Ne bih ništa najavljivao. Vrlo sam sumnjičav kada smo mi u pitanju. Za vas sam opet malo optimističniji.90minut wrote:Pa i necemo je osvojiti siguran sam u toavetinja wrote:A šta ako je ne osvojite?
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#93301 Re: Premijer liga BiH
-
90minut
#93302 Re: Premijer liga BiH
Da to su identicna razmišljanja s obje strane, al' ja imam tu sposobnost da gledam izvan tog navijackog dijela.avetinja wrote:Ne bih ništa najavljivao. Vrlo sam sumnjičav kada smo mi u pitanju. Za vas sam opet malo optimističniji.90minut wrote:Pa i necemo je osvojiti siguran sam u toavetinja wrote:A šta ako je ne osvojite?
Dokazali smo mi u Širokom pa i u prošloj sezoni da je potrebno da nas pritisneš i gotovi smo.
Ne znam mozda se negdje u pozadini debelo osjecam tako jer zelim titulu ove godine više nego ikad pa sam uvjeren da je nece biti..
Doduše kad se vrati nekoliko igrača bice to skroz drugi tim.
-
SirokiB
#93303 Re: Premijer liga BiH
Evo pa pročitajavetinja wrote:Zašto im je dao povoda? Šta je bilo napisano što nije bila istina?Tomahawk11 wrote:Ne znam ko nam je pisao ono saopštenje na zvaničnoj, ali recimo da im je dao povoda za ovo.
Treba malo provjeriti šta se piše.
Štetu bih fakturisao autoru.
https://sportsport.ba/fudbal/zbog-desav ... p-u/335700

- HowForWhom
#93304 Re: Premijer liga BiH
pa ovo je nista sta se sve u tom leglu fasizma desavalo, pokazivalo, psovalo i na koji nacin se vrijedjalo.
-
saabsa
#93305 Re: Premijer liga BiH
Za ovako preblago napisano saopštenje bi ih trebao i svaki navijač Sarajeva koji je ikad otišao u tu dole pripizdinu tužitiSirokiB wrote:Evo pa pročitajavetinja wrote:Zašto im je dao povoda? Šta je bilo napisano što nije bila istina?Tomahawk11 wrote:Ne znam ko nam je pisao ono saopštenje na zvaničnoj, ali recimo da im je dao povoda za ovo.
Treba malo provjeriti šta se piše.
Štetu bih fakturisao autoru.
https://sportsport.ba/fudbal/zbog-desav ... p-u/335700
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#93306 Re: Premijer liga BiH
Ne kontam sta je netacno u ovom pismu osim da je preblago sroceno!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93307 Re: Premijer liga BiH
Trebalo je biti napisano na način da im ne daje prostor da mogu podići tužbu protiv nas.
Tu je naša, odnosno onog ko je ovo pisao, greška u koracima.
Nije upitno da li nešto stoji nego način na koji je napisano.
Puno rupa.
Puno rupa.
- Maharadza
#93308 Re: Premijer liga BiH
Hoće to kada imaš uhljebe i amatere u klubu koje u stvarnosti zalibo neka stvar, nego su i ovo tek izbacili nakon pritiska navijača da se mora reagovati na ono fašističko divljanje, samo eto da mogu reći reagovali smo, požalili se blabla. 
-
SirokiB
#93309 Re: Premijer liga BiH
Eo pojašnjenjehrasno38 wrote:Ne kontam sta je netacno u ovom pismu osim da je preblago sroceno!
https://sportsport.ba/fudbal/nk-siroki- ... evo/336094
A inače Sarajevo je ubrzo izbrisalo ovaj dopis sa svoje službene web stranice
- SmokingMan
#93310 Re: Premijer liga BiH
Trebali su dati Sidranu da im to lijepo sroči.Tomahawk11 wrote:Trebalo je biti napisano na način da im ne daje prostor da mogu podići tužbu protiv nas.
Puno rupa.
- avetinja
#93311 Re: Premijer liga BiH
Već sam rekao da ćete nam bježati 4 boda na pauzi. To je moja prognoza. Ovo nam nije najbolji start od sezone kada smo zadnji put uzeli titulu. Bolji smo imali u sezoni 2017/2018, a jednak ovome u sezoni 2014/2015. Previše osciliramo. Nemamo krizu realizacije nego krizu igre, a igramo sa svima koji su na raspolaganju. Mislim da nam tek sada u ovih preostalih šest kola slijede kiksevi. Eh sad, kako će se stvari odvijati nakon pauze, ne znam. Na početku sezone sam rekao da su treće mjesto i eventualno kup realni uspjesi. Sve preko toga iznenađenje.90minut wrote:Da to su identicna razmišljanja s obje strane, al' ja imam tu sposobnost da gledam izvan tog navijackog dijela.
Dokazali smo mi u Širokom pa i u prošloj sezoni da je potrebno da nas pritisneš i gotovi smo.
Ne znam mozda se negdje u pozadini debelo osjecam tako jer zelim titulu ove godine više nego ikad pa sam uvjeren da je nece biti..
-
90minut
#93312 Re: Premijer liga BiH
A kad ste nas pobjedili 5-2 kakvo ti je tad razmišljanje bilo?avetinja wrote:Već sam rekao da ćete nam bježati 4 boda na pauzi. To je moja prognoza. Ovo nam nije najbolji start od sezone kada smo zadnji put uzeli titulu. Bolji smo imali u sezoni 2017/2018, a jednak ovome u sezoni 2014/2015. Previše osciliramo. Nemamo krizu realizacije nego krizu igre, a igramo sa svima koji su na raspolaganju. Mislim da nam tek sada u ovih preostalih šest kola slijede kiksevi. Eh sad, kako će se stvari odvijati nakon pauze, ne znam. Na početku sezone sam rekao da su treće mjesto i eventualno kup realni uspjesi. Sve preko toga iznenađenje.90minut wrote:Da to su identicna razmišljanja s obje strane, al' ja imam tu sposobnost da gledam izvan tog navijackog dijela.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#93313 Re: Premijer liga BiH
U ovoj sezoni svi klubovi koji su u vrhu igraju po sistemu toplo-hladno. Sarajevo jeste prvo ali koga je dobilo on bas da se moze reci momacki. Jedino Slobodu u pocetku i to je to. Sve ostale utakmice se vise manje na guzove i na jadevite jade. Ali OK i to su pobjede koje daju tri boda. Zeljo ide isto kao i Tuzla iz krajnosti u krajnost te razvali Sarajeva, odigra jos nekoliko zaista dobrih utakmica a onda ga Borac razvali ko dijete zvecku i cupa bodove na Grbavicu protiv predposljednje Mladosti. Zrinjski je u krizi vec odavno i nije ni sjena ekipe iz zadnjih sezona. Ja se bas ne bih usudjivao prognozirati tabelu na kraju prvog dijela jer mogli bi se svi iznenaditi sa Radnikom na prvom mjestu koji trenutno igra najstandardnije. Ima tu jos puno vrlo jebenih utakmica i za Zelju i za Sarajevo ali i derbi za koji nikada niko ne moze reci kakav ce biti rezultat.avetinja wrote:Već sam rekao da ćete nam bježati 4 boda na pauzi. To je moja prognoza. Ovo nam nije najbolji start od sezone kada smo zadnji put uzeli titulu. Bolji smo imali u sezoni 2017/2018, a jednak ovome u sezoni 2014/2015. Previše osciliramo. Nemamo krizu realizacije nego krizu igre, a igramo sa svima koji su na raspolaganju. Mislim da nam tek sada u ovih preostalih šest kola slijede kiksevi. Eh sad, kako će se stvari odvijati nakon pauze, ne znam. Na početku sezone sam rekao da su treće mjesto i eventualno kup realni uspjesi. Sve preko toga iznenađenje.90minut wrote:Da to su identicna razmišljanja s obje strane, al' ja imam tu sposobnost da gledam izvan tog navijackog dijela.
-
90minut
#93314 Re: Premijer liga BiH
Zrinjski nas je derao previše i jedne i druge tako da ne cudi prošla i ova godina motivirani smo i jedni i drugi da osvajamo.
- avetinja
#93315 Re: Premijer liga BiH
Isto.90minut wrote:A kad ste nas pobjedili 5-2 kakvo ti je tad razmišljanje bilo?
-
90minut
#93316 Re: Premijer liga BiH
E ako je to istina što kazes ti si onda među 5 posto navijaca Zeljeznicara koji su tako mislili u tom momentu.avetinja wrote:Isto.90minut wrote:A kad ste nas pobjedili 5-2 kakvo ti je tad razmišljanje bilo?
Još ne zaboravi koliko smo imali povrijeđenih tad i poslije toga..
-
todd_smith
#93317 Re: Premijer liga BiH
Avetinja, bhf i charuga su bordo navijaci koji trolaju osobe ovdje da navijaju za zelju
Cvrle lsd i sime su jedna osoba sa tri lazna profila koja navija za sarajevo a trola ovdje narod
Cvrle lsd i sime su jedna osoba sa tri lazna profila koja navija za sarajevo a trola ovdje narod
- avetinja
#93318 Re: Premijer liga BiH
todd_smith wrote:Avetinja, bhf i charuga su bordo navijaci koji trolaju osobe ovdje da navijaju za zelju
Nemoj lagati ovaj napaćeni narod.
Pa zato sam i mislio tako. Bilo je lijepo da se malo vadi mast komšiji, ali to bi bilo malo drugačije da su svi bili na raspolaganju. Mislim da smo o tome pričali. Ali, jebiga, i mi smo bili osakaćeni kada ste nas uzeli 0:3.90minut wrote:E ako je to istina što kazes ti si onda među 5 posto navijaca Zeljeznicara koji su tako mislili u tom momentu.
Još ne zaboravi koliko smo imali povrijeđenih tad i poslije toga..
-
90minut
#93319 Re: Premijer liga BiH
Jesmo kad je bio derbi, al' ja to sad spomenuo više u kontekstu toga da ste tad pomislili da bi nam mogli pobjeci bez problema nekih 6 bodova dok se ne vrate kad ono umalo da imamo 3 boda više plus vi idete Zrinjskom.
Teško da ce te njih pobjediti.
Teško da ce te njih pobjediti.
-
todd_smith
#93320 Re: Premijer liga BiH
dzaba se raspravljate, Rudar je 3 odnosno 2 boda iza obje ekipe, a imaju laksi raspored.
Ne bi me uopce iznenadilo da prve 2 ekipe na zimu budu Rudar i Zeljo a iza njih mi i Tuzla City.
Ne bi me uopce iznenadilo da prve 2 ekipe na zimu budu Rudar i Zeljo a iza njih mi i Tuzla City.
-
Bazinga1234
#93321 Re: Premijer liga BiH
Koji ba Rudar?todd_smith wrote:dzaba se raspravljate, Rudar je 3 odnosno 2 boda iza obje ekipe, a imaju laksi raspored.
-
todd_smith
#93322 Re: Premijer liga BiH
rudar radnik ista picka materina

- ultima_palabra
#93323 Re: Premijer liga BiH
Pa bili su ravnopravni, dobro su se drzali obzirom da je faul na polovini Sarajeva nemoguce dobiti...sumirprimus wrote:Ovo realno i nije morao svirat crveni karton nije isao djonom u noge, nije zadnji igrac nije pogibeljan start..
Medjutim i celikovci nemaju sta kukat slabiji su bili i zasluzeno izgubili. Izgubili bi i bez ovog ...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#93324 Re: Premijer liga BiH
Napokon da se nasmijemo na ovoj temitodd_smith wrote:rudar radnik ista picka materina
Btw, ta ce Radnik
-
todd_smith
#93325 Re: Premijer liga BiH
to sam i ja govorio dok ih nisam poceo pratiti u zadnje vrijeme, sad prije cekam Zelju i Siroki, nego njih u gostimaplain vanilla wrote:Napokon da se nasmijemo na ovoj temitodd_smith wrote:rudar radnik ista picka materina
![]()
Btw, ta ce Radnik