http://prijedor24h.com/2016/03/08/kome- ... -na-drinu/
u jebote
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ništa onda, hajmo izbaciti i lišticu i Zrinjski i vas kone i Olimpic i Čelik i Slobodu, itd, itd.Bianconeri1988 wrote:Juventus je izbacen u drugu ligu bez ijednog dokaza oko namjestanja i zauvijek ce u ocima mnogih biti lopovski klub. Cak je Juve i izgubio utakmicu za koju se tvrdilo da je namjestio.
Tako ce nakon ovog skandala biti i sa Sarajevom, vise ni s kim nece moci zavrsiti utakmicu, jer nisu mogli da isplate mizernih 20 hiljada.
Nemojte mi sad poceti s pricom da Sarajevo nije zavrsavalo utakmice, u to vise niko ne vjeruje.
Ovo je velika ljaga na FKS i dosta vremena ce proci da se ista sapere.
Ma znam da neće, nego zamišljam scenu u glavi da je Dino počeo laprdati na isti način kao i on.Tomahawk11 wrote: Nece to Dino uraditi, nije to njegov nivoda kopa po necijem prljavom vesu.
Ne treba se previse zamarati. Iznio je odredjene konstrukcije, na njemu je da ih dokaze, inace kleveta![]()
Za vrijedjanje ce ga svakako popusiti.
Boli me briga u sta ko vjeruje.Bianconeri1988 wrote:Juventus je izbacen u drugu ligu bez ijednog dokaza oko namjestanja i zauvijek ce u ocima mnogih biti lopovski klub. Cak je Juve i izgubio utakmicu za koju se tvrdilo da je namjestio.
Tako ce nakon ovog skandala biti i sa Sarajevom, vise ni s kim nece moci zavrsiti utakmicu, jer nisu mogli da isplate mizernih 20 hiljada.
Nemojte mi sad poceti s pricom da Sarajevo nije zavrsavalo utakmice, u to vise niko ne vjeruje.
Ovo je velika ljaga na FKS i dosta vremena ce proci da se ista sapere.
Premije nisu isto što i 'završavanje utakmice'.Tako ce nakon ovog skandala biti i sa Sarajevom, vise ni s kim nece moci zavrsiti utakmicu, jer nisu mogli da isplate mizernih 20 hiljada.
I šta tebi to govori Allaha ti?Velkoski wrote:Nema ništa od prijave Savezu, a ne od tužbe.
zedan jadnicak dino, knedla mu u grlu.BlueBlood wrote:
Obecao nas voditi brat, imam screenshotove.Velkoski wrote:Ja mislim da je ovo sve jedna velika besplatna reklama za Park Prinčeva :/
Ti to shvataš kao da je Selimović htio da nas Sloboda pusti, po tebi je išao na namještanje, ali naravno da ćeš ovako razmišljati kad navijaš za gradskog rivala. Čudilo bi me da imaš drugačije mišljenje.Dead Man Walking wrote:Al sta kaze Selimagic - nismo se dogovarali oko utakmice, nego smo malo diskutovali hoce li Sloboda izaci u najjacem sastavu.