Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od igrača koji ne bi trebali nositi dres Čelika u drugom dijelu sezone kako saznaje SportSport.ba su: Dujković, Udovičić, Duraković, G.Popović, Mujanović, Jazvin, Alispahić, T.Adilović, H. Adilović, Duvnjak, Nikolić. Neizvjestan je i ostanak Jurine, Faustina i Maronea, koji su igrači od gazde Čelika, Aydina Olguna, te je moguće da neko od njih karijeru nastavi u inostranstvu.
Od igrača koji ne bi trebali nositi dres Čelika u drugom dijelu sezone kako saznaje SportSport.ba su: Dujković, Udovičić, Duraković, G.Popović, Mujanović, Jazvin, Alispahić, T.Adilović, H. Adilović, Duvnjak, Nikolić. Neizvjestan je i ostanak Jurine, Faustina i Maronea, koji su igrači od gazde Čelika, Aydina Olguna, te je moguće da neko od njih karijeru nastavi u inostranstvu.
Daj Bože, ostavit samo Jurinu i možda Faustina a dovest dva-tri dobra pojačanja i to je to.I još ko nebi trebao nositi dres u drugom djelu onaj što je protiv Sarajeva ne zasluženo dobio crveni karton, Mehić čini mi se.
Joj ja, i babala
Last edited by ado81 on 04/12/2018 19:47, edited 1 time in total.
Daj Bože, ostavit samo Jurinu i možda Faustina a dovest dva-tri dobra pojačanja i to je to.I još ko nebi trebao nositi dres u drugom djelu onaj što je protiv Sarajeva ne zasluženo dobio crveni karton, Mehić čini mi se.
Svi zajedno ne znam imaju li 200 minuta ove sezone. Jedino mi je zao malog Mujanovica, koji nije dobio neku priliku. Ovo ostalo slobodno nek traze posla po kantonalnoj ligi. Najvise me je razocarao Nikolic.
Valjda ce nekog i dovesti ako ove raspuste
Pružam otpor razvijenim jufkama a tamo bih da budem makar malo konstruktivan , opet ću da ponovim bilo čiji stadion što bude bolji biće bolji fudbal.
Pa makar i gostujućih ekipa , da ušutkam moguće zlonamjerne komentare , tipa eto baš smo dobar primjer , pa i jesmo, ali za gostujuće ekipe , osim FCS njih smo nadigrali .