

Toliko o prvaku i ligi ...
belissima

#132 Re: Premijer liga - part IV

Post by belissima »

E stvarno vi m-tel-ovci ste da ne kazem smijesni...borite se za kup uefa,dodje vas saka jada,ni tona niti slike...igra vaseg kluba :lol: ..onda skontam kako se vec na pocetku prvenstva znalo kako ce se se sve zavrsiti..bruka!!!!sramota!!!!
U INAT SVIMA HZ
pOZz

#133 Re: Premijer liga - part IV

Post by pOZz »

Al' ne vidjoh izvještaj Modriča - Jedinstvo uz sudjenje proslavljenog Vladimira Dominkovića...

Ima li ko da postavi?
Fordas

#134 Re: Premijer liga - part IV

Post by Fordas »

Samo cu reci da su robijasi smjesni malo je reci. Prvo, doslo ih je oko 300 (ono 1.000 u avazu je nebuloza samo takva), drugo navijalo ih je ok 30-ak i to prvih 20-ak min i to je to. Kad su Horde zagrmile, sve je prestalo... Inace, Celik ne da je smjesan nego je jadan. Ne znam sta ste ocekivali? Pa sa onakvom igrom ne bi ni zepce pobjedili. Ubjedljivo ste najgora ekipa koja je ove godine dosla na Kosevo pa vi sad skontajte kako ste dosli do mjesta na kojem ste.
Ima li ista sladje nego u Evropu o svom trosku :D

P.S. Da vas dodje 10.000 hiljada.....
Mobile_Disco

#135 Re: Premijer liga - part IV

Post by Mobile_Disco »

Fordas wrote:Samo cu reci da su robijasi smjesni malo je reci. Prvo, doslo ih je oko 300 (ono 1.000 u avazu je nebuloza samo takva), drugo navijalo ih je ok 30-ak i to prvih 20-ak min i to je to. Kad su Horde zagrmile, sve je prestalo... Inace, Celik ne da je smjesan nego je jadan. Ne znam sta ste ocekivali? Pa sa onakvom igrom ne bi ni zepce pobjedili. Ubjedljivo ste najgora ekipa koja je ove godine dosla na Kosevo pa vi sad skontajte kako ste dosli do mjesta na kojem ste.
Ima li ista sladje nego u Evropu o svom trosku :D

P.S. Da vas dodje 10.000 hiljada.....
Gdje ste bili 27 kola? :D Jesu vam isplacene plate? :D I nas 300 sto je doslo je Extra na osnovu toga kako je vecina raje dosla.. Lozite se na nas pa ste onako navijali.. Cak ste i parole 3 kola prije ove tekme pisali,molili i kumili da dodju ljudi na kosevo da gledaju Robijase i Celik, cak i pjesme smisljate :D Koji ste na tabeli? Gledate nam u ledja :D Mi smo vas 2 puta pobjedili.. Jednom u prvenstvu jednom u prijateljskoj :D A zna se kako ste "dobili krila" za ovu tekmu.. Tako da tishu.. Mi smo znali ishod utakmice.. ali smo ipak dosli.. cisto onako.. izlet.. Do slijedeceg susreta i vidjenja.. Aj Cao :D

P.S Jel legla polovina druge plate?

P.S2 Vjerovatno ce mi pape izbrisati post.. Istina Boli :D
Oi

#136 Re: Premijer liga - part IV

Post by Oi »

hocemo li sad onu njihovu pricu, skupilo ih se dosta jer im je celik dosao :D
Epitop

#137 Re: Premijer liga - part IV

Post by Epitop »

Čelik vam navijački ispadne najjača utakmica u sezoni, a sve govorite da smo mi jadni. Tu se postavlja pitanje ko se na koga loži? :lol:
cunga lunga

#138 Re: Premijer liga - part IV

Post by cunga lunga »

e moj robijasu..
moj pasha napaceni...
moras znati da vi nama stvarno niste interesantni, ne pratimo vas, ne tice nas se sta mislite o nama...
imamo svoj klub, najvece tradicije u drzavi, najbolju navijacku skupinu, najbolje navijanje i zaista se ne umaramo vama..
ziv ti meni bio ali niste vi nas nivo..
dzaba kad niste...
cunga lunga

#139 Re: Premijer liga - part IV

Post by cunga lunga »

Epitop wrote:Čelik vam navijački ispadne najjača utakmica u sezoni, a sve govorite da smo mi jadni. Tu se postavlja pitanje ko se na koga loži? :lol:
zadnja utakmica u sezoni, sjever ponovo jak, zato nas je bilo toliko..
pogledaj prosla gostovanja i utakmicu na kosevu protiv laktasa recimo pa ces vidjeti da tu nema previse oscilacija..
po tvojoj logici, interesantni ste nam kao i laktasi...
jer tu je to negdje sa posjetom i brojem navijaca...
niste vi nama nista posebno...
mi smo vama, jer vidimo kad dodjemo koliko vas bude, pun stadion!
kao sto tebi inace nije interesantan npr. lukavac tako ni vi nama...
pozdrav ti!
cunga lunga

#140 Re: Premijer liga - part IV

Post by cunga lunga »

Sto onda pisete parole da dodju na tekmu protiv nas? :D

Smisljate pjesme za nas? Nismo mi vama nista posebno.. :D

Ne odgovori ti meni.. Gdje ste bili 27 kola? :D

Navijali ste par kola prije toga kad je Mai i ekipa dopustio ili nije otisao na gostovanje :D[/quote]

parola je bila za utakmicu sa laktasima, sa celikom nije...

pogledaj foto galeriju na stranici navijaca pa ces vidjeti gdje smo bili..

a pjesmica je smisljena za vas, bas za vas, jer ste se ponadali da cete nas pobijediti na kosevu i mozda biti prvaci...

evo pjesme ko je nije cuo:
da vas dodje 10 hiljada, sa svih polja i svih livada...
ne damo vam titulu, na kosevu...
idite u ...........................
Mobile_Disco

#141 Re: Premijer liga - part IV

Post by Mobile_Disco »

@ Cunga Lunga
parola je bila za utakmicu sa laktasima, sa celikom nije...

pogledaj foto galeriju na stranici navijaca pa ces vidjeti gdje smo bili..

a pjesmica je smisljena za vas, bas za vas, jer ste se ponadali da cete nas pobijediti na kosevu i mozda biti prvaci...

Da.. na utakmici sa Laktasima.. a Sta je pisalo na njoj? :D

Mi smo znali rezultat.. ali smo ipak dosli pored svih problema oko prevoza otkazivanja itd..

PO NE ZNAM KOJI PUT.. GDJE STE 27 KOLA? :D

Jeste dobili platu? :D
Fordas

#142 Re: Premijer liga - part IV

Post by Fordas »

A gdje ste vi bili svo to vrijeme? Pa protiv Orasja vas jedva 200 na jugu i svi sjede, niko ne navija 8-)
Cuj gdje smo bili 27 kola??? Kao prvo nije 27 kola nego 21 :D a momci su uvijek bili prisutni na tekmama. Naravno, morao se prvo rijesiti problem 'P....' , a to nije mali problem vjeruj mi :D E kad se to rijeslio, momci su se vratili na sjever i napravili shou u sto ste se mogli i sami uvjeriti. Nego, znate sta me buni kod vas - kad su vas ti isti momci marisali po stanicama, travnicima, ulazili vam u vozove vi ste uvijek govorili - 'halo, zamisli koliko smo mi VELIKI kad dolaze da nas biju!!!' I sad isto govorite?! :?
Mislim, nema mi to neke logike - vama je to logicno? :roll:

Da vas dodje 10.000 hiljada sa svih sela i svih livadaaa, nedamo vam titulu tu na Kosevu... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fordas

#143 Re: Premijer liga - part IV

Post by Fordas »

Kad nemas argumente najbolje je da nekog uvrijedis, stvarno fora :? Mislim, bez obzira na sve, robijasi su me fakat razocarali - hem ih malo doslo hem ne navijaju a bore se za titulu i evropu :roll:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#144 Re: Premijer liga - part IV

Post by pape »

Mobile_Disco wrote:
Gdje ste bili 27 kola? :D Jesu vam isplacene plate? :D I nas 300 sto je doslo je Extra na osnovu toga kako je vecina raje dosla.. Lozite se na nas pa ste onako navijali.. Cak ste i parole 3 kola prije ove tekme pisali,molili i kumili da dodju ljudi na kosevo da gledaju Robijase i Celik, cak i pjesme smisljate :D Koji ste na tabeli? Gledate nam u ledja :D Mi smo vas 2 puta pobjedili.. Jednom u prvenstvu jednom u prijateljskoj :D A zna se kako ste "dobili krila" za ovu tekmu.. Tako da tishu.. Mi smo znali ishod utakmice.. ali smo ipak dosli.. cisto onako.. izlet.. Do slijedeceg susreta i vidjenja.. Aj Cao :D

P.S Jel legla polovina druge plate?

P.S2 Vjerovatno ce mi pape izbrisati post.. Istina Boli :D
Necu ti brisati post. Samo cu te upozoriti da si, zbog provokacija, veoma blizu banovanju.
Budi razuman, ... pishi, zabavljaj se ovdje kao i vecina drugih.
sta ima

#145 Re: Premijer liga - part IV

Post by sta ima »

PITANJE ZA SVE HORDASE i TM I RA

KOLIKO VAS JE OD DRAGOSTI SVRSILO STO JE MODRICA PRVAK

PS.IPAK NAM SVI GLEDATE U LEDJA OVE GODINE POZZ ZA T U Z L U
LSD

#146 Re: Premijer liga - part IV

Post by LSD »

sta ima wrote:PITANJE ZA SVE HORDASE i TM I RA

:D :D odgovor za sve robijase :Bilo je to kolektivno svršavanje na sve strane,kakav samo uspjeh Modrice može prirediti 8-) ...otpozdrav za Tuzlu :lol: :lol:
cunga lunga

#147 Re: Premijer liga - part IV

Post by cunga lunga »

ne interesuju me manji gradovi i mjesta....
nemojte se naci uvrijedjeni, samo me ne interesujete....
samo sarajevo i horde zla!
aranzer

#148 Re: Premijer liga - part IV

Post by aranzer »

cunga lunga wrote:ne interesuju me manji gradovi i mjesta....
nemojte se naci uvrijedjeni, samo me ne interesujete....
samo sarajevo i horde zla!
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
strong69

#149 Re: Premijer liga - part IV

Post by strong69 »

sta ima wrote:PITANJE ZA SVE HORDASE i TM I RA

Mogu ti odgovorno tvrditi da HZ a vjerujem i Manijake ne zanima ko je prvak ako to nije (u mom slucaju) Sarajevo. Nije mi drago samo sto Sarajevo nije prvak a za ostalo...
stulic

#150 Re: Premijer liga - part IV

Post by stulic »

Pa vidim da je mnogima vise drago sto to Celik nije nego sto im je svejedno sto je to Modrica.
Post Reply