Sad odgledah ovu emisiju. Face to Face - Face to Palm.
Ma bezveze, znam ja da ne trebam slusat Info i ovdje Strumpfove i njihove interpretacije istih. Procitah post northa i to mi je bilo dovoljno.
Ma lazem, mislim kao znam ja da ne trebam ali u stvari uvijek padnem na vapaje pacenika umjesto da sam donesem zakljucak. A fakat mi je dosta vise i Dine i kuraca palaca, najmanji je on problem. Ali da u ovom slucaju podrzim Etipiteta Utaknicu kontra Dine, pa sramota bi me bila.
Kako frajer podlo laze i pravi se postenjacina, cuj ako Sloboda osvoji to ce biti najpostenija titula.

Sve je covjek rekao sa onim seljackim ispadom nakon utaknice u Tuzli. Sve. To je takav papanski mentalitet, sve posteno, dok god neko njega ne zajebe. Cim zine - laze.
Vrlo moguce, cak vjerovatno, da smo mi lahotno bacali premije prosle godine, ali da smo placali nekoga da izgubi, e to ne vjerujem i to ce biti malo teze dokazati. Al pazi konstrukcije, Husic kaze "hocemo premije", a u sljedecoj recenici kaze "Sloboda nije potkupljiva". Sta ce ti premije ako posteno igras?
Uvijek seljacki mentalitet izadje na povrsinu, kad tad.
Dino zglave nije izgledao inferioran u ovoj emisiji. Mozda samo onima koji se poistovjecuju sa ponasanjem Husica. Ako sta mrzim onda je to papanski mentalitet i sve sto s njim dolazi. Jedinu karakternu osobinu koju vise mrzim od toga je malodusnost.
Zamislite, americki biznismen, milioner, i preveslao ga Maketa sa usmenim obecanjem od 20 hiljada maraka.
PS: Ako se kad ispostavi i pravno dokaze da je bilo nekih nelegalnih namjestaljki, i Dinu, i Ibraka i Kusturicu razapet ceremonijalno ispod Bijele tabije i ostavit da trunu kao primjer narastajima.