Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
splinter wrote:
Pa ne znam sad da li je najjača na svijetu i šire, ali uzbuđenja ne nedostaje, kako na terenu, tribini ili ulici.
Evo i ovdje na forumu, malo pa ode pun autobus za Banoviće.
Ustalom gotovo sam siguran da se satavila ekipa od recimo pojedinih igrača Želje, Sarajeva, Zrinjskog i možda još po koji igrač tipa Brandao ( uz pozitivan hajc raje i javnosti ) puno bolje bi prošli na kvalama i mislim da bi drugo mjesto bilo poodavno osigurano.
Ali o tom po tom . . .
U tom kontekstu
Onu Grčku od sinoć bi pojela ta ekipa iz PL.
Ne samo Grčku Toma, siguran sam do bi imali na kraju bar 6 bodEva više od ovih metiljavaca što su igrali kvale.
Al šta se može, Žuti najbolje zna, a to je da u našoj ligi nema igrača (pa baš ni jednog jedinog) za njegovu reprezentaciju sastavljenu od sve samih super heroja.
S toga se okrenimo dešavanjima na nešim stadionima i uživajmo!!
Ma uzeli bi bimbu više, ne zavaravajte se. Odigrali bi možda onu sinoć utakmicu bolje, ako bi im bila prva, i već sljedeću bi im se smijali. Ne igraju oni tu gdje igraju zbog nepravde, nego zbog (ne)znanja.
Tomahawk11 wrote:Nisam ja kriv što je igrao kad se nisam bio ni rodio, pa prepisujem sa falične wikipedije
splinter wrote:
Ustalom gotovo sam siguran da se satavila ekipa od recimo pojedinih igrača Želje, Sarajeva, Zrinjskog i možda još po koji igrač tipa Brandao ( uz pozitivan hajc raje i javnosti ) puno bolje bi prošli na kvalama i mislim da bi drugo mjesto bilo poodavno osigurano.
Ali o tom po tom . . .
Ahmetović, Krpić, Tatar, E. Zec, Govedarica, Brandao, Rahmanović, Šovšić, itd - Grčka - BiH 1:4. Naružili bi Finsku i Armeniju sa par golova u mreži u obje utakmice.
splinter wrote:
Ali o tom po tom . . .
Ahmetović, Krpić, Tatar, E. Zec, Govedarica, Brandao, Rahmanović, Šovšić, itd - Grčka - BiH 1:4. Naružili bi Finsku i Armeniju sa par golova u mreži u obje utakmice.
Charuga wrote:Ma uzeli bi bimbu više, ne zavaravajte se. Odigrali bi možda onu sinoć utakmicu bolje, ako bi im bila prva, i već sljedeću bi im se smijali. Ne igraju oni tu gdje igraju zbog nepravde, nego zbog (ne)znanja.
Tomahawk11 wrote:Nisam ja kriv što je igrao kad se nisam bio ni rodio, pa prepisujem sa falične wikipedije
Šta si ti, neki puter ...
Pa '82. završio sa Sarajevom....bogme onaj ko se rodio 2000. ima 19 godina, pa ti vidi
Tomahawk11 wrote:Jah...jebo 200 i kusur utakmica u dresu našeg tima i skoro 100 golova
Nebitno, da se mi vratimo našoj PL, ova dvojica svakako nisu dio nje
E moj pitaru...
"Naime u sljedećih desetak godina, i 350 odigranih utakmica, Safet je za tim sa Koševa postigao oko 250 golova."
Ovaj podatak je tačan možda ako se broje turneje i ostale prijateljske utakmice. U zvaničnim utakmicama Hase je dao 100 golova, Sušić 97 golova. Sve ostalo je mitomanija iz glave, hm... recimo nekih bivših klupskih legendi.
Inače, glede ove rasprave o reprezentaciji i igračima iz Premijer lige BiH koji konkurišu za istu, nema ih i to je činjenica.
Sarajevo - Čelik X drugarski ce podijelit bodove
Tuzla City - Radnik 1
Velež - Zrinjski 1 Rodjeni iz inata
Zvijezda - Borac 1 mora i Zvijezdu krenuti
Željeznicar - Mladost 1
Široki - Sloboda X novi mladi trener nas preporodio
Jedno ozbiljno i zanimljivo pitanje za nas smrtnike koji pratimo najjacu ligu svijeta. Šta mislite da li bi najbolji igrači sastavljeni iz naše lige odigrali bolje od naših balerina, pod uslovom da su odigrali par utakmica u istom sastavu? Nakon Kirin kupa, nije se ni dala šansa prava prilika igračima iz premijer lige. Ja sam ubijeđen da bi sa kvalitetnim trenerom ili dvojcem, trojcem, kako vec, odigrali bolje, posebno protiv Armenije,Finske i Grčke. Tu protiv Italijana ne bi imali sta traziti, jer ni najjači tim nije ništa mogao Italijanima.
FK Sarajevo - NK Čelik 1
FK Tuzla City - FK Radnik Bijeljina X
FK Velež Mostar - HŠK Zrinjski X
FK Zvijezda 09 - FK Borac Banja Luka 2
FK Željezničar - FK Mladost Doboj Kakanj 1
NK Široki Brijeg - FK Sloboda 1
last mohicans wrote:Jedno ozbiljno i zanimljivo pitanje za nas smrtnike koji pratimo najjacu ligu svijeta. Šta mislite da li bi najbolji igrači sastavljeni iz naše lige odigrali bolje od naših balerina, pod uslovom da su odigrali par utakmica u istom sastavu? Nakon Kirin kupa, nije se ni dala šansa prava prilika igračima iz premijer lige. Ja sam ubijeđen da bi sa kvalitetnim trenerom ili dvojcem, trojcem, kako vec, odigrali bolje, posebno protiv Armenije,Finske i Grčke. Tu protiv Italijana ne bi imali sta traziti, jer ni najjači tim nije ništa mogao Italijanima.
Pa ako ne bi bolje igrali, ne bi sigurno ni mnogo lošije od ovih levata koji trenutno konkurišu za repku! Ako ništa, mogli bi pogurati neko dijete da se proda i naši klubovi zarade nešto preko repke, pa bi imali barem neke koristi od iste.