Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nakon što već sedmicama iza nas nismo imali komentar suđenja, večeras će u studiju BHT-a gost biti Zoran Rebac, predsjedavajući Komiteta za suđenje NFS BiH.
Isti klinac samo drugo ime i prezime. Govorit će mu kakve komentare da daje.
Jbo mater MUP KS na nasim utakmicama rasporedi "specijalce" po citavom tartanu, ne mozes gledati utakmicu od njih. I samo reže.....
Ostali MUP-ovi se ponasaju domacinski.
Nek' sam i ovo vidio. Kao prvo, kako je ovo uopšte dopušteno, a kao drugo, čovjek bi rekao koliko se hvale da su Manijaci skoro pa ugašeni, a nije ni blizu ovome.
Navijači Željezničara su na Gradski stadion ušli u 20. minuti, a stadion su napustili u 80. minuti.
Pa ovo fakat nije normalno.
Last edited by Logovan on 07/10/2019 13:14, edited 1 time in total.
A ovo u Tuzli što se desilo s golmanom je jedna od večih krađa ikad tačno da se zapita čovjek da li mu je dao ispod stola pare Husic ili je lik totalno nesposoban.
Kako god okreneš bukvalno ga poslati u Federaciju na 3 godine zbog ovoga.
90minut wrote:Naravno da nije, ne smiju ni manijaci ni horde čupati u BL bilo šta baš kao što oni ne smiju ovdje čupati bilo šta.
Samo ih podsjetili da su ih u oborcima baš nagrdili do te mjere da su manijacima ostala cini mi se dva kombija na kraju tuče ili kombi i auto.
Za informaciju ko ne poznaje cijeli taj belaj je trajao oko 50 minuta.
Ultrasi na zadnjoj utakmici na Grbavici po ulasku baciše baklju među naše na sjeveru, još se nešto počeše kurčiti na ogradi, a murije nigdje. Kada su došli specijalci, prvo su krenuli na nas. Za to bi mi u Mostaru dobili degenek i u autobus.
U tom belaju je bilo štete na obje strane. Eh sad, ko je više, ne znam. Znam da nam je popadalo par šalova i dvije dukserice, čini mi se.
avetinja wrote:Provokacija da Manijaci počupaju stolice i da ih drotovi zgaze.
Naravno da nije, ne smiju ni manijaci ni horde čupati u BL bilo šta baš kao što oni ne smiju ovdje čupati bilo šta.
Samo ih podsjetili da su ih u oborcima baš nagrdili do te mjere da su manijacima ostala cini mi se dva kombija na kraju tuče ili kombi i auto.
Ja koliko znam da su neki Lesinari hospitalizirani poslije tog
Nama su uletili u busove na povratku i udarali po bubrezima i tako to ukratko ništa strašno, oni su krvavih glava izlazili s juga pa na tartan stazi u kombiju ih previjali ako se sjecas sigurno njih 5,6.
Svaki put kad sam išao u BL uvijek na pretresu uredni normalni bez bilo kakvih pogrdnih rijeci i to.
Tad je baš bilo javno bilo 100 slika krvavih glava znalo se šta nam se sprema i to se toliko znalo da smo u busu pricali da nam slijedi batinanje.
I najsmjesnije od svega očekuješ na putu kad ono ništa u toku utakmice ništa i naravno kad si sjeo na povratak nazad.
90minut wrote:Nama su uletili u busove na povratku i udarali po bubrezima i tako to ukratko ništa strašno, oni su krvavih glava izlazili s juga pa na tartan stazi u kombiju ih previjali ako se sjecas sigurno njih 5,6.
Svaki put kad sam išao u BL uvijek na pretresu uredni normalni bez bilo kakvih pogrdnih rijeci i to.
Tad je baš bilo javno bilo 100 slika krvavih glava znalo se šta nam se sprema i to se toliko znalo da smo u busu pricali da nam slijedi batinanje.
I najsmjesnije od svega očekuješ na putu kad ono ništa u toku utakmice ništa i naravno kad si sjeo na povratak nazad.
90minut wrote:Naravno da nije, ne smiju ni manijaci ni horde čupati u BL bilo šta baš kao što oni ne smiju ovdje čupati bilo šta.
Ultrasi na zadnjoj utakmici na Grbavici po ulasku baciše baklju među naše na sjeveru, još se nešto počeše kurčiti na ogradi, a murije nigdje. Kada su došli specijalci, prvo su krenuli na nas. Za to bi mi u Mostaru dobili degenek i u autobus.
U tom belaju je bilo štete na obje strane. Eh sad, ko je više, ne znam. Znam da nam je popadalo par šalova i dvije dukserice, čini mi se.
A dobro bacili su je jer su sa sjevera momentalno krenuli tamo kad su vidjeli da nema policije greška što nisu stavili ljude tu.
Naravno u Mostaru nema mogucnosti za takvo nešto, al' si u pravu da se bilo šta slicno desi odma bi vratili i jedne i druge nazad.
Nogometni klub Široki Brijeg je klub koji dolazi iz jednog malog grada u kojem njegovo stanovništvo, u ogromnoj većini, deklarira pripadnost Hrvatskoj naciji i katoličkoj vjeroispovijesti, pa kao društveno odgovoran sportski kolektiv, želi omogućiti svojim simpatizerima da se mogu poistovjetiti sa svojim klubom te zadržati dio svoje posebnosti koja se veže za grad i regiju iz koje taj Klub dolazi.
Ko zna citati između redova sve mu je jasno.
Postoji li mogucnost da nam daju 0 - 3 za zelenim?
Jbo mater MUP KS na nasim utakmicama rasporedi "specijalce" po citavom tartanu, ne mozes gledati utakmicu od njih. I samo reže.....
Ostali MUP-ovi se ponasaju domacinski.
Ovo je i meni upalo u oči. Doduše ja sam ušao među zadnjima pa su ove fogotrafije već bile razbucane od strane onih koji su prije ušli. Ali kad vratim film, praktički je nemoguče se približiti gostujućem sektoru na dan utakmice na Grbavici a vjerovatno i na Koševu.
A tribina lafo prošla KDZ provjeru, mogli su postaviti bombu, bilo šta. Hebo seljačku provokaciju, na njihovm nivou ionako, nismo ni obratili pažnju, al se sj.ebe čovjek kad pomisli da neko ima pristup gostujućoj tribini 10 - 15 minuta pred tvoj dolazak.
90minut wrote:Nogometni klub Široki Brijeg je klub koji dolazi iz jednog malog grada u kojem njegovo stanovništvo, u ogromnoj većini, deklarira pripadnost Hrvatskoj naciji i katoličkoj vjeroispovijesti, pa kao društveno odgovoran sportski kolektiv, želi omogućiti svojim simpatizerima da se mogu poistovjetiti sa svojim klubom te zadržati dio svoje posebnosti koja se veže za grad i regiju iz koje taj Klub dolazi.
Ko zna citati između redova sve mu je jasno.
Postoji li mogucnost da nam daju 0 - 3 za zelenim?
Dešavalo se mnogo puta, ja dan danas imam raznorazne tikove u tijelu što su se vratili na teren totalna histerija je bila kad sam ih vidio kako izlaze jer sam znao da ce skinuti gače unaprijed.
Znam da se nece razmatrati i da nam nece dati, al' pitam da li je moguče ili se mora napustiti teren da bi takvo nesto bilo moguce.