Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#61601 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Auuuu prijete sudom kinaskom :lol: .pa znamo svi kako ste opstali prosle godine.i ove vas samo takva neka prljava rabota spasava. Nas ne mozete dobit regularno da igramo tri dana.toliko ste losi :mrgreen:
phillie

#61602 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

mali_milojica wrote:Realno, po meni, ja ne znam kako Čelik može opstati a da ne uradi nešto slično što kinaski govori.
Od 5 preostalih utakmica,igraju 3 sa direktnim konkurentima za opstanak. Borac,Gosk i Sloboda. Osim da kupe opstanak, druge nema da ostanu u PL. Jednu neka se okliznu na te tri lete u cvajtu :roll:
Borac i Sloboda dolaze, idemo GOSK-u.
Sloboda docekuje GOSK, ide Borcu i nama
Borac docekuje Slobodu, ide nama i GOSK-u
Gosk docekuje nas i Borac, ide Slobodi.

Ne treba zaboraviti ni ekipu Mladosti, koja docekuje nas i GOSK a ide Slobodi i Borcu.

Ma zanimljivo ce biti :hajmooo: :meza1:
smartXL

#61603 Re: Premijer liga BiH

Post by smartXL »

Pa kako su opstali lani, para nisu imali da podmite. Svi nesto imaju informacije al ne plasiraju gdje treba.

To ti je Bosna
Kinaski

#61604 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

smartXL wrote:
Kinaski wrote: Tako sto je Mettaleghe istjeran iz lige
Pa ne moze te neko istjerat ako si jaci jebemu misa. Da su nizali pobjede, ne bi bili istjerani.

Odakle vam te teorije zavjere, gdje ih nabavljate?

Sve info proslijedite uefi, a ne nebuloze po forumima prosipat, ha ya
Grijesile sudije na stetu Metalegea, a sto i ne bi oni su seoski tim nemaju ni stadiona, a ipak celik se pita nesto ako nista zbog stadiona na kojem repka igra. Pa posto se pomalo repka udaljava od Bilinog, tako i saveza manje interesuje Celik...
Meni na san dosle ove ideje, iskreno
Bmk za uefu, ne ugrozava me
sumirprimus

#61605 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Kiksamo s borcem i goskom a vas onda moramo da oborimo. :mrgreen:
Mislis da ne moze :mrgreen:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#61606 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Čelik ne može završiti sve utakmice, ne protiv direktnih konkurenata. Dakle, jedino što je ostalo da kupe mjesto u PL. Da osvoje svih 15 bodova do kraja,regularno,nema šanse.
channel10

#61607 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

phillie wrote:
channel10 wrote: Ne znam, nema logike. Mogao je te pare uloziti u ekipu i sve pojesti u ovoj ligi za opstanak(da je htio).

Meni otpocetka nema smisla ovo ulaganje "investitora". Prvo sto je doveo bukvalno pola ekipe i dosta vec poznato losih igraca. Onda doveo trenera kojeg su svi tjerali. Onda prica da se ide uigrati ekipa za sljedecu sezonu, a doveo pola ekipe koja moze zadovoljiti igranje u ligi za prvaka :-) . Sve je bilo na ho-ruk i u zadnji cas. Ma jednostavno mutljavina.

Ne znam gdje iskopase kung fu pandZu itd....
Drug, znas i sam kad je turcin dosao u Celik. Prvo sto je zimski prelazni rok i sto nema kvalitetnog igraca da je slobodan u to doba, a drugo sto su imali malo vremena sto se tice uigravanja i podizanja takmicarske forme. Ipak, mislim da ces se sloziti da je ova ekipa miljama ispred ekipe iz jesenjeg dijela prvenstva, kada su Adilovici i a la Adilovici bili u prvoj postavi :-) Po meni mozda jedina fula oko ovih pojacanja je dovodjenje Muse (vec sam pisao o tome), trenera koji je u ovoj sezoni vodio i Vitez i GOSK, dakle unazadio ih je svojim vodjenjem, i sad on treba voditi Celik do opstanka :?

Ovo boldirano nisam razumio. A teorije zavjere ne uzimam za ozbiljno...dok ne izadju u javnost kao sto je Bandovic uradio prosle sezone (kapa do poda).
Pa bas zato sto je sve bilo na frku mislim da je mutljavina i da se islo svjesno da tako i bude.

Kod boldiranog mislim na sljedece: turcin dolazi pici ona za sire narodne mase kako ce Celik sigurno opstati i kako ce iduce sezone boriti se za prvaka :lol: :-) . Hajde, prodje i taj vic. Eh onda treba dovesti igrace i trenera, Za trenera si vec rekao, ali kad sam vidio da dovodi jednog Pandzu, provjerenog supka kao covjeka, a da o kvaliteti ne govorimo. Ne znam gdje ga iskopase i odakle ga dovedose. Pa onda nekakvi dolasci igraca iz Viteza :izet: i slicnih ekipa. Da sad ne idem igraca po igraca, ali sve ovo igraca sto su doveli, mozda njih 5-6 vrijedi nesto i jedino oni mogu ostati u ekipi ukoliko izbore opstanak.
Znaci trebaju dovesti jos minimalno 5-6 provjerenih igraca, a ne ovih "idi mi dodji mi", ukoliko zele igrati ligu za prvaka i boriti se Evropu.

I kad se misle uigravati za sljedecu sezonu? Haman u sljedecoj sezoni :lol: . Ma u svemu kasne, a da ne govorimo o tome sta Fudo radi u vezi ovog reprograma i rjesavanje dugova.... Sve u svemu, lopovluk na kub.
leškarenje

#61608 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Celik ce kiksati protiv Borca sad odmah :D
channel10

#61609 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

sumirprimus wrote:Auuuu prijete sudom kinaskom :lol: .pa znamo svi kako ste opstali prosle godine.i ove vas samo takva neka prljava rabota spasava. Nas ne mozete dobit regularno da igramo tri dana.toliko ste losi :mrgreen:
oooooooooo sumire, kod tebe vidim nista novo :D
sumirprimus

#61610 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

leškarenje wrote:Celik ce kiksati protiv Borca sad odmah :D
Dabogda.to je kec ko kuca :zzzz:
channel10

#61611 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Kinaski wrote:
smartXL wrote:
Kinaski wrote: Tako sto je Mettaleghe istjeran iz lige
Pa ne moze te neko istjerat ako si jaci jebemu misa. Da su nizali pobjede, ne bi bili istjerani.

Odakle vam te teorije zavjere, gdje ih nabavljate?

Sve info proslijedite uefi, a ne nebuloze po forumima prosipat, ha ya
Grijesile sudije na stetu Metalegea, a sto i ne bi oni su seoski tim nemaju ni stadiona, a ipak celik se pita nesto ako nista zbog stadiona na kojem repka igra. Pa posto se pomalo repka udaljava od Bilinog, tako i saveza manje interesuje Celik...
Celik ima ljude u savezu, sudijskoj organizaciji, drzavi. Da toga nema, davno bi ispali.
sumirprimus

#61612 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

channel10 wrote:
sumirprimus wrote:Auuuu prijete sudom kinaskom :lol: .pa znamo svi kako ste opstali prosle godine.i ove vas samo takva neka prljava rabota spasava. Nas ne mozete dobit regularno da igramo tri dana.toliko ste losi :mrgreen:
Samo vas u direktnom susretu cisto fer i posteno na bilinom da dobijemo nista vise. :wink: :thumbup:
Al ne smijete .zato bi i volio jer ste nefer play :wink:
Tomahawk11
Globalni moderator

#61613 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:
channel10 wrote:
Samo vas u direktnom susretu cisto fer i posteno na bilinom da dobijemo nista vise. :wink: :thumbup:
Je li ko što ste dobili Slaviju ono :mrgreen:
Halali, morao sam :P
channel10

#61614 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

sumirprimus wrote:
channel10 wrote:
Pa pobijedite ako mozete. Niko vam ne brani. Meni vala ni iz dzepa ni u dzep. Volio bih da pobijedimo, ali i ako izgube, jbt ga. Sami pali.
zipoo

#61615 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Ne dostaju mi ona vremena gdje si mogao gurnuti druge u cvajtu
sumirprimus

#61616 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Ovo je nesto drugo. Kažem volio bih da ih tohnemo.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#61617 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Sloboda je sama sebi najveći dušmanin. Kad god treba, oni upropaste :D
Najgore je što Čeliku ne igra ni bod protiv direktnih konkurenata. Ja bih zaobišao dogovor sa Goskom. Oni hoće zajebati. Prodaju tekmu Slobodi,ovi misle evo ga opstanak, kad oni sa njihovim parama završili Velež i opstanak, a Sloboda u cvajtu :oops:
sumirprimus

#61618 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

zipoo wrote:Ne dostaju mi ona vremena gdje si mogao gurnuti druge u cvajtu
Eto vam sutra prilike. :oops:
sumirprimus

#61619 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

mali_milojica wrote:Sloboda je sama sebi najveći dušmanin. Kad god treba, oni upropaste :D
Najgore je što Čeliku ne igra ni bod protiv direktnih konkurenata. Ja bih zaobišao dogovor sa Goskom. Oni hoće zajebati. Prodaju tekmu Slobodi,ovi misle evo ga opstanak, kad oni sa njihovim parama završili Velež i opstanak, a Sloboda u cvajtu :oops:
Sutra je kisa.blato.teski uslovi :evil:
zipoo

#61620 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

sumirprimus wrote:
zipoo wrote:Ne dostaju mi ona vremena gdje si mogao gurnuti druge u cvajtu
Eto vam sutra prilike. :oops:
Kaznite nas sutra :gunjastajl:
smartXL

#61621 Re: Premijer liga BiH

Post by smartXL »

Kinaski wrote: Grijesile sudije na stetu Metalegea, a sto i ne bi oni su seoski tim nemaju ni stadiona, a ipak celik se pita nesto ako nista zbog stadiona na kojem repka igra. Pa posto se pomalo repka udaljava od Bilinog, tako i saveza manje interesuje Celik...
A kad im je Zrinjski 'ladno prepustio 3 boda, u rezervnom sastavu igrali, jel tad bilo stimanje za Metalleghe?

Zvuci nevjerovatno da su bas toliko sudije grijesile na stetu metalaca, isto.sto zvuci sad nevjerovatno da Celik placa sve tekme da bi opsto. Presaberi se malo

Sve info koje imas proslijedi uefi, cisto da nam fudbal popravis, da se ne zalimo vise

Al eto kad sve te neke price kruze, ima jos jedna da Sloboda ispada, Simin Han da rahat igra na Tusnju...
Kinaski

#61622 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

smartXL wrote:
Kinaski wrote: Grijesile sudije na stetu Metalegea, a sto i ne bi oni su seoski tim nemaju ni stadiona, a ipak celik se pita nesto ako nista zbog stadiona na kojem repka igra. Pa posto se pomalo repka udaljava od Bilinog, tako i saveza manje interesuje Celik...
A kad im je Zrinjski 'ladno prepustio 3 boda, u rezervnom sastavu igrali, jel tad bilo stimanje za Metalleghe?

Zvuci nevjerovatno da su bas toliko sudije grijesile na stetu metalaca, isto.sto zvuci sad nevjerovatno da Celik placa sve tekme da bi opsto. Presaberi se malo

Sve info koje imas proslijedi uefi, cisto da nam fudbal popravis, da se ne zalimo vise

Al eto kad sve te neke price kruze, ima jos jedna da Sloboda ispada, Simin Han da rahat igra na Tusnju...
Pa proslijedi uefi sta nama ovdje pises ? :D
channel10

#61623 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

mali_milojica wrote:Sloboda je sama sebi najveći dušmanin. Kad god treba, oni upropaste :D
Moze Celik opstati. Evo sad igraju Sloboda i Gosk. Neka odigraju nerijeseno i odmah se zakuhalo.

Vrlo lako moze Borac ispasti. Mislim da ako Celik ostane, da je prvi favorit za ispadanje Gosk, pa Borac.
zipoo

#61624 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Vece sanse ima Sloboda nego Borac i Gosk
Kinaski

#61625 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Chanel10 hajd budi iskren, jel mislis da je posteno dobijena utakmica protiv Doboj Kaknja ?
Ima li iko na ovom forumu da misli da ta utakmica nije rijesena prije pocetka utakmice ?
Locked