ni jedni ni drugi nisu zasluzili boljeTomahawk11 wrote:Znači, na idućem derbiju milja i po u vrh glave![]()
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pishkota
#62151 Re: Premijer liga BiH
- leškarenje
#62152 Re: Premijer liga BiH
Mogao bi Hadzimiske posijati krompir u Novom Sarajevu,jer od fudbala mu nema nafake 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#62153 Re: Premijer liga BiH
Pa nije Miske ni igrac ni trener....dao im je pare za sva pojacanja koja su trazili, pripreme u Turskoj, sve zivo i u njegovom segmentu sve funkcionise ali u segmentu koji pokrivaju Adzem i Papac bas i ne.......ali ja jos uvijek ne bih ni tugovao ni slavio jer moze od sljedecg petka opet sve da se vrati na pocetakleškarenje wrote:Mogao bi Hadzimiske posijati krompir u Novom Sarajevu,jer od fudbala mu nema nafake
- leškarenje
#62154 Re: Premijer liga BiH
A jelhrasno38 wrote:Pa nije Miske ni igrac ni trener....dao im je pare za sva pojacanja koja su trazili, pripreme u Turskoj, sve zivo i u njegovom segmentu sve funkcionise ali u segmentu koji pokrivaju Adzem i Papac bas i ne.......ali ja jos uvijek ne bih ni tugovao ni slavio jer moze od sljedecg petka opet sve da se vrati na pocetakleškarenje wrote:Mogao bi Hadzimiske posijati krompir u Novom Sarajevu,jer od fudbala mu nema nafake
- hrasno38
#62155 Re: Premijer liga BiH
Pa nije ni Tan fudbaler ali jeste vlasnik kojeg ocito boli kurac za klub vec due vrijeme dok ovdje Misketa i te kako boli kurac a nije vlasnik. Razlika je sto Miske moze sutra n skupstini popiti nogu a Tan ne moze ni pomocu filmmskkih trikova.leškarenje wrote:A jelhrasno38 wrote:Pa nije Miske ni igrac ni trener....dao im je pare za sva pojacanja koja su trazili, pripreme u Turskoj, sve zivo i u njegovom segmentu sve funkcionise ali u segmentu koji pokrivaju Adzem i Papac bas i ne.......ali ja jos uvijek ne bih ni tugovao ni slavio jer moze od sljedecg petka opet sve da se vrati na pocetakleškarenje wrote:Mogao bi Hadzimiske posijati krompir u Novom Sarajevu,jer od fudbala mu nema nafakeTan je fudbaler
pa nisi tako pisao
- leškarenje
#62156 Re: Premijer liga BiH
Daj ba
vidio sam da nisi maksum,pa me cudi odakle tako razmisljanje ....koja ba Skupstina,pa znam lika a necu ti reci sta je koji je postavljen iskljucivo zbog Misketa,a takvih je more
ko ce ga smijeniti !!!!!!
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#62157 Re: Premijer liga BiH
Ma ne možeš ovdje biti pametan. Evo Adzema i Papca oba bekovi bili i dovedu tog Mehremica koji je (kažu) kanta koja nije Grbavicom kročila. Jedan ga dovede a drugi ga gura kao standardnog.
A ja im jbt zavidio (da ne kažem prep'o se) kad su Sašu doveli.
Ne znam fakat, o nama se svakako nema sta reći koliko "stručnjaka" imamo.
A ja im jbt zavidio (da ne kažem prep'o se) kad su Sašu doveli.
Ne znam fakat, o nama se svakako nema sta reći koliko "stručnjaka" imamo.
- hrasno38
#62158 Re: Premijer liga BiH
Jel ti u zivotu sve shvatas bukvalno??? Dakle zakonski i prema pravilniku skupstina moze smjeniti u Zelji koga hoce a skupstina Sarajeva ne moze Tanu apsolutno nista i ne samo Tanu nego svim ljudima koje je on postavio. Pusti mahalanje ko ti je sta rekao ja ti kazem sta kaze zakon o udruzenjima i sta moze skupstina. I ako ces ono najbanalnije da se skupi 1000 navijca i kaze mu da mora otici on ce otici a da se skupi 40.000 na Kosevu i kaze Tanu da mora otici on se samo lagano ceska po jajima i ne mozete mmu nista jer formalno klub je njegovo vlasnistvo i gdje si vidio da neko negdje otjera vlasnika!leškarenje wrote:Daj bavidio sam da nisi maksum,pa me cudi odakle tako razmisljanje ....koja ba Skupstina,pa znam lika a necu ti reci sta je koji je postavljen iskljucivo zbog Misketa,a takvih je more
ko ce ga smijeniti !!!!!!
I da objasnim jednu stvar i tebi i onom debilu @moketu koji bez veze uvaljuje nekog covjeka ni krivog ni duznog i ofira ga po forumu..... ja nisam taj za koga ste ubjedjeni da jesam ali tipa znam i znam gdje i sta radi i neka je @moketu dragi bog na pomoci kada ga nadje a naci ce ga budi siguran!
Ja znam ko si ti ali nikada to javno nisam rekao osim da znam ko si i za mene je to to totalno idiotski se nesto prozivati. A saznao sam ko si tako sto mi je jedan drugi "@moke" poslao link sa tvog FB-a.......sto je meni bez veze i uopste nisam zainteresovan da proucavam tvoja krvna zrnca. Eno FB brate dragi pa opletite redom jedan po drugom koliko hocete ko znate imena jedni drugima.
I da ja nisam bas fizicki toliki kao taj tip ali ima me solidno i dovoljno kao i svakog Bosanca
Sad mozemo nastaviti pisati forumski sa zdravim podjebavanjima a ne seljackom pricom koja jednostavno nije za foruma.
Last edited by hrasno38 on 21/04/2018 22:05, edited 1 time in total.
- leškarenje
#62159 Re: Premijer liga BiH
Ma ode garant cim se zacuje sa tribine da ide
pa bolan vi ne smijete na tribini protiv Cenana A da kazete ispadne belaj ,a kamoli protiv hadzije.
Znam ja sta kazu zakoni vrlo dobro
a vi sto ga otjerate dok svoje pare ne tivra ti mozda neces docekati za zivota 
Znam ja sta kazu zakoni vrlo dobro
- Maharadza
#62160 Re: Premijer liga BiH
Eto taman oni neka posade Agriju (za pomfrita) a mi ćemo na Koševu posaditi Dezire (crveni, neka se ima za zimnice)!leškarenje wrote:Mogao bi Hadzimiske posijati krompir u Novom Sarajevu,jer od fudbala mu nema nafake
Last edited by Maharadza on 21/04/2018 21:59, edited 1 time in total.
- leškarenje
#62161 Re: Premijer liga BiH
Nista Kosevo,oni su govorili za ButmirMaharadza wrote:Eto taman oni neka posade Agriju (za pomfrita) a mi ćemo na Koševu Dezire (crveni, neka se ima za zimnice)!leškarenje wrote:Mogao bi Hadzimiske posijati krompir u Novom Sarajevu,jer od fudbala mu nema nafake
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#62162 Re: Premijer liga BiH
Samo se vi zafrkavajte. A Karma, a ima još igrati 4 kola, sve je moguće

- Kinaski
#62163 Re: Premijer liga BiH
Ma na svim terenima otvoriti po jedan argelini
- hrasno38
#62164 Re: Premijer liga BiH
kako nije moguce samo sto Zeljo mor proci kroz minsko polje da bi sd dosao do titule i ako pobjedi Zrinjskogmali_milojica wrote:Samo se vi zafrkavajte. A Karma, a ima još igrati 4 kola, sve je moguće![]()
- Kinaski
#62165 Re: Premijer liga BiH
vjeruj mi da nije mogucemali_milojica wrote:Samo se vi zafrkavajte. A Karma, a ima još igrati 4 kola, sve je moguće![]()
pa jel moguce da onaj mutavac bekric zabije gol. A kako slavi dabogda ga majci zabio
- leškarenje
#62166 Re: Premijer liga BiH
Jebes karmumali_milojica wrote:Samo se vi zafrkavajte. A Karma, a ima još igrati 4 kola, sve je moguće![]()
- leškarenje
#62167 Re: Premijer liga BiH
To je moguce ko i da mene vidis kod culeta i meseKinaski wrote: vjeruj mi da nije moguce
pa jel moguce da onaj mutavac bekric zabije gol. A kako slavi dabogda ga majci zabio
- hrasno38
#62168 Re: Premijer liga BiH
He pa glavni igraci Zrinjskog godinama su oni sto ih u Sarajevu gradu zovu mutavcimaKinaski wrote:vjeruj mi da nije mogucemali_milojica wrote:Samo se vi zafrkavajte. A Karma, a ima još igrati 4 kola, sve je moguće![]()
- Kinaski
#62169 Re: Premijer liga BiH
oj frajer ne zna ko je cule, a ko mesaleškarenje wrote:To je moguce ko i da mene vidis kod culeta i meseKinaski wrote: vjeruj mi da nije moguce
pa jel moguce da onaj mutavac bekric zabije gol. A kako slavi dabogda ga majci zabioi sad se pitam ko su njih dvojica
- Kinaski
#62170 Re: Premijer liga BiH
pa eto po tebi sta je Bekric pokazao u zelji, svi su pizdili na njega da usporava igru i da priliku treba dati mladjim igracima. Stanic je bio promasaj sto su dozvolili da ode, sad bi nam itekako valjao umjesto onog mehremica mutavca. Vjerujem da on ode u Zrinjski da bi bio Alabahrasno38 wrote:He pa glavni igraci Zrinjskog godinama su oni sto ih u Sarajevu gradu zovu mutavcimaKinaski wrote:vjeruj mi da nije mogucemali_milojica wrote:Samo se vi zafrkavajte. A Karma, a ima još igrati 4 kola, sve je moguće![]()
pa jel moguce da onaj mutavac bekric zabije gol. A kako slavi dabogda ga majci zabio![]()
![]()
![]()
Ja mislim da je to zbog toga sto se ovdje vrsi pritisak na igrace kao nigdje drugo. Nama treba igrac koji se zna nositi sa pritiskom, a takvi se ne zadrzavaju u ovoj ligi
- Raigor Stonehoof
#62171 Re: Premijer liga BiH
ne kontam osudjivanje bekrica. jebali ste mu ovdje sta ste sigli. izbacili ga iz tima skroz, vise od pola sezone s djecom trenirao. otisao u klub gdje ga cijene, postigao majstorski go, i sad treba nesto da tuguje zato sto je vjerovatno skinuo titulu klubu u kojem su ga maltretirali

- BHF_Manijak
#62172 Re: Premijer liga BiH
Smijesno mi je citati sad naslove, statuse po FAcebooku kako se place za Bekricem i Stanicem...
Kao znaju kako se osvajaju titule, Bekric zabio za pobjedu ha hu... Sve pet, samo su ta dva velemajstora imala priliku prosle godine, pa? Buć...
Sto Bekric prosle godine ne podera Krupu ili derbi?
Kao znaju kako se osvajaju titule, Bekric zabio za pobjedu ha hu... Sve pet, samo su ta dva velemajstora imala priliku prosle godine, pa? Buć...
- leškarenje
#62173 Re: Premijer liga BiH
BHF_Manijak wrote:Smijesno mi je citati sad naslove, statuse po FAcebooku kako se place za Bekricem i Stanicem...![]()
![]()
- ultima_palabra
#62174 Re: Premijer liga BiH
Pa zabio je KrupiBHF_Manijak wrote:Smijesno mi je citati sad naslove, statuse po FAcebooku kako se place za Bekricem i Stanicem...![]()
![]()
Ali daleko mu lijepa kuca, a za Stanu je bilo mjesta u ekipi... uvijek 'nas' igrac treba da igra, osim ako je ovaj sa strane barem 30% bolji.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62175 Re: Premijer liga BiH
Ispade Baka genije, zna ove supersub utrefiti