Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
slucajan wrote:Teretiti ova 4 malena idiota za pljačku, pokušaj otmice i ubistva, natovariti im što više i spucati po 10-15 godina zatvora.
Ali u ovoj *ebenoj državi nema ni prava, ni zakona...
Ni države...
Dobice uslov, ne mozes ih majorizirati
Frajer se dole izvukao sa video snimkom ubistva
Mostarska i generalno Hercegovacka murija je najneaposobnija u cijeloj drzavi. Dole su ove stvari normalne, pa i da se bus u centru grada onomad Fukarama zapali i niko nista. Kao da je Mostar London jbte pa ne mozes pocinioce uhvatiti.
Tu mislim na sva nacionalisticka, sovinisticka i huliganska desavanja dole.
A sve se vrti oko stotinjak 'aktivnih' na tribini. U dva dana bi to npr. Zenicka murija rijesila
plain vanilla wrote:Dolaze nam BBB. Valjda ce ih pustit na pocetak utakmice
Samo da ne bude veselo ko' kad su ih kone ugostile da im uvelicaju godisnjicu pa se utakmica nije ni odigrala, izuzev dvoboja oko stadiona i u koritu Miljacke.
N.N. wrote:Mostarska i generalno Hercegovacka murija je najneaposobnija u cijeloj drzavi. Dole su ove stvari normalne, pa i da se bus u centru grada onomad Fukarama zapali i niko nista. Kao da je Mostar London jbte pa ne mozes pocinioce uhvatiti.
Tu mislim na sva nacionalisticka, sovinisticka i huliganska desavanja dole.
A sve se vrti oko stotinjak 'aktivnih' na tribini. U dva dana bi to npr. Zenicka murija rijesila
Fukare su se tad kurčile nisu htjeli ici okolo vec pravo kroz zapadni Mostar, epilog znamo.
avetinja wrote:Ne znam zašto bi neko uopšte nosio majicu sa obilježjem kluba/grupe kada kod nas nije takva atmosfera da možeš mirno gradom hodati. Također mi nije jasno kakav tikvan moraš biti da se ideš mlatiti jer neko nosi majicu drugog, suparničkog kluba/grupe.
Posebno kod njih jer imaš taj element musliman katolik pa ono na oko cim vidiš odma je sranje.
I kod nas je u gradu slicno, al' sigurno ni blizu kad kod njih jer je to prava mržnja.
Dakle pricam o samom napadu, a sto se tice toga da li ce nekog cipelariti ili ne pa pokazali su Red Army u onom zadnjem sukobu kad su odnijeli pobjedu protiv ultrasa da nije to sve tako crno i nisu dirali ove koji su bili na podu.
plain vanilla wrote:Dolaze nam BBB. Valjda ce ih pustit na pocetak utakmice
Samo da ne bude veselo ko' kad su ih kone ugostile da im uvelicaju godisnjicu pa se utakmica nije ni odigrala, izuzev dvoboja oko stadiona i u koritu Miljacke.
plain vanilla wrote:Ma kad vide kakva smo sirotinja, plakat ce s nama
Prikladnije bi bilo da vam je došao Varteks, odnosno Varaždin.
Eto ko fol da slavimo, a ne znam da nam je do slavlja. Nema para, nekoliko poraza u nizu, onaj cmizdri na tv
Spremili dres s imenima 500 igraca, a nema ga u prodaji
I tako...