E ti ćeš mi reći...Logovan wrote:Ionako nemaš pravo nikome pametovati.
Ne treba Jusmiru pametovati, dovoljno mu je što mu otac nije znao R izgovoriti kad ga je prijavljivao...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
E ti ćeš mi reći...Logovan wrote:Ionako nemaš pravo nikome pametovati.
Aha, znači jedan ili dva kretene koji su to govno od zastave postavili na stadion su uspjeli dovesti do toga da sve stanovnike grada smatrate fašistima, čestitam.plain vanilla wrote:Kolinda wrote: Ustaše, oprosti mu Bože, fašizam je što ? Gađanje plastičnom čašom ili goalom ???
Imam, čujem da vam je klub povukao priopćenje i da će za koji dan na sud zbog klevete ukoliko se ne ispričaju za izrečeno. I još nešto, baš je lijepo da klub na službenu kači statuse sa fejsaTomahawk11 wrote:Ako ti se da, čovjek je sve fino u ovom tekstu naveo.Kolinda wrote: Ustaše, oprosti mu Bože, fašizam je što ? Gađanje plastičnom čašom ili goalom ???
I ako imaš reći šta od ovog ne stoji, izvoli.
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/se ... rijeg/5474
da, a Skripari su dobili ime po poznatim antifasistimaKolinda wrote: Aha, znači jedan ili dva kretene koji su to govno od zastave postavili na stadion su uspjeli dovesti do toga da sve stanovnike grada smatrate fašistima, čestitam.
I horde zla po humanitarnoj udruzi iz semizovca...plain vanilla wrote:da, a Skripari su dobili ime po poznatim antifasistimaKolinda wrote: Aha, znači jedan ili dva kretene koji su to govno od zastave postavili na stadion su uspjeli dovesti do toga da sve stanovnike grada smatrate fašistima, čestitam.
Pusti ba, evo vidi se lijepo citav cop pokazuje na ovu dvojicu!Kolinda wrote: Aha, znači jedan ili dva kretene koji su to govno od zastave postavili na stadion su uspjeli dovesti do toga da sve stanovnike grada smatrate fašistima, čestitam.

Aha, znači ništa što je u linku ne stojiKolinda wrote: Imam, čujem da vam je klub povukao priopćenje i da će za koji dan na sud za klevetu ukoliko se ne ispričaju za izrečeno. I još nešto, baš je lijepo da klub na službenu kači statuse sa fejsa
po fasistima nije, sigurnoKolinda wrote:I horde zla po humanitarnoj udruzi iz semizovca...plain vanilla wrote: da, a Skripari su dobili ime po poznatim antifasistima
Vašim lažima nikad kraja. Zastave, skandiranje, parole, koreografije - sve u vezi fašizma i opet kažete da niste fašisti. Nevjerovatno. Ovako lagati i druge i sam sebe što je najgore....Kolinda wrote: Aha, znači jedan ili dva kretene koji su to govno od zastave postavili na stadion su uspjeli dovesti do toga da sve stanovnike grada smatrate fašistima, čestitam.
Sve dok to rade kako ti kazes jedan ili dva kretena a ostalih hiljadu na to ne reaguje svi su huligani i svi podrzavaju te fasisticke simbole. Kada toj "dvojici" neko iz kopa uzme tu sramnu zastavu, pukne im koju klempu i baci tu sramotu u kantu za smece e onda se moze pricati da nisu svi isti. Medjutim i sam znas da tu nisu u piotanju jedan dvojica nego njih puno puno vise ili cak vecina.Kolinda wrote:Aha, znači jedan ili dva kretene koji su to govno od zastave postavili na stadion su uspjeli dovesti do toga da sve stanovnike grada smatrate fašistima, čestitam.
ovo je na razini kredibiliteta kao kad vidis kod nas da mu stoji direktor godine ili slicno
HZ po Zagoru i naslovu iz istoimenog stripa, hiljadu mi bubnjeva Darkvuda.Kolinda wrote: I horde zla po humanitarnoj udruzi iz semizovca...
Sutra.plain vanilla wrote:jel nam se danas vraca drug @analiticarr?
mogla bih kakve kolace napraviti, da se pocastimo sutraCharuga wrote:Sutra.plain vanilla wrote:jel nam se danas vraca drug @analiticarr?
ti si kriv za sveCharuga wrote:Sutra.plain vanilla wrote:jel nam se danas vraca drug @analiticarr?
koji Semir?sime_cipol wrote:Cudi me da niko iz TZ ne komentarise zadnju rečenicu Semirovog posta
Barem sumir
pa zguglala bih kad bih znala ko je SemirCharuga wrote:Koji post?
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/se ... rijeg/5474plain vanilla wrote:pa zguglala bih kad bih znala ko je SemirCharuga wrote:Koji post?
Stilic?