Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
pishkota

#62151 Re: Premijer liga BiH

Post by pishkota »

Tomahawk11 wrote:Znači, na idućem derbiju milja i po u vrh glave :mrgreen: :(
ni jedni ni drugi nisu zasluzili bolje
leškarenje

#62152 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Mogao bi Hadzimiske posijati krompir u Novom Sarajevu,jer od fudbala mu nema nafake :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#62153 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Mogao bi Hadzimiske posijati krompir u Novom Sarajevu,jer od fudbala mu nema nafake :lol:
Pa nije Miske ni igrac ni trener....dao im je pare za sva pojacanja koja su trazili, pripreme u Turskoj, sve zivo i u njegovom segmentu sve funkcionise ali u segmentu koji pokrivaju Adzem i Papac bas i ne.......ali ja jos uvijek ne bih ni tugovao ni slavio jer moze od sljedecg petka opet sve da se vrati na pocetak
leškarenje

#62154 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Mogao bi Hadzimiske posijati krompir u Novom Sarajevu,jer od fudbala mu nema nafake :lol:
Pa nije Miske ni igrac ni trener....dao im je pare za sva pojacanja koja su trazili, pripreme u Turskoj, sve zivo i u njegovom segmentu sve funkcionise ali u segmentu koji pokrivaju Adzem i Papac bas i ne.......ali ja jos uvijek ne bih ni tugovao ni slavio jer moze od sljedecg petka opet sve da se vrati na pocetak
A jel :-) Tan je fudbaler :thumbup: pa nisi tako pisao :run:
hrasno38

#62155 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:
A jel :-) Tan je fudbaler :thumbup: pa nisi tako pisao :run:
Pa nije ni Tan fudbaler ali jeste vlasnik kojeg ocito boli kurac za klub vec due vrijeme dok ovdje Misketa i te kako boli kurac a nije vlasnik. Razlika je sto Miske moze sutra n skupstini popiti nogu a Tan ne moze ni pomocu filmmskkih trikova.
leškarenje

#62156 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Daj ba :lol: vidio sam da nisi maksum,pa me cudi odakle tako razmisljanje ....koja ba Skupstina,pa znam lika a necu ti reci sta je koji je postavljen iskljucivo zbog Misketa,a takvih je more :thumbup: ko ce ga smijeniti !!!!!!
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#62157 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Ma ne možeš ovdje biti pametan. Evo Adzema i Papca oba bekovi bili i dovedu tog Mehremica koji je (kažu) kanta koja nije Grbavicom kročila. Jedan ga dovede a drugi ga gura kao standardnog. :-)
A ja im jbt zavidio (da ne kažem prep'o se) kad su Sašu doveli.
Ne znam fakat, o nama se svakako nema sta reći koliko "stručnjaka" imamo.
hrasno38

#62158 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Daj ba :lol: vidio sam da nisi maksum,pa me cudi odakle tako razmisljanje ....koja ba Skupstina,pa znam lika a necu ti reci sta je koji je postavljen iskljucivo zbog Misketa,a takvih je more :thumbup: ko ce ga smijeniti !!!!!!
Jel ti u zivotu sve shvatas bukvalno??? Dakle zakonski i prema pravilniku skupstina moze smjeniti u Zelji koga hoce a skupstina Sarajeva ne moze Tanu apsolutno nista i ne samo Tanu nego svim ljudima koje je on postavio. Pusti mahalanje ko ti je sta rekao ja ti kazem sta kaze zakon o udruzenjima i sta moze skupstina. I ako ces ono najbanalnije da se skupi 1000 navijca i kaze mu da mora otici on ce otici a da se skupi 40.000 na Kosevu i kaze Tanu da mora otici on se samo lagano ceska po jajima i ne mozete mmu nista jer formalno klub je njegovo vlasnistvo i gdje si vidio da neko negdje otjera vlasnika!
I da objasnim jednu stvar i tebi i onom debilu @moketu koji bez veze uvaljuje nekog covjeka ni krivog ni duznog i ofira ga po forumu..... ja nisam taj za koga ste ubjedjeni da jesam ali tipa znam i znam gdje i sta radi i neka je @moketu dragi bog na pomoci kada ga nadje a naci ce ga budi siguran!
Ja znam ko si ti ali nikada to javno nisam rekao osim da znam ko si i za mene je to to totalno idiotski se nesto prozivati. A saznao sam ko si tako sto mi je jedan drugi "@moke" poslao link sa tvog FB-a.......sto je meni bez veze i uopste nisam zainteresovan da proucavam tvoja krvna zrnca. Eno FB brate dragi pa opletite redom jedan po drugom koliko hocete ko znate imena jedni drugima.
I da ja nisam bas fizicki toliki kao taj tip ali ima me solidno i dovoljno kao i svakog Bosanca :)
Sad mozemo nastaviti pisati forumski sa zdravim podjebavanjima a ne seljackom pricom koja jednostavno nije za foruma.
Last edited by hrasno38 on 21/04/2018 22:05, edited 1 time in total.
leškarenje

#62159 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Ma ode garant cim se zacuje sa tribine da ide :lol: pa bolan vi ne smijete na tribini protiv Cenana A da kazete ispadne belaj ,a kamoli protiv hadzije.
Znam ja sta kazu zakoni vrlo dobro :thumbup: a vi sto ga otjerate dok svoje pare ne tivra ti mozda neces docekati za zivota :lol:
Maharadza

#62160 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Eto taman oni neka posade Agriju (za pomfrita) a mi ćemo na Koševu posaditi Dezire (crveni, neka se ima za zimnice)! :mrgreen:
Last edited by Maharadza on 21/04/2018 21:59, edited 1 time in total.
leškarenje

#62161 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Maharadza wrote:
Eto taman oni neka posade Agriju (za pomfrita) a mi ćemo na Koševu Dezire (crveni, neka se ima za zimnice)! :mrgreen:
Nista Kosevo,oni su govorili za Butmir :thumbup:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#62162 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Samo se vi zafrkavajte. A Karma, a ima još igrati 4 kola, sve je moguće :oops: :D
Kinaski

#62163 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Ma na svim terenima otvoriti po jedan argelini
hrasno38

#62164 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

mali_milojica wrote:Samo se vi zafrkavajte. A Karma, a ima još igrati 4 kola, sve je moguće :oops: :D
kako nije moguce samo sto Zeljo mor proci kroz minsko polje da bi sd dosao do titule i ako pobjedi Zrinjskog
Kinaski

#62165 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

mali_milojica wrote:Samo se vi zafrkavajte. A Karma, a ima još igrati 4 kola, sve je moguće :oops: :D
vjeruj mi da nije moguce
pa jel moguce da onaj mutavac bekric zabije gol. A kako slavi dabogda ga majci zabio
leškarenje

#62166 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Jebes karmu :izet: bitno je trenutno uzivanje :thumbup: vec vidjeno milion puta .
leškarenje

#62167 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Kinaski wrote: vjeruj mi da nije moguce
pa jel moguce da onaj mutavac bekric zabije gol. A kako slavi dabogda ga majci zabio
To je moguce ko i da mene vidis kod culeta i mese :lol: i sad se pitam ko su njih dvojica :izet:
hrasno38

#62168 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Kinaski wrote:
vjeruj mi da nije moguce
He pa glavni igraci Zrinjskog godinama su oni sto ih u Sarajevu gradu zovu mutavcima :lol: :lol: :lol: :lol:
Kinaski

#62169 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

leškarenje wrote:
Kinaski wrote: vjeruj mi da nije moguce
To je moguce ko i da mene vidis kod culeta i mese :lol: i sad se pitam ko su njih dvojica :izet:
oj frajer ne zna ko je cule, a ko mesa :D Banujte covjeka
Kinaski

#62170 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

hrasno38 wrote:
Kinaski wrote:
vjeruj mi da nije moguce
He pa glavni igraci Zrinjskog godinama su oni sto ih u Sarajevu gradu zovu mutavcima :lol: :lol: :lol: :lol:
pa eto po tebi sta je Bekric pokazao u zelji, svi su pizdili na njega da usporava igru i da priliku treba dati mladjim igracima. Stanic je bio promasaj sto su dozvolili da ode, sad bi nam itekako valjao umjesto onog mehremica mutavca. Vjerujem da on ode u Zrinjski da bi bio Alaba
Ja mislim da je to zbog toga sto se ovdje vrsi pritisak na igrace kao nigdje drugo. Nama treba igrac koji se zna nositi sa pritiskom, a takvi se ne zadrzavaju u ovoj ligi
Raigor Stonehoof

#62171 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

ne kontam osudjivanje bekrica. jebali ste mu ovdje sta ste sigli. izbacili ga iz tima skroz, vise od pola sezone s djecom trenirao. otisao u klub gdje ga cijene, postigao majstorski go, i sad treba nesto da tuguje zato sto je vjerovatno skinuo titulu klubu u kojem su ga maltretirali :skoljka: :run:
BHF_Manijak

#62172 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Smijesno mi je citati sad naslove, statuse po FAcebooku kako se place za Bekricem i Stanicem... :lol: :oops:
Kao znaju kako se osvajaju titule, Bekric zabio za pobjedu ha hu... Sve pet, samo su ta dva velemajstora imala priliku prosle godine, pa? Buć...
Sto Bekric prosle godine ne podera Krupu ili derbi?
leškarenje

#62173 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

BHF_Manijak wrote:Smijesno mi je citati sad naslove, statuse po FAcebooku kako se place za Bekricem i Stanicem... :lol: :oops:
Kao znaju kako se osvajaju titule, Bekric zabio za pobjedu ha hu... Sve pet, samo su ta dva velemajstora imala priliku prosle godine, pa? Buć...
:kiss: neka bolan....da pijes da te zovem na pivu da se smiris pa hajde,ovako ti ne mogu nikako pomoci :D
ultima_palabra

#62174 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

BHF_Manijak wrote:Smijesno mi je citati sad naslove, statuse po FAcebooku kako se place za Bekricem i Stanicem... :lol: :oops:
Pa zabio je Krupi :oops:

Ali daleko mu lijepa kuca, a za Stanu je bilo mjesta u ekipi... uvijek 'nas' igrac treba da igra, osim ako je ovaj sa strane barem 30% bolji.
Tomahawk11
Globalni moderator

#62175 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Ispade Baka genije, zna ove supersub utrefiti :mrgreen:
Locked