Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emigrazione wrote:Pa cemu uopste sluzi ta drugostepena ako se npr. zna da je zeljeznicar kasnio sa nekakvom uplatom jos prije prvostepene komisije i da je to kasnjenje pravo zajebano?! Sta ce se to promijeniti do drugostepene, opet ce im valjda evidentirati to isto kasnjenje, ne kontam fakat
Mislim da je drugostepena samo za Premijer ligu..ali nisam siguran
Znam samo da borac nije prosle godine cak ni do drugostepene rjesio dugove..i ta je izbacen..
Ako je zeljo probio krajnji rok za 2 dana mislim da je to to, nema sanse da dobije licencu.
Sumnjam da ima drugostepena za Evropu ipak je to pocetak 6 mjeseca.
sime_cipol wrote:Zelji nije upitna PL licenca, nego za evropu. Ne bubaj ziv bio.
Idi mlati po Husrefu
Upitna je i jedna i druga. Ako pratis Zelju i imas bilo kakve informacije onda bi trebao znati da imaju jos ''milion'' dugova koje kriju kao zmija noge, ali ja ne zelim prvi pominjati kome su sve duzni. Ako neko pomene nadovezacu se i reci sta znam. A cak i da nemaju, i ovo je dovoljno da se izbace ako slucaj ode do UEFA-e.
Volim se malo nasladiti sa vama sto je ''normalno'' ali ipak vam zelim srecu.
Sve je ovo urota protiv FK Sarajevo. Namjerno hoce da izbace Zelju da bi mi ostali bez sigurnih bodova, a ostavice nam GOSK koji nas redovno uzima.
Savez napolje!!!
Kakvo iznenadjenje
Salim se, rekoh ja prije da necemo dobiti licencu
jel to opet mi izmedju sebe odlucujemo ko ce ispasti??? hahaha, pa jbt mi kad bi bili dvije prvoplasirsne ekipe opet bi se borili za opstanak haahahahaha.
phillie wrote:
jel to opet mi izmedju sebe odlucujemo ko ce ispasti??? hahaha, pa jbt mi kad bi bili dvije prvoplasirsne ekipe opet bi se borili za opstanak haahahahaha.
Steta sto mi veceras ne igramo protiv vas, pa da jedni drugima pjevamo Druga liga
Dzaba se nasi navijaci posvadjase, ako mi nismo bratski klubovi, nije niko
phillie wrote:
Steta sto mi veceras ne igramo protiv vas, pa da jedni drugima pjevamo Druga liga
Dzaba se nasi navijaci posvadjase, ako mi nismo bratski klubovi, nije niko