Bogme vas je falio i prije utakmice, kaže Sloboda i Čelik veliki klubovi sa tradicijom.sumirprimus wrote:fino on to prema nama nesto, nece na dobro
Eto i ovi igrači koji pređu kod vas uredno sve, dok obrnuto nikako, Krpić ko na mrvama
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bogme vas je falio i prije utakmice, kaže Sloboda i Čelik veliki klubovi sa tradicijom.sumirprimus wrote:fino on to prema nama nesto, nece na dobro
phillie wrote:Pa to ti ja govorim. Trebala ti je dati jos 50 maraka da ne uzme dresTomahawk11 wrote:Bogme ja nudio dres ili bar majicu iz fan shopa, al neće, kaže navija za Slobodu
Lahko vam se dogovoriti protiv mene samogplain vanilla wrote:phillie wrote:Pa to ti ja govorim. Trebala ti je dati jos 50 maraka da ne uzme dresTomahawk11 wrote:Bogme ja nudio dres ili bar majicu iz fan shopa, al neće, kaže navija za Slobodu![]()
![]()
ybo ga ti, mi se izorganizujemo kad trebamo uci na forum hahahahahaha nikad sami nikad nespremniTomahawk11 wrote: Lahko vam se dogovoriti protiv mene samog![]()
Neka, neka, pa će vam opet poslati sudiju
Nisi u toku, Banjac zdra'ophillie wrote:ybo ga ti, mi se izorganizujemo kad trebamo uci na forum hahahahahaha nikad sami nikad nespremniTomahawk11 wrote: Lahko vam se dogovoriti protiv mene samog![]()
Neka, neka, pa će vam opet poslati sudiju
U iscekivanju Banjca.....
Rekao bi insan, kad pročita naslov, to su cifre da te glava zaboli ...Dugovanja: Tri premijerligaška kluba pred suspenzijom, u najtežoj situaciji Čelik!
Nista se mi ne zalimo, ja koliko znam Novosarajevski lobi kmeci godinama unazad, mi samo konstatujemo njihov lopovluk i kriminal.decko_sa_kovaca wrote:Bordo prijatelji otjerali banjca pomocu korijena koji su duboko u savezu. Al sta nas briga mi sudije zavrsavamo a vi se zalite na forumu
zato Ahmet obraz nula poenaTomahawk11 wrote:Bogme vas je falio i prije utakmice, kaže Sloboda i Čelik veliki klubovi sa tradicijom.sumirprimus wrote:fino on to prema nama nesto, nece na dobro
Eto i ovi igrači koji pređu kod vas uredno sve, dok obrnuto nikako, Krpić ko na mrvama
Eto vidiš, došao i on tobeplain vanilla wrote:zato Ahmet obraz nula poenaTomahawk11 wrote:Bogme vas je falio i prije utakmice, kaže Sloboda i Čelik veliki klubovi sa tradicijom.sumirprimus wrote:fino on to prema nama nesto, nece na dobro
doduse sad glumi povrede kad treba protiv nas igrati
pa u pitanju su ŠPORTSKI prijateljisime_cipol wrote:Vidim da ovi sto su proslavljali titulu Zrinjskog ne spominju penal za TC jucer, samo kazem
Baš i nije tako, demantuje vas str. 3466hrasno38 wrote:pa u pitanju su ŠPORTSKI prijateljisime_cipol wrote:Vidim da ovi sto su proslavljali titulu Zrinjskog ne spominju penal za TC jucer, samo kazem
pa de ti seciraj, ko ti branisime_cipol wrote:1-2 posta, dok se Zeljin secira 2 dana.
Dvostruki arsini
Najjači argument, čovjek bi rekao da imamo na temi hiljade forumaša, pa je 1-2 posta ono ništasime_cipol wrote:1-2 posta, dok se Zeljin secira 2 dana.
Dvostruki arsini
To je ta plava filozofija koja se proteze jos od igrackih dana starijeg Osima, osudjenog sportskog kriminalca.Maharadza wrote:
LOPOVI! MAFIJA! KRIMOSI!
Golem je EDIT: Željezničar, pazi malo!....al u prevarama.alberto_tomba wrote:To je ta plava filozofija koja se proteze jos od igrackih dana starijeg Osima, osudjenog sportskog kriminalca.Maharadza wrote:
LOPOVI! MAFIJA! KRIMOSI!
Kako će tvoji spomenuti da je penal kad vam je Zrinjski prijateljski klub...sime_cipol wrote:Vidim da ovi sto su proslavljali titulu Zrinjskog ne spominju penal za TC jucer, samo kazem