Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sliver wrote:
Ako nisi skonto, sve to sto si nasvrljo preko ekrana, odmosi se na ljude koji su od Koseva udaljeni od po par stotina do par hiljada kilometara. Znas,nesto kontam, postovi su ti isti kao i progoze rezultata, cista fula
Makar neću omašit ni promašit sedmo , potpuno kolo .Ja švrljo, ti kuko al voli neko Sarajvo , pa makar i sudija bio
ma ja ....svi ste tu neđe , možete s trokom do stadiona za par sekundi sletit .
manijak1 wrote: Idete li vi na stadion , bar ponekad
Sve hakeri , jbt-e , shisha , ekran i ja te volim sarajvo poslije utakmice , tolko je trebalo , vječito umorni , povrijeđeni ..... haman ni slova o suđenju ma ja ....to su ti begovi .
manijak1 wrote: I onda ja provociram , a oni svi , čestiti i pošteni.
Stide se bosanskog
I o sudiji , no comment Sve po pravil'ma
ma ja , nije igro Željo .
Promijenio dres, a ne hvalis se ccc
Onako izjaviti ljubav drugom klubu, nevidjeno
Ali nas i dalje oci bole od slikovnica od smajlija. Bio covjek prestao, tri posta i opet. Toliko grimasa ni Dzim Keri nije u Ace Venturi 1 i 2 zajedno pravio. I ne moras replicirati na svaki post, trolas covjece, radis li ista drugo u zivotu!?
Ima li veceg seljaka u BiH od ovog Zizovica?? Frajer mi izaziva gadjenje kako svojim ponasanjem tako i svojim komentarima. Znaci frajer je svako kolo ostecen osim naravno kad su mu njegovi guzni haveri lazni oteli zelji titulu iz izmisljenog penala. tad mu je sve pasalo. najebem mu se seljacke mamare i njemu i njegovim komentarima... i gdje su te kazne za komentarisanje sudjenja?? ja negdje cuh da je to zabranjeno trenerima?
Pitas ga proslo kolo za smijesan penal Borcu, frajer mrtav hladan, kao i nakon utakmica sa Zrinjskim. Nakon Zelje i Sarajeva? Sve je diskutabilno i svaki put ospe paljub, ali svaki...
Sad se sjetio brat penala iz proslog kola.
Ma cuva sebi poziciju, nije lud i bas toliki bekan, zna da ni u Zelji ni u Sarajevu nece pomislit da ga zovnu, dole je igr'o i moli Boga da ga se sjete, zato i suti kurvanjski...
Pih, opet pogurani. ..Mladen kaze dvije sumnjive situacije, ali prvo bi da pogleda ...tako da to vaditi kao argument....kad zatreba dakako ...aut, sumnjive situacije ali dok se pogleda prvo, offside Benke, neregularan gol kod 2 ili 3 razlike za Sarajevo na 20 minuta do kraja.....pa dokle vise majka mu stara
Kad se sagledaju okolnosti dobri smo....a biti cemo ubrzo puno puno jaci ...
north wrote:Pih, opet pogurani. ..Mladen kaze dvije sumnjive situacije, ali prvo bi da pogleda ...tako da to vaditi kao argument....kad zatreba dakako ...aut, sumnjive situacije ali dok se pogleda prvo, offside Benke, neregularan gol kod 2 ili 3 razlike za Sarajevo na 20 minuta do kraja.....pa dokle vise majka mu stara
Drugi gol vam je ofsajd, jer je Ahmetovic ? bio metar u ofsajdu, krenuo na loptu i pokusao da skoci odnosno odigra, to sto ga je lopta preskocila je peta prica.
Ofsajd ko kuca druze, al nista cudno za vas i vase standarde, dopalo vas malo
north wrote:Pih, opet pogurani. ..Mladen kaze dvije sumnjive situacije, ali prvo bi da pogleda ...tako da to vaditi kao argument....kad zatreba dakako ...aut, sumnjive situacije ali dok se pogleda prvo, offside Benke, neregularan gol kod 2 ili 3 razlike za Sarajevo na 20 minuta do kraja.....pa dokle vise majka mu stara
Drugi gol vam je ofsajd, jer je Ahmetovic ? bio metar u ofsajdu, krenuo na loptu i pokusao da skoci odnosno odigra, to sto ga je lopta preskocila je peta prica.
Ofsajd ko kuca druze, al nista cudno za vas i vase standarde, dopalo vas malo
Samo kako to da se nikako suspenduje sudija na utakmici Sarajeva, ah da drzimo savez, sudije, sveeee ...vi ste tu sampioni, mislim na sudjenje i suspenzije sudija poslije vasih tekmi, ne na football..tu vas dugo nema
north wrote:@cvrle, moram prvo pogledati..ko Mladen..
Samo kako to da se nikako suspenduje sudija na utakmici Sarajeva, ah da drzimo savez, sudije, sveeee ...vi ste tu sampioni, mislim na sudjenje i suspenzije sudija poslije vasih tekmi, ne na football..tu vas dugo nema
north wrote:@cvrle, moram prvo pogledati..ko Mladen..
Nije ofsajd, do mene, zaustavio sliku, crvena mrlja = ofsajd, nije, crvena mrlja je igrac Radnika
Čitam portale i kontam šta sad naši novinari seru.
Naime, na početku posljednjeg susreta 5. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Radnika popularne Horde zla su zapalile dvije baklje na sjevernoj tribini, a odmah je uslijedila i reakcija s ostalih tribina najvećeg bh. stadiona odakle je poslana poruka da tim stvarima nije mjesto na stadionu.
Čuj nije mjesto bakljama na stadionu. Čemu je mjesto, košpama? Kako znam za sebe baklje, zastave, bubnjevi su bili standardni dio na stadionima i sad se neko pravi pametan i nameće šta će se nositi na stadion a šta ne i uvode pozorišnu atmosferu. Nadam se da navijači nikad neće pristati na tu glupost.
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ono uradis u Europi i fasovo si crveni, kod divovskih lignji ni zuta karta
Dajte ljudi malo se dozovite. Prijavljuje se post iznad, a uredno se Amar naziva morž (druge nadimke ne mogu pohvatati). I za to morž niko nikoga ne prijavi, ali za lignja ide prijava.
Point. wrote:Čitam portale i kontam šta sad naši novinari seru.
Naime, na početku posljednjeg susreta 5. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Radnika popularne Horde zla su zapalile dvije baklje na sjevernoj tribini, a odmah je uslijedila i reakcija s ostalih tribina najvećeg bh. stadiona odakle je poslana poruka da tim stvarima nije mjesto na stadionu.
Čuj nije mjesto bakljama na stadionu. Čemu je mjesto, košpama? Kako znam za sebe baklje, zastave, bubnjevi su bili standardni dio na stadionima i sad se neko pravi pametan i nameće šta će se nositi na stadion a šta ne i uvode pozorišnu atmosferu. Nadam se da navijači nikad neće pristati na tu glupost.
Pa bolan nebio vecina klubova grca u dugovima i bez para, placa astronomske kazne radi glupana i tebi je to OK! Nesto nisam vidio da se po ligama petice pale baklje.....tu i tamo ponekad bude ali rijetkost. Druga bi bila stvar da klubovi ne placaju tu budalastinu