ne znas? pa kakva si ti slobodasica, brzo na kurs indoktrinacijeplain vanilla wrote:sumirprimus wrote:bogme mi se ne borimmo za titulu. nama je bitna ideja!![]()
Koja ideja?
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#84976 Re: Premijer liga BiH
-
sumirprimus
#84977 Re: Premijer liga BiH
jasta nego ih je ovo par vezanih pobjeda osokolilo, ne bi me cudilo da su vec i sampionske majice opet izradili
Last edited by sumirprimus on 14/08/2019 11:12, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#84978 Re: Premijer liga BiH
A mi kao kmečali zbog...?zipoo wrote:Jedan napisao favorit, a drugi najavio vase kmecanje
Šta znači favorit?
-
sumirprimus
#84979 Re: Premijer liga BiH
a i vratili su se na temu... imali su nekog posla
meeeh kokuruz liga 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#84980 Re: Premijer liga BiH
Bila sam na sve tri utakmice , ako nista drugo, makar nijednu nismo izgubilisumirprimus wrote:ne znas? pa kakva si ti slobodasica, brzo na kurs indoktrinacijeplain vanilla wrote:sumirprimus wrote:bogme mi se ne borimmo za titulu. nama je bitna ideja!![]()
Koja ideja?
- Charuga
- Globalni moderator
#84981 Re: Premijer liga BiH
Ni jedan od njih dvojice nije rekao da smo "sigurni šampioni", kako ti to predstavljaš.Tomahawk11 wrote:Prvi MensurM.Charuga wrote:Ko je to izjavio? Ima li iko da je dao takvu izjavu nakon 4 kola? Ja fakat nisam vidio ...Tomahawk11 wrote:Nakon 4 kola ste sigurni šampioni. Malo mi to naglo i rano, ali dobro, ko sam ja da to kvarim.
I ultima je najavio...MensurM wrote:Željezničar je favorit za titulu.
Ima dva najbolja igrača lige, najboljeg trenera, najbolji stadion i najbolje navijače.
ultima_palabra wrote:Pocelo je kmecanje, sve mirise na 2009-13...
Jedan je rekao da smo favoriti za titulu, a drugi da mu miriše na period kad je Amar bio u klubu prošli put.
I to su dvojica forumaša, koja se nadaju, i to su javno napisali, ali opet ne stoji priča o "sigurnim šampionima".
Normalno je da se svako od nas nada tituli, normalno je i da svaka uprava pretenduje na titulum, ali ne odlučujemo mi navijači, kao ni ljudi u upravi.
Ja i sada kažem da Zrinjski i Sarajevo imaju bolje ekipe od Želje.
-
sumirprimus
#84982 Re: Premijer liga BiH
pa naravno da imaju bolje ekipe. samo vas sad sudije opet guraju.. mic po mic. nakupi se toga realno.
- Charuga
- Globalni moderator
#84983 Re: Premijer liga BiH
Jah, a njih će garant klati sudije ...sumirprimus wrote:pa naravno da imaju bolje ekipe. samo vas sad sudije opet guraju.. mic po mic. nakupi se toga realno.
-
zipoo
#84984 Re: Premijer liga BiH
Tomahawk11 wrote:Ima li gdje ta priča?zipoo wrote:
Po svim parametrima.
Nasi su usli sa pricom o borbi za titulu. To sigurni sampioni niti je ko rekao niti pomislio.
Ja vidim da je aktuelna sad nakon 4 kola, doduše od navijača, klub se nije oglasio po tom pitanju. Ili jeste?
Ima. Klub je najavio da ce se boriti za vrh, sto i rade. Vrh je titula.
-
sumirprimus
#84985 Re: Premijer liga BiH
kad vas se gleda sa strane tu ste vi nedje. sa sudijama
samo bude smijesno ono kmecanje ko prije par hefti a onda odjednom tisina, mocna ekipa titula, sampioni i to.
samo bude smijesno ono kmecanje ko prije par hefti a onda odjednom tisina, mocna ekipa titula, sampioni i to.
- Charuga
- Globalni moderator
#84986 Re: Premijer liga BiH
Gdje, ko?sumirprimus wrote:kad vas se gleda sa strane tu ste vi nedje. sa sudijama![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#84987 Re: Premijer liga BiH
Kad je neko favorit, onda se zna na šta se misli.Charuga wrote:
Ni jedan od njih dvojice nije rekao da smo "sigurni šampioni", kako ti to predstavljaš.
Jedan je rekao da smo favoriti za titulu, a drugi da mu miriše na period kad je Amar bio u klubu prošli put.
I to su dvojica forumaša, koja se nadaju, i to su javno napisali, ali opet ne stoji priča o "sigurnim šampionima".
Normalno je da se svako od nas nada tituli, normalno je i da svaka uprava pretenduje na titulum, ali ne odlučujemo mi navijači, kao ni ljudi u upravi.
Ja i sada kažem da Zrinjski i Sarajevo imaju bolje ekipe od Želje.
Kad je Amar prošli put bio u klubu, tad ste redali titule.
Dakle, ako pročitamo između redova, stvari su jasne.
Nešto se ne sjećam sličnih izjava pred početak sezone.
No dobro, šta god da ja kažem, ispašće da uveličavam.
Njih dvojica su se konkretno izrazila, a imaš još redom od cvrčka, nosare, boba im fali da i oni kažu, samo ih još malo grč drži
Ne možeš poreći da je evidentna promjena u očekivanjima, bar navijačkog miljea.
Ti se još držiš s dvije noge na zemlji, čekaj dok i tebe uhvati euforija
-
sumirprimus
#84988 Re: Premijer liga BiH
sto?Charuga wrote:Gdje, ko?sumirprimus wrote:kad vas se gleda sa strane tu ste vi nedje. sa sudijama![]()
- plain vanilla
#84989 Re: Premijer liga BiH
Nista nije gotovo dok se ja ne opkladim 
-
sumirprimus
#84990 Re: Premijer liga BiH
imate dokaze. napismeno. bila je uplatnica i to. ne sjecas se fakat?
pa oduzeli vam vije titule... penal za zrinjski, a niko ne spominje kako ste dosli do te borbe za titule? i koliko je suspendovanih sudija bilo s vasih utakmica? i kako bas skoro uvijek da voda vise povuce na vas mlkin?
evo i sad. mocna ekipa nema govora.sa bogicevicem i malim zecom. stanicem i ericem ima jos one omladine.
Last edited by sumirprimus on 14/08/2019 11:22, edited 1 time in total.
-
zipoo
#84991 Re: Premijer liga BiH
Zbog svega, tad niste izlazili iz pmsaTomahawk11 wrote:A mi kao kmečali zbog...?zipoo wrote:Jedan napisao favorit, a drugi najavio vase kmecanje
Šta znači favorit?
Vreca brasna
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#84992 Re: Premijer liga BiH
Vrh je i drugo, treće mjesto.zipoo wrote:
Ima. Klub je najavio da ce se boriti za vrh, sto i rade. Vrh je titula.
Eno neki dan neko od vaših spomenu ta druga mjesta kao uspjeh.
A bilo je i prethodnih sezona, konkretno se sjećam BluBlooda, on se busao pričom o prvom mjestu tokom nezavršene sezone.
Fino, klub kao Željo i treba da se bori za titulu.
- Charuga
- Globalni moderator
#84993 Re: Premijer liga BiH
Kad je neko favorit, nije isto kao kad je prvi/glavni favorit. Favorita može biti dva, tri ...Tomahawk11 wrote:Kad je neko favorit, onda se zna na šta se misli.
Da rezimiramo, niko nije izjavio da smo "sigurni šampioni", ili da smo glavni favoriti, ili da smo najjači.
Borimo se, pa dokle doguramo, ali imamo dvije ekipe koje su ispred nas po kvaliteti. Biće teško.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#84994 Re: Premijer liga BiH
zipoo wrote:Zbog svega, tad niste izlazili iz pmsaTomahawk11 wrote:A mi kao kmečali zbog...?zipoo wrote:Jedan napisao favorit, a drugi najavio vase kmecanje
Šta znači favorit?
Vreca brasna
Not my cup of tea.
Ja. I litar ulja.
-
sumirprimus
#84995 Re: Premijer liga BiH
ma sad ih vec fata euforija lagano ko onu sezonu kad su vec majice spremili... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#84996 Re: Premijer liga BiH
I sad ja napišem kako je napisano da je Željezničar favorit, dakle ostali nisu spomenuti, nisu favoriti.Charuga wrote:Kad je neko favorit, nije isto kao kad je prvi/glavni favorit. Favorita može biti dva, tri ...Tomahawk11 wrote:Kad je neko favorit, onda se zna na šta se misli.
Da rezimiramo, niko nije izjavio da smo "sigurni šampioni", ili da smo glavni favoriti, ili da smo najjači.
Borimo se, pa dokle doguramo, ali imamo dvije ekipe koje su ispred nas po kvaliteti. Biće teško.
Liga je svakako jača nego prošle sezone i biće teže svima.
- Charuga
- Globalni moderator
#84997 Re: Premijer liga BiH
Prenosi te nešto drug, da nije zbog pada temperature ...sumirprimus wrote:daj ba charuga savez napolje ,cas, lopovi, oduzeli vam evropu.
imate dokaze. napismeno. bila je uplatnica i to. ne sjecas se fakat?
pa oduzeli vam vije titule... penal za zrinjski, a niko ne spominje kako ste dosli do te borbe za titule? i koliko je suspendovanih sudija bilo s vasih utakmica? i kako bas skoro uvijek da voda vise povuce na vas mlkin?
![]()
evo i sad. mocna ekipa nema govora.sa bogicevicem i malim zecom. stanicem i ericem ima jos one omladine.
Vidiš li šta sam boldirao? Ko je rekao da imamo "močnu ekipu"? Ko je najavio da ćemo biti šampioni?
Ne pričam o prošlim vremenima, šta je bilo, bilo je.
-
sumirprimus
#84998 Re: Premijer liga BiH
pa vasi navijaci, kolege forumasi. psjeti se to po pisanju...
vratio se babuka, zna on ovo sredit, i sa sudijama nije ko miske. oce samo posteno fola
dobro vama je proslo vrijeme i ovo zadnje kolo, ko sto banjac rece, sta fali sto je faul nije utico na go
sto se zale
vratio se babuka, zna on ovo sredit, i sa sudijama nije ko miske. oce samo posteno fola
dobro vama je proslo vrijeme i ovo zadnje kolo, ko sto banjac rece, sta fali sto je faul nije utico na go
sto se zale
- plain vanilla
#84999 Re: Premijer liga BiH
Zato im je savez odgodio utakmice dok im igraci ne prime platu, ovaj ozdraveCharuga wrote:Jah, a njih će garant klati sudije ...sumirprimus wrote:pa naravno da imaju bolje ekipe. samo vas sad sudije opet guraju.. mic po mic. nakupi se toga realno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#85000 Re: Premijer liga BiH
Vanilla, prodaće sad ova auta i eto im plate