Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
phillie wrote:lijepo je da to sto je kod vas mislis da je raspad...daleko ste vi od raspada- jos
a ko to sjedi u klubovima, a da nema oraha u djepu. pitanje je samo jel tip pijacar il je high class prevarant
ma vi niste jos na nasem nivou, jos vi niste s dugovima rascistili jer jos ne znate koliko dugujete
tek cete vidjet sta su muke
eto turcinu ako je iskren nek pocisti dugove, podvuce refu pa onda dalje radi i nadograjduje klub.
to bi po meni bio znak da ima iskrene namjere, nesto ko u fks
Jbg, vidjecemo. Turcina su zajebali u startu kad su mu prikazali dugovanja koja su daleko manja od stvarnih bila. Al eto jos nije digao sidro i jos placa dugove iz proslosti.
Kruzi prica da je neki investitor iz Katara bio na tekmi sa GOSK-om. Sad jel turcin ide onom "muko moja predji na drugoga" ili idu zajedno u neki projekat (akademija ili nesto oko prvog tima) vrijeme ce pokazati.
phillie wrote:lijepo je da to sto je kod vas mislis da je raspad...daleko ste vi od raspada- jos
a ko to sjedi u klubovima, a da nema oraha u djepu. pitanje je samo jel tip pijacar il je high class prevarant
ma vi niste jos na nasem nivou, jos vi niste s dugovima rascistili jer jos ne znate koliko dugujete
tek cete vidjet sta su muke
eto turcinu ako je iskren nek pocisti dugove, podvuce refu pa onda dalje radi i nadograjduje klub.
to bi po meni bio znak da ima iskrene namjere, nesto ko u fks
Jbg, vidjecemo. Turcina su zajebali u startu kad su mu prikazali dugovanja koja su daleko manja od stvarnih bila. Al eto jos nije digao sidro i jos placa dugove iz proslosti.
Kruzi prica da je neki investitor iz Katara bio na tekmi sa GOSK-om. Sad jel turcin ide onom "muko moja predji na drugoga" ili idu zajedno u neki projekat (akademija ili nesto oko prvog tima) vrijeme ce pokazati.
@sumir
Fino krenuo sa dvicama i na kraju "usra"
jedi hranu bogatu vlaknima pa ces i ti ko cojk "srat"
phillie wrote:I jos sad kad PAN-om zaljevamo, libo nas tuki
tuzlak vas sponzorise jos da vas zenicka pivara pripomogne gdje bi vam kraj biJo
kakva pivara u Zenici, znas da je serijat ovdje. Ovako ako se kroz sponzorstvo ogrebemo o "cafirske" firme o koju gajbu, taman Mittal bi trebao uci u klub kao sponzor, bar je takva prica, dok se srede racuni koji su blokirani.
uostalom mi se sence gnusamo, i jedva cekamo da mu ledja vidimo, dok ste vi fudu izabrali u odnosu na ngg, kako se vec zove onaj najpotentniji i i najposteniji dio grupe gradjana oko celika, i jos slavite njegovog izabranika mutljarosa iz turske, velika razlika
phillie wrote:I jos sad kad PAN-om zaljevamo, libo nas tuki
tuzlak vas sponzorise jos da vas zenicka pivara pripomogne gdje bi vam kraj biJo
kakva pivara u Zenici, znas da je serijat ovdje. Ovako ako se kroz sponzorstvo ogrebemo o "cafirske" firme o koju gajbu, taman Mittal bi trebao uci u klub kao sponzor, bar je takva prica, dok se srede racuni koji su blokirani.
al moze pivo na dres? mogu pare od cafira jeli ( salcin na aparatima, prvo kladionica sad i pivara )
indijci da ulete? dabogda
sumirprimus wrote:
al moze pivo na dres? mogu pare od cafira jeli ( salcin na aparatima, prvo kladionica sad i pivara )
indijci da ulete? dabogda
halal je uzeti pare od njega i tako ga oslabiti
Sto se tice NGG-a, toj ekipi kapa do poda na mudima koja su imali. Inace znam vecinu tih momaka i nema govora o njihovim iskrenim namjerama u vezi Celika. Jedina njihova greska je bila sto su prije lokalnih izbora nasjeli na Fudinu pricu i usli u deal sa njim. NGG i nije trebao biti "nasljednik" stare uprave i da on bude "glavni" u Celiku. Njihova glavna teznja je bila da se kriminalno rukovodstvo zajedno sa Skupstinom udalji od Celika na legalan nacin. Otuda i zalaganje za socio model, koji je realno utopija u nasem drustvu, ali eto nekako je to proslo u prelaznom periodu. Nakon toga se pojavljuje turcin sa obecanjima o ulaganjima o akademiji i Evropi u dogledno vrijeme. Skupstina je to prihvatila i time je NGG zavrsio svoj posao u Celiku. Ponavljam opet, NGG nije bio tu da vraca dugove, da dovodi investitore, da komanduje u klubu. Sad smo tu sa turcinom, reprogram se poceo otplacivati, dovedeni su puno kvalitetniji igraci od onih koje smo imali. Naposljetku, zahvaljujuci turcinu (na stranu sto je i Borac usrao motku) i ostali smo u ligi ove sezone.
Kao sto rekoh, vrijeme ce pokazati sta ova saga o Celiku nosi.