Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Razlog da burno reaguje nakon meča nije samo jedan. Husić tvrdi da se ljutnja skupljala dugo. Naime, generalni sekretar Sarajeva Dino Selimović i "ljudi koji su prošle sezone radili u klubu" obećali su Slobodi premiju zbog izborenog rezultata u jednoj utakmici prošle sezone, a taj rezultat je odgovarao Sarajevu".
Neko obecao pare i izlevatio ga...navodno.
Kao i sve ostalo u bh drustvu, ode ovo pod tepih za par dana.
Mea_parvitas wrote:Sigurno je i zadnja tekma bila dio tala, tih 20.000 je uslo i u tu tekmu, da se ne zapinje, a Fening obecao pare kad Tan posalje premije za titulu, a to se desilo tek krajem prosle godine a para jos uvijek nema. Posao za SIPU. Ja koliko znam pitari su brujali o tome da se istrazuju Zeljine titule, ovo ono, a na kraju nista. Ova istraga mozda pokaze ko zaista stima.
Jeste, sve je tačno, sve znaš. Imaš li slučajno još nešto da dodaš? Da nisi nešto zaboravio?
BlueBlood wrote:@bjelave ja bas hocu da pitam za tebe, gdje si, u zemlju prop'o zadnjih par dana
nazivati krimosima najuspjesnije trenere sa nasih prostora a stajati u odbranu pravih krimosa koje su poceli prozivati sa svih strana da namjestaju utakmice nije uredu Sjeti se "ekipe" kakvu ste imali kad ste uzeli titulu ni to vam nije bilo dovoljno nego ste morali placati druge da igraju za vas i da vam se sklanjaju. Da niste to radili mi bi sa svojom djecom uzeli titulu. Cega se pametan stidi....
Drzimo se cinjenica. Ivica Osim je presudjen i kaznjen za namjestanje utakmica. A to je kriminal, zar ne?
Svi ostali su nevini, ukljucujuci i Amara, dok im se suprotno ne dokaze.
Znam da je ovo jos epizoda iz vase slavne proslosti koju bi vi voljeli retusirati ali hebi ga ne ide....
Ma treba u drugu ligu i vas i ove tuzlake pa se tamo svadjajte! Zbog takvih se ne prica nista lijepo o bh fudbalu
Suti i pusti druge da pricaju o tebi...
Sredojević: Nevjerovatno je to jedinstvo koje vlada u Želji
"Ekipa Želje je napravila sjajnu selekciju igrača i maltene po pozicijama ima dvije ekipe. Edis izvanredno vodi ekipu s klupe, a posebno imponuje to jedinstvo između klupe, igrača i navijača... Ja im čestitam i da ovako nastave i dalje. Što se tiče nas, imat ćemo dosta posla. Moramo što prije da se riješimo negativnosti".
Ma treba u drugu ligu i vas i ove tuzlake pa se tamo svadjajte! Zbog takvih se ne prica nista lijepo o bh fudbalu
Suti i pusti druge da pricaju o tebi...
Sredojević: Nevjerovatno je to jedinstvo koje vlada u Želji
"Ekipa Želje je napravila sjajnu selekciju igrača i maltene po pozicijama ima dvije ekipe. Edis izvanredno vodi ekipu s klupe, a posebno imponuje to jedinstvo između klupe, igrača i navijača... Ja im čestitam i da ovako nastave i dalje. Što se tiče nas, imat ćemo dosta posla. Moramo što prije da se riješimo negativnosti".
[/quote]
Znaci ne bi vise o namjestanju Pa ja boli, tata bio na sluzbenom putu
Zamisli sada enigme Husicu u glavi.
Dal je premiran Vitez? Ko ga je premirao? Koliko su mu love ponudili? Koji klub, dva, tri...?
Budi se nocu znojav, sa tim pomislima i scenarijima. Nije lako ba. Uopste.
-LIBERO- wrote:Zamisli sada enigme Husicu u glavi.
Dal je premiran Vitez? Ko ga je premirao? Koliko su mu love ponudili? Koji klub, dva, tri...?
Gore je jesicu.kako s istom taktikom proc slobodu?
-LIBERO- wrote:Zamisli sada enigme Husicu u glavi.
Gore je jesicu.kako s istom taktikom proc slobodu?
Bianconeri1988 wrote:Bas ja htio da postavim ovo sa N1.
Sarajevo je dotaklo dno zivota, platili kome treba i ne treba da bi dosli do titule.
Jos na kraju izgubili ugled kod svih, nakon ovog ce zauvijek ostati provincijski klub.
djecace, da ti ja procitam kad vec sam ne umijes. Nigdje ne pise da je FKS platilo nekome nesta da bi osvojilo titulu. jedino smo mogli platiti NK Celiku da vas nagoozi u posljednjem kolu, tako da i u slucaju poraza Sarajeva u Tuzli, opet bi FKS bio sampion.
"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH", rekao je Husić za N1.