Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#90827 Re: Premijer liga BiH
Kod jednih godisnja pretplata, a kod drugi trenutna uplata ali pojaka...jedva izvagalimirza_15 wrote:Bijeli - plavi, plavi - bijeli. Zbuni se čovjek lako. A možda je i ponuda sa druge strane bila bolja
- animus
#90828 Re: Premijer liga BiH
Dok sudije ne budu pocele dobijati batine za kradju nece ni prestati ova lakrdija. Na žalost za male pare se mogu kupiti a kod nekih klubova Fair play je misaona imenica. Ovo sto se desilo u Radio Sarajwvo treba malo primjeniti na sudije. Jebo utakmicu i navijanje kad te sudija pokrade skoro svaki put. Izgubi covjek volju.
Ono nije bio penal za Želju i ne može ga niko opravdati koliko god se trudili. Ok nama odgovara x u toj utakmici i nebi valjalo da je TC pobijedio ali realno nije bio penal i kraj price.
Ono nije bio penal za Želju i ne može ga niko opravdati koliko god se trudili. Ok nama odgovara x u toj utakmici i nebi valjalo da je TC pobijedio ali realno nije bio penal i kraj price.
- nosara
#90829 Re: Premijer liga BiH
animus wrote:Dok sudije ne budu pocele dobijati batine za kradju nece ni prestati ova lakrdija. Na žalost za male pare se mogu kupiti a kod nekih klubova Fair play je misaona imenica. Ovo sto se desilo u Radio Sarajwvo treba malo primjeniti na sudije. Jebo utakmicu i navijanje kad te sudija pokrade skoro svaki put. Izgubi covjek volju.
- Logovan
#90830 Re: Premijer liga BiH
Haha čuj okupljanje ispred našeg kluba.avetinja wrote:https://scsport.ba/prostesti-novinara-z ... -sarajevo/
-
LSD
#90831 Re: Premijer liga BiH
I onda dođe Sesar i popiša im se po forumskoj taktici zvanoj kmečanje o Želji i sudijama vol. 285.
SESAR NAKON UTAKMICE: Pokazali smo da možemo sa najboljim, penal je čist kao suza.
- avetinja
#90832 Re: Premijer liga BiH
Vjerovatno zato što niko iz kluba nije osudio napad.Logovan wrote:Haha čuj okupljanje ispred našeg kluba.avetinja wrote:https://scsport.ba/prostesti-novinara-z ... -sarajevo/
- animus
#90833 Re: Premijer liga BiH
Trebali bi se i mi sutra okupiti ispred kluba prije nego sto dodju. Nije red da se samo placenici okupljaju.Logovan wrote:Haha čuj okupljanje ispred našeg kluba.avetinja wrote:https://scsport.ba/prostesti-novinara-z ... -sarajevo/
- Logovan
#90834 Re: Premijer liga BiH
Jašta je to, nego navijač FK Sarajevo, pa hajmo ispred kluba, to je ta logika.avetinja wrote:Vjerovatno zato što niko iz kluba nije osudio napad.Logovan wrote:Haha čuj okupljanje ispred našeg kluba.avetinja wrote:https://scsport.ba/prostesti-novinara-z ... -sarajevo/
- animus
#90835 Re: Premijer liga BiH
Istina boli. Kradja se ne moze sakriti a vi pokrali do 10 og kola sto niste zadnjih 5 godina.LSD wrote:![]()
Nije lahko ni Animusu, krizira opasno u zadnje vrijeme
![]()
I onda dođe Sesar i popiša im se po forumskoj taktici zvanoj kmečanje o Želji i sudijama vol. 285.
SESAR NAKON UTAKMICE: Pokazali smo da možemo sa najboljim, penal je čist kao suza.![]()
Sesara mi najbolje poznajemo. Malo glup momak.
- avetinja
#90836 Re: Premijer liga BiH
Realno, trebao se iz kluba osuditi napad na novinare.Logovan wrote:Jašta je to, nego navijač FK Sarajevo, pa hajmo ispred kluba, to je ta logika.
Znam da su novinari, nakon političara, najveći trovači društva, ali sve se ovo moglo riješiti na drugi način. Ovako su sami sebi navukli belaj na vrat, jer će ih policija startovati na svakom koraku. Kud ćeš dalje kada se ambasada SAD oglasila o ovome.
A što se tiče momka koji je pao, uopšte mi ga nije žao. Nije zaradio 5 godina radi sitnice nego radi droge. Takvi su zakoni tamo i tako je. Za fotografisanje u hramu u Šri Lanki ćeš otići u zatvor. Ako je grupi žao momka, neka skupe pare za dobrog advokata koji će probati spustiti kaznu.
-
mirza_15
#90837 Re: Premijer liga BiH
Ma tu nema posljedica. Zamisli da su otišli ispred centrale SDA nakon napada na kameru. Doduše, iz SDA su se oglasili. Branili su napadača. Ali ne grizeš ruku koja te hrani (pola medija), a druga polovica nema muda za tako nešto. Zato je fudbalski klub koji nije odgovoran za postupke pojedinaca, pogotovo ne izvan stadiona, laka meta za furanje nekih furki. Ja da sam na mjestu odgovornih u klubu bih poslao saopštenje sa gore navedenim pitanjima i tužio organizatore koji su odabrali prostorije fudbalskog kluba za proteste. Imaju barem 20 prećih adresa, ali kako da neko iz Faktora, Stava, Hayata zakuca na ta vrata kada je iza tih vrata gazda koji ih hrani.avetinja wrote:Vjerovatno zato što niko iz kluba nije osudio napad.Logovan wrote:Haha čuj okupljanje ispred našeg kluba.avetinja wrote:https://scsport.ba/prostesti-novinara-z ... -sarajevo/
- Radio Sarajevo
#90838 Re: Premijer liga BiH
Dakle, samo do desetog kola, ali ne i jedanaesto?animus wrote: Istina boli. Kradja se ne moze sakriti a vi pokrali do 10 og kola sto niste zadnjih 5 godina.
Interesantno je kako An(im)us misli da ako bude ponavljao glupost, da će to postati istina.
Neće buraz, donji ste ove sezone, i vi to već znate, pa unaprijed plačete. Slijede vam godine kmečanja, i vi ste toga svjesni.
- avetinja
#90839 Re: Premijer liga BiH
To je ozbiljna mafija koja bi im napravila mnogo veće probleme nego bilo koja navijačka grupa. Ne diraš stršljena golom rukom. Isto tako se možemo zapitati zašto nisu otišli kod Avazovih novinara.mirza_15 wrote:Ma tu nema posljedica. Zamisli da su otišli ispred centrale SDA nakon napada na kameru. Doduše, iz SDA su se oglasili. Branili su napadača. Ali ne grizeš ruku koja te hrani (pola medija), a druga polovica nema muda za tako nešto. Zato je fudbalski klub koji nije odgovoran za postupke pojedinaca, pogotovo ne izvan stadiona, laka meta za furanje nekih furki. Ja da sam na mjestu odgovornih u klubu bih poslao saopštenje sa gore navedenim pitanjima i tužio organizatore koji su odabrali prostorije fudbalskog kluba za proteste. Imaju barem 20 prećih adresa, ali kako da neko iz Faktora, Stava, Hayata zakuca na ta vrata kada je iza tih vrata gazda koji ih hrani.
To im je samo jedna stanica na ruti FKS - Tužilaštvo KS - Parlament BiH. A klub može pomoći da se navijači malo smire.
- animus
#90840 Re: Premijer liga BiH
Mozda sam ti mogao i prijaviti ovaj post. Razmislit cu jer nisam do sada nikog prijavljivao.Radio Sarajevo wrote:Dakle, samo do desetog kola, ali ne i jedanaesto?animus wrote: Istina boli. Kradja se ne moze sakriti a vi pokrali do 10 og kola sto niste zadnjih 5 godina.
Interesantno je kako An(im)us misli da ako bude ponavljao glupost, da će to postati istina.
Neće buraz, donji ste ove sezone, i vi to već znate, pa unaprijed plačete. Slijede vam godine kmečanja, i vi ste toga svjesni.
Nevezano na to da ti ipak odgovorim. Kmecat cemo mi svi zajedno zato sto unistavate i ovako ocajan fudbal vasim podmicivanjem sudija.
Pitate se sto gledalaca nema na stadionima a odgovor bi vi trebali najbolje znati kao i korumpirani Savez koji pokrade sve zivo. Zato nam repka izgubi od Armenije i Kipra. Korupcija je rak rana drustva a to sto vi radite sa sudijama je cista korupcija.
A opet unatoc svemu vasa je bruka da cemo danas imati isto bodova a mi prolazimo kroz jednu vecu krizu.
- avetinja
#90841 Re: Premijer liga BiH
Što ne kmečite o utakmici protiv Borca u kojoj ste direktno zakinuti za penal, nego se prvo bavite tuđim stvarima?
- nosara
#90842 Re: Premijer liga BiH
Bratski klubovi... 
- Radio Sarajevo
#90843 Re: Premijer liga BiH
Buraz, biraš ovakav nick, i onda se buniš kad se neko zeza na taj račun.animus wrote: Mozda sam ti mogao i prijaviti ovaj post. Razmislit cu jer nisam do sada nikog prijavljivao.
Nevezano na to da ti ipak odgovorim. Kmecat cemo mi svi zajedno zato sto unistavate i ovako ocajan fudbal vasim podmicivanjem sudija.
Pitate se sto gledalaca nema na stadionima a odgovor bi vi trebali najbolje znati kao i korumpirani Savez koji pokrade sve zivo. Zato nam repka izgubi od Armenije i Kipra. Korupcija je rak rana drustva a to sto vi radite sa sudijama je cista korupcija.
A opet unatoc svemu vasa je bruka da cemo danas imati isto bodova a mi prolazimo kroz jednu vecu krizu.
Zezaj se i ti na moj račun, ako želiš, meni ne smeta.
Što se fudbala tiče, ako stajanje na nogu nije penal, onda ne znam šta je.
Imali smo jedan penal u dosadašnjem dijelu prvenstva, sudije su nas zaklale u prvih nekoliko kola, i opet ne kmečimo. Da ne pričam šta su nam radili dok je Misimović bio u Klubu.
Ali eto, bolje zna Animus od Sesara koji je igrao tu utakmicu, Sesar je glup momak, a Animus pametan.
Nemam namjeru inače raspravljati o ovako očiglednim stvarima, ali eto ako misliš da je korupcija rak rana, odseli se u Njemačku, ima posla preko glave, možeš čak i bakicama prati guzu.
Živo me zanima šta će biti nakon narednih 15 kola, kad budete 10 bodova iza nas...
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#90844 Re: Premijer liga BiH
Prosle sezone je bilo sve potaman dok su nas sudije klale i kad nam nisu dali licencu, reprezentacija bila Brazil, savez bio uredjen kao Njemački?animus wrote:Mozda sam ti mogao i prijaviti ovaj post. Razmislit cu jer nisam do sada nikog prijavljivao.Radio Sarajevo wrote:Dakle, samo do desetog kola, ali ne i jedanaesto?animus wrote: Istina boli. Kradja se ne moze sakriti a vi pokrali do 10 og kola sto niste zadnjih 5 godina.
Ove godine nista ne valja
Last edited by sime_cipol on 29/09/2019 13:53, edited 1 time in total.
- studiorum_tuzlaensis
#90845 Re: Premijer liga BiH
Ko o cemu, pit(k)arcici o kmecanju na sudije.
Teska dijagnoza: bolesna mitomanija i kompleksastvo.
placite sa mnom jesenje kiše
Teska dijagnoza: bolesna mitomanija i kompleksastvo.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#90846 Re: Premijer liga BiH
Cuj klalo ih prosle sezone!?
Bolan vi ste u igri "za titulu" samo kad vas sudije guraju.
I to svi znaju, oguglali vise....
Bolan vi ste u igri "za titulu" samo kad vas sudije guraju.
I to svi znaju, oguglali vise....
- sime_cipol
#90847 Re: Premijer liga BiH
Sjedi 5 
- animus
#90848 Re: Premijer liga BiH
Mora se krenuti na put prema termoelektrani pa necu dugo. Samo cu vam reci da mi mozemo samo bolje a vi cete sigurno puno gore. Nama se igraci polako vracaju a vama tek trebaju povrede doci.
Ponavljam nama licno odgovara x na toj tekmi ali brate smeta mi da ga sudija napravi. Čisto sportski govorim. Kad bude neka greska u korist mog tima isto cu reci ili bar necu nista reci.
Sudije mi se gade isto kao i govna koja pisu sta im se kaze za 100 KM.
Ponavljam nama licno odgovara x na toj tekmi ali brate smeta mi da ga sudija napravi. Čisto sportski govorim. Kad bude neka greska u korist mog tima isto cu reci ili bar necu nista reci.
Sudije mi se gade isto kao i govna koja pisu sta im se kaze za 100 KM.
- studiorum_tuzlaensis
#90849 Re: Premijer liga BiH
Dakle kmecanje do Sudnjeg dana.
Haj lagano, da se odmorimo vala, ocekujmo osvrt na suđenje.
Haj lagano, da se odmorimo vala, ocekujmo osvrt na suđenje.
- sime_cipol