Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:
Haha, zensko jesam ali daleko od idealnog
Sta mislis kako bih tek bila zagrijana za sport da mi je klub trofejniji
Takvu jos nisam vidio
Svaka cast a sto se tice trofeja nikad nije kasno navijati za najbolje. Imamo mi svakako puno tuzlaka u klubu a i trener je iz Janje rodom. Predsjednica uprave nam je Tuzlanka. Ako nista manje ces se nervirati.
Nasa ljubav prema klubu je istinska, ni titule nam ne trebaju lako je navijati za trofejni klub, hajd prezivi navijanje za Slobodu
Leopard_SA wrote:
Ni u ovom slucaju se ne identifikujem sa istim, ali vidim sta zelis da kazes i mogu reci da se slazemo
Mozda se nisam dobro izrazio i mozda je neko na pogresan nacin shvatio ono sto sam napisao
Ali poenta onoga sto govorim jeste ta da nije par seljacina, kako su pojedini tvrdili odgovorna za transparent, vec puno veci broj ljudi.
Sad, koliko Tuzlaka se identifikuje sa Fukarama i ko su pravi navijaci Slobode ne znam jer nisam iz Tuzle i ne mogu da komentarisem
sigurno da nije "par seljacina", nego clanovi udruzenja Fukare, ako takvo udruzenje postoji. Mozda se nakon utakmice moglo govoriti o par seljacina, ali nakon saopstenja ne moze.
Ali to je opet puno manji broj od broja svih navijaca Slobode, a pogotovo svih stanovnika Tuzle
Nikad necu skontat mentalni sklop Tuzlaka oko ovog ispadanja i Leotara, ali NIKAD! OK, slazem se da se sramotno odigralo u Trebinju, bez iznimke, ALI tito te jebo ti si smio u SVOJOJ utakmici i popusiti jedan razlike da ne ispadnes i opet ti motherfucking Zeljeznicar kriv!
Bas bezobrazan moras biti, a ovisis sam o sebi.
Opet ponavljam, ne amnestiram radnje u Trebinju, ali ovi uvijek mogu biti djoneri i reci "boli nas qrac, uzeli titulu, otisli se zajebavat".
plain vanilla wrote:
Haha, zensko jesam ali daleko od idealnog
Sta mislis kako bih tek bila zagrijana za sport da mi je klub trofejniji
Takvu jos nisam vidio
Svaka cast a sto se tice trofeja nikad nije kasno navijati za najbolje. Imamo mi svakako puno tuzlaka u klubu a i trener je iz Janje rodom. Predsjednica uprave nam je Tuzlanka. Ako nista manje ces se nervirati.
Nasa ljubav prema klubu je istinska, ni titule nam ne trebaju lako je navijati za trofejni klub, hajd prezivi navijanje za Slobodu
Imate i shoping kraljicu
Zivot je jedan. Zato treba biti uz pobjednike. Sabrina je to davno skontala i nije se pokajala.
U naš klub su žene uvijek dobro došle. Tu smo ispred drugih klubova. Zenski klub nam je najuspješniji u drzavi. Sve sto vrijedi u Slobodi dolazi kod nas.
animus wrote:
Zivot je jedan. Zato treba biti uz pobjednike. Sabrina je to davno skontala i nije se pokajala.
U naš klub su žene uvijek dobro došle. Tu smo ispred drugih klubova. Zenski klub nam je najuspješniji u drzavi. Sve sto vrijedi u Slobodi dolazi kod nas.
Eh, da se to tako lako moze promijeniti, ne da srce.
A volim ja pobjednike, zato navijam za Juve
Mozemo li malo nakon pisanja o vijetnamcima, Tanu, ves masinama opet malo o onome sto je najvaznije: fudbalu ili footballu ...ili nema potrebe
Gazi Sarajevo ..ne da cuvamo +11 i kalkulisemo (i sam takav sam bio do veceras) nego jos jace, vise, sve kamate sa zateznim naplatiti dok se boje ne rastope
Evo sad gledam, jedanaest stranica kako niko nije spomenuo Tana, vijetnamca, ili slično, i onda dođeš ti i spomeneš. Ako se opet oko toga zakuha, neka ostane zabilježeno da si ti kriv ...
Charuga wrote:Evo sad gledam, jedanaest stranica kako niko nije spomenuo Tana, vijetnamca, ili slično, i onda dođeš ti i spomeneš. Ako se opet oko toga zakuha, neka ostane zabilježeno da si ti kriv ...
...ne znam koliko stranica, ali ne tako davno je bilo ipak priznaces ...ali necemo dalje kuhati
Kad imas vako lijepog direktora normalno je da ces biti najbolji. Svi nasi igraci se nadaju da ce dobiti i onda je normalno da se i zalazu. Jebi ga pa nece se igraci loziti na morza. No salu na stranu moram priznati da nisam ocekivao ovakvu superiornost sa nase strane. Ocekivao sam titulu al sam mislio da ce biti neizvjesna borba do kraja no momci i trener razvalise. Trpaju a ne vade. No da zavrsim sa onom nasom starom "nije Saraj´vo toliko dobro koliko su oni losi." Zivjeli.
jednom fkr uvijek fkr, bilo i bice
o paroli, nema se tu sta pametno reci, tuzno i sramotno, dno dna.
o utakmici, jos gore, oni losi mi losiji, turska sapunica.
toliko netacnih navda i info, al dobro s obzirom da te vlastiti precjednik kanali nije ni cudo