Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ono redanje prekršaja oko 16 Slobode Ivetić izbije u aut i poslije dođe do kontakta svira faul za Želju u opasnoj situaciji
Penal za Slobodu.
Kriterij za prekršaje i kartone Onom malom, na početku, za prekršaj uz aut liniju koji ni u snu nije za žuti daje karton, malo poslije toga čist žuti nad Bekrićem prođe bez kartona.
Sviran prekršaj nad Stanićem kada su pogodili stativu
Željo je bez daljnjeg bio bolji, ali ovakvo domaćinsko suđenje odavno nisam vidio.
Kazem ja vana, dok nas istete tamo, pa ovamo, odose bodovi. Pa kartoni zbog prigovora na lose sudjenje. Zato i mozemo osvojit samo drvenu medalju.
Sest minuta nadoknade
Kazem ja vana, dok nas istete tamo, pa ovamo, odose bodovi. Pa kartoni zbog prigovora na lose sudjenje. Zato i mozemo osvojit samo drvenu medalju.
Sest minuta nadoknade
Čestitke slobodi na velikom bodu protiv režimskih "mezimaca" koji ne samo da svako malo keš dobijaju za privatnu nekretninu i na lijepe oči bez ikakvih rezultata (mrtvi luzeri na svakom polju), nego sada i kompletno sudijsko tijelo dobili na raspolaganje od saveza...haram im bilo.
Ljudi moji, ima li odvratnije ekipe od one Slobode ? teško, vrlo teško.
Odvratna skupina poluamatera koja gine 200% da izbije velikom Želji bod, to je smisao njihovog mizernog postojanja...nije ni cudo što se svima gade i što ih svako normalan mrzi.
Želim im sudbinu Posušja, Brotnja i ostalih malih nevažnih klubova u regionalnim ligama i da se više nikad ne vrate među nprmalan svijet.
Puuu
Last edited by LSD on 17/08/2019 22:52, edited 1 time in total.
LSD wrote:Ljudi moji, ima li odvratnije ekipe od one Slobode ? teško, vrlo teško.
Odvratna skupina poluamatera koja gine 200% da izbije velikom Želji bod, to je smisao njihovog mizernog postojanja...nije ni cudo što se svima gade i što ih svako normalan mrzi.
Želim im sudbinu Posušja, Brotnja i ostalih malih nevažnih klubova u regionalnim ligama i da se više nikad ne vrate među nprmalan svijet.
Puuu
LSD wrote:Ljudi moji, ima li odvratnije ekipe od one Slobode ? teško, vrlo teško.
Puuu
Pa Osim kaze da smo jedva presli centar. De se usuglasite.
Veliki Zeljo a ceka sadaku
Maharadza wrote:Čestitke slobodi na velikom bodu protiv režimskih "mezimaca" koji ne samo da svako malo keš dobijaju za privatnu nekretninu i na lijepe oči bez ikakvih rezultata (mrtvi luzeri na svakom polju), nego sada i kompletno sudijsko tijelo dobili na raspolaganje od saveza...haram im bilo.
Puuu
Pa Osim kaze da smo jedva presli centar. De se usuglasite.
Veliki Zeljo a ceka sadaku
Iskreno receno, gadi mi se taj klub i njihovi primitivni navijaci.
LSD wrote:
Iskreno receno, gadi mi se taj klub i njihovi primitivni navijaci.
Da ne bi sudija ne bi vi ni bod uzeli.
Samo ti vrijedjaj
Pa dobro ne treba bas pretjerivati jer se igrala skoro cijelu utakmicu Viktorija...prvo poluvrijeme posjed lopte 65:35 za Zelju, 9:0 u kornerima, 7:2 u sutevima na gol itd itd....ali ponavljam vise nego zasluzeno osvojen bod. Lijepo je kad decko od 19 godina ma iz kojeg da je kluba da onakav gol.
Nivelacija wrote:Bogami nakon Celika pokradose i Slobodu..katastrofalno sudjenje
Penal za Slobodu cisci od suze
Ajde se polako dogovorite.......prije 7 dana majkom ste se kleli da nije penal za Zelju protiv Celika iako je lopta pogodila igraca Celika u ruku a sad je ovo kao penal....nego sta bi sa onim kad onaj mrmonja pokosi Krpica u kaznenom??? A da realnost i rijec Pitar se nisu sreli ni u putu....
Sad je jasnija ona zeljeznicarska "ofanziva" po forumima o NSBiH nakon odgadjanja utakmica nasih predstavnika u Evropi
Niihova klasicna vika drz'te lopova a ovamo spremali brutalnu otimacinu protiv Slobode
Doktori lopovluka
Vrijedan bod s obzirom da se igralo protiv zelje i sudije
prvi komentar s portala i odmah u sridu
Ono sto je dobro je to sto vam Zeljo opet postaje briga i nocna mora a to ce vam tek da bude jer jednostavno u ovoj prici izmedju Sarajeva i Zelje vrlo je rijedak nekakav kontinuitet sa bordo strane i odmah nakon odlicne sezone stize prizemljenje i populane misije rupe.