Normalna stvar obični radnici koji nemaju platu, čovjek koji ne poznaje situaciju u ligi rekao bi igrači su to imaju para i pored toga što nemaju plate a ustvari likovi žive od mjeseca do mjeseca baš kao i svi ostali.avetinja wrote:Iskreno, bez obzira na rivalitet, žao mi je tih ljudi.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
90minut
#90526 Re: Premijer liga BiH
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#90527 Re: Premijer liga BiH
Pa vecina igraca nije iz Tz, valja im platiti stan, hranu..Hoces se obuci, izaci...nisu dobili ni plate ni stanarine tri mjeseca, sad ce i cetvrti. I jos ti neka budala psuje s tribine.avetinja wrote:Iskreno, bez obzira na rivalitet, žao mi je tih ljudi.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#90528 Re: Premijer liga BiH
A sto otjeraste onog Tom-Cat-a?
Ozbiljno pitam.
Ozbiljno pitam.
- plain vanilla
#90529 Re: Premijer liga BiH
Pa on je spizdio sve pare od ove godine na pocetku godine, a ovima ostao sipak.Pitar sa Kariba wrote:A sto otjeraste onog Tom-Cat-a?
Ozbiljno pitam.
- decko_sa_kovaca
#90530 Re: Premijer liga BiH
Ne znam nije sramota krenuti iz pocetka. Mnogi su evropski velikani otisli u zadnju ligu zbog raznoraznih problema pa su se vratili prvi na pameti su mi rengers, parma, palermo cini mi se, svima razlog besparica
-
90minut
#90531 Re: Premijer liga BiH
Eto super jedini klub iz Tuzle zaslužuju i mnogo više.
Mada nakon što su otjerali onog lovatora sve ovo zaslužuju da im se dešava.
Mada nakon što su otjerali onog lovatora sve ovo zaslužuju da im se dešava.
- plain vanilla
#90532 Re: Premijer liga BiH
Ma nije to rjesenje, treba mijenjati statut da se klub moze privatizovati. Ovako je svaciji i niciji.Sliver wrote:"Gradsko vijeće Tuzle danas su na sjednici usvojili Odluku da se Fudbalskom klubu Sloboda osigura dodatnih 500.000 KM iz budžeta." Bice sigurno malo lakse
Onaj Tom Cat, fol privrednik, nije donio marku u klub. Potrosio sto je bilo i cao.
Azmir nam je napravio dugove, ostavio stetne ugovore, to i dan danas placamo.
Grad se za sve pita i onda se desava sto se desava. Plus su nam i stadion oteli. I tako.
Tesko je navijati za Slobodu.
- karanana
#90533 Re: Premijer liga BiH
dajte kamiondziji 500 milja na ovo sto vec ima i tuzla ce imati ucesnika grupne faze lige uefa.
- plain vanilla
#90534 Re: Premijer liga BiH
Daj ti zrinjskom i eto vam veselja. Nemoj ba zaebavat.karanana wrote:dajte kamiondziji 500 milja na ovo sto vec ima i tuzla ce imati ucesnika grupne faze lige uefa.
-
90minut
#90535 Re: Premijer liga BiH
Svake godine u borbi za titulu bi bili u narednih 10 godina osvojili bi jedno 5 titula.
- Ricken
#90536 Re: Premijer liga BiH
Službeni podatak brojača objavljen i na samoj utakmici je: 3.048 gledaoca na Grbavici. Tako da ti je to fula.F&N wrote:Nego za ove brojace, kako ovo?
BIJELJINA: Radnik – Čelik (400 gledalaca)
TUZLA: Sloboda – Zrinjski (2.500)
MOSTAR: Velež – Tuzla City (3.000)
SARAJEVO: Sarajevo – Borac (3.100)
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg – Mladost DK (1.200)
SARAJEVO: Željezničar – Zvijezda 09 (2.763)
Kod vas ludilo, ekstaza, amarizam i renesansa, a kod nas belaji, sranje ko u Ruandi, nije mi jasno![]()
Ili vam je previše ljudi bilo na petlji
@vanilla
ma vi nas svakako ovdje niste pobijedili od kako su Titu noge potkratili... Vise sam mislio na gostovanja sarajevskih ekipa u Tz
Last edited by Ricken on 26/09/2019 18:58, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#90537 Re: Premijer liga BiH
Ali Sloga i Azmir nemaju nista sa Slobodom. Vi znate sta je uradio dobro u Slobodi, mi znamo sta je lose. Kad je pokupio krpice, pokusao nas ugasiti. Da ne govorim o svakodnevnim podmetanjima.90minut wrote:Svake godine u borbi za titulu bi bili u narednih 10 godina osvojili bi jedno 5 titula.
Imate i vi druge klubove u gradu, sumnjam da biste navijali za njih.
-
90minut
#90538 Re: Premijer liga BiH
Vas je napravio relevantnim sve iza zavjese je trebalo njemu prepisati da upravlja kako hoce i imali bi klub ovako nemate ništa i nikad necete ništa imati jer novog s parama necete naci.plain vanilla wrote:Ali Sloga i Azmir nemaju nista sa Slobodom. Vi znate sta je uradio dobro u Slobodi, mi znamo sta je lose. Kad je pokupio krpice, pokusao nas ugasiti. Da ne govorim o svakodnevnim podmetanjima.90minut wrote:Svake godine u borbi za titulu bi bili u narednih 10 godina osvojili bi jedno 5 titula.
Imate i vi druge klubove u gradu, sumnjam da biste navijali za njih.
- plain vanilla
#90539 Re: Premijer liga BiH
Meni bgm dosadilo ponavljati da nas je ovaj lik ostavio u dugovima, da jos placamo njegova djela. Da ne govorim da je odveo neke igrace pa ih nagovarao da nas tuze, da ih platimo jos jednom jer je u njegovo doba bilo na crno.90minut wrote:
Vas je napravio relevantnim sve iza zavjese je trebalo njemu prepisati da upravlja kako hoce i imali bi klub ovako nemate ništa i nikad necete ništa imati jer novog s parama necete naci.
Kupio kao Slobodi autobus, eno busa u SiminHanu.
Daleko mu kuca, ako ce nas on spasavati, nek se sutra ugasimo.
-
90minut
#90540 Re: Premijer liga BiH
Da je ostao da ga nisu pojedinci sjebali i da su mu prepisali da vodi klub kako hoce ne bi imali marke duga.
- plain vanilla
#90541 Re: Premijer liga BiH
Htio je i stadion , a stadion vise i nije Slobodin.90minut wrote:Da je ostao da ga nisu pojedinci sjebali i da su mu prepisali da vodi klub kako hoce ne bi imali marke duga.
Btw, dok je bio u Slobodi, svima bio seljacina, sad svi pitaju sto ga nismo ostavili.
- nosara
#90542 Re: Premijer liga BiH
A okolo akademici... 
-
90minut
#90543 Re: Premijer liga BiH
Pa za dobrim konjem se diže prašina logika, meni recimo kad je onog mog Dinu napao bio mi je gotivan.plain vanilla wrote:Htio je i stadion , a stadion vise i nije Slobodin.90minut wrote:Da je ostao da ga nisu pojedinci sjebali i da su mu prepisali da vodi klub kako hoce ne bi imali marke duga.
Btw, dok je bio u Slobodi, svima bio seljacina, sad svi pitaju sto ga nismo ostavili.
Još ja pojma nisam imao da je lik ustvari takav lovator, jedino znam da je Sloboda bila jaka tad nisam znao da je zbog njegovih para..
Da se razumijemo svi iz Sarajeva misle za bilo koga ko nije iz istog da je seljacina to nije ništa novo.
Da li je njega otjerala uprava ko je njega ustvari otjerao?
- avetinja
#90544 Re: Premijer liga BiH
Ovi koji imaju primanja 3+ milje bi mogli uštedjeti za sljedeći mjesec, ali je problem što ovi nisu primili platu 3-4 mjeseca.90minut wrote:Normalna stvar obični radnici koji nemaju platu, čovjek koji ne poznaje situaciju u ligi rekao bi igrači su to imaju para i pored toga što nemaju plate a ustvari likovi žive od mjeseca do mjeseca baš kao i svi ostali.
Trebali su se dogovoriti kao Travnik nekada: izgube jednu/dvije tekme i svi stave stoju ili koliko već imaju na kladu.plain vanilla wrote:Pa vecina igraca nije iz Tz, valja im platiti stan, hranu..Hoces se obuci, izaci...nisu dobili ni plate ni stanarine tri mjeseca, sad ce i cetvrti. I jos ti neka budala psuje s tribine.
-
90minut
#90545 Re: Premijer liga BiH
Kad imaš takva primanja više i trošiš pitanje je koliko njih iz Slobode ima 3 milje platu..
- avetinja
#90546 Re: Premijer liga BiH
Ma govorim općenito. Ali, ako si već odlučio da se baviš fudbalom, onda svaki mjesec moraš odvojiti koliko-toliko, jer što zaradiš do 35-37, zaradio si.
- nosara
#90547 Re: Premijer liga BiH
Neka naprave fuziju sa gradjanima, daju stadion ako treba i da se nogama u guzicu udaraju.
Cuj, uzimati iz budzeta, a onaj nudio zivu lovu.
Doduse, ima ih jos koji imaju redovne transakcije izvana, ali dusa im capat proracun. Necu reci ko su, ali ima ih.
Cuj, uzimati iz budzeta, a onaj nudio zivu lovu.
Doduse, ima ih jos koji imaju redovne transakcije izvana, ali dusa im capat proracun. Necu reci ko su, ali ima ih.
- ultima_palabra
#90548 Re: Premijer liga BiH
Pa da su redovne, i nisu bas... 
-
megaman4
#90549 Re: Premijer liga BiH
Najveći neprijatelj Slobode je Grad Tuzla i gradonačelnik koji su skrsili silne pare građana u klub a na kraju nastadoše ogromni dugovi i nedovršen Stadion.plain vanilla wrote:Htio je i stadion , a stadion vise i nije Slobodin.90minut wrote:Da je ostao da ga nisu pojedinci sjebali i da su mu prepisali da vodi klub kako hoce ne bi imali marke duga.
Rezultatski krah tek slijedi.
Ako mislite da ce neko doci iz Vana sa parama i kupiti klub, varate se debelo. Sloboda je u ogromnim problemima i dugovima.
Nema privatizacije nijednog bh.kluba zato sto nema zakona o sportu kojeg koce političari iz RS-a.
Jedino rješenje je da se krene od zadnjeg ranga takmičenja.
- plain vanilla
#90550 Re: Premijer liga BiH
Nije ga niko otjerao, sam otisao.90minut wrote:Pa za dobrim konjem se diže prašina logika, meni recimo kad je onog mog Dinu napao bio mi je gotivan.plain vanilla wrote:Htio je i stadion , a stadion vise i nije Slobodin.90minut wrote:Da je ostao da ga nisu pojedinci sjebali i da su mu prepisali da vodi klub kako hoce ne bi imali marke duga.
Još ja pojma nisam imao da je lik ustvari takav lovator, jedino znam da je Sloboda bila jaka tad nisam znao da je zbog njegovih para..
Da se razumijemo svi iz Sarajeva misle za bilo koga ko nije iz istog da je seljacina to nije ništa novo.
Da li je njega otjerala uprava ko je njega ustvari otjerao?
Inace je sve vrijeme drzao takvu atmosferu, svako malo prijetio odlaskom.