Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kinaski wrote:On topica malo
Trpajte sve sto imate do kraja na Celik, a igrajte protiv Goska. Dogovorena je i cifra koju ce investitor uplatiti Luji da ovi ispadnu i tako da se celik spasi.
Trpajte sve sto imate do kraja na Celik, a igrajte protiv Goska. Dogovorena je i cifra koju ce investitor uplatiti Luji da ovi ispadnu i tako da se celik spasi.
Koja je cifra u pitanju?
ne znam tacno, prvo je gosk trazio 300 hiljada, ovi se neckali, odigralo se kolo ovi iz celika odlucili pristati, da bi ovaj povecao na 0,5 miliona. Sto je na kraju i dogovoreno
Ne znam, nema logike. Mogao je te pare uloziti u ekipu i sve pojesti u ovoj ligi za opstanak(da je htio).
Meni otpocetka nema smisla ovo ulaganje "investitora". Prvo sto je doveo bukvalno pola ekipe i dosta vec poznato losih igraca. Onda doveo trenera kojeg su svi tjerali. Onda prica da se ide uigrati ekipa za sljedecu sezonu, a doveo pola ekipe koja moze zadovoljiti igranje u ligi za prvaka . Sve je bilo na ho-ruk i u zadnji cas. Ma jednostavno mutljavina.
Ono kad te zenicanin zajebava za selo jer su oni carsija sa mehkim c jelte.
Onda za skupljanje novaca a najzaduzeniji nemaju ni za racuna i sta ono jos.jah za nqviku u drugoj ligi.za ovo mora da salis?
Pa de lave prikupi te informacije i proslijedi Uefi. Budi ozbiljan
Last edited by smartXL on 17/04/2018 21:32, edited 1 time in total.
Svih mi ako budem imao vremena za zajebanciju prijavit cu ovo u tuzilastvu ZDK ako nista barem da dodjes malo na informativni razgovor pa da vidimo svi zajedno ima li istine.
Svih mi ako budem imao vremena za zajebanciju prijavit cu ovo u tuzilastvu ZDK ako nista barem da dodjes malo na informativni razgovor pa da vidimo svi zajedno ima li istine.
Jedina svjetla tacke u Zenici su zenicanke
Last edited by Kinaski on 17/04/2018 21:38, edited 1 time in total.
channel10 wrote:
Ne znam, nema logike. Mogao je te pare uloziti u ekipu i sve pojesti u ovoj ligi za opstanak(da je htio).
Meni otpocetka nema smisla ovo ulaganje "investitora". Prvo sto je doveo bukvalno pola ekipe i dosta vec poznato losih igraca. Onda doveo trenera kojeg su svi tjerali. Onda prica da se ide uigrati ekipa za sljedecu sezonu, a doveo pola ekipe koja moze zadovoljiti igranje u ligi za prvaka . Sve je bilo na ho-ruk i u zadnji cas. Ma jednostavno mutljavina.
Ne znam gdje iskopase kung fu pandZu itd....
Drug, znas i sam kad je turcin dosao u Celik. Prvo sto je zimski prelazni rok i sto nema kvalitetnog igraca da je slobodan u to doba, a drugo sto su imali malo vremena sto se tice uigravanja i podizanja takmicarske forme. Ipak, mislim da ces se sloziti da je ova ekipa miljama ispred ekipe iz jesenjeg dijela prvenstva, kada su Adilovici i a la Adilovici bili u prvoj postavi Po meni mozda jedina fula oko ovih pojacanja je dovodjenje Muse (vec sam pisao o tome), trenera koji je u ovoj sezoni vodio i Vitez i GOSK, dakle unazadio ih je svojim vodjenjem, i sad on treba voditi Celik do opstanka
Ovo boldirano nisam razumio. A teorije zavjere ne uzimam za ozbiljno...dok ne izadju u javnost kao sto je Bandovic uradio prosle sezone (kapa do poda).
Realno, po meni, ja ne znam kako Čelik može opstati a da ne uradi nešto slično što kinaski govori.
Od 5 preostalih utakmica,igraju 3 sa direktnim konkurentima za opstanak. Borac,Gosk i Sloboda. Osim da kupe opstanak, druge nema da ostanu u PL. Jednu neka se okliznu na te tri lete u cvajtu
mali_milojica wrote:Realno, po meni, ja ne znam kako Čelik može opstati a da ne uradi nešto slično što kinaski govori.
Od 5 preostalih utakmica,igraju 3 sa direktnim konkurentima za opstanak. Borac,Gosk i Sloboda. Osim da kupe opstanak, druge nema da ostanu u PL.
Pa realno Borac nije bauk. Gosk su isto dobili već.
mali_milojica wrote:Realno, po meni, ja ne znam kako Čelik može opstati a da ne uradi nešto slično što kinaski govori.
Od 5 preostalih utakmica,igraju 3 sa direktnim konkurentima za opstanak. Borac,Gosk i Sloboda. Osim da kupe opstanak, druge nema da ostanu u PL. Jednu neka se okliznu na te tri lete u cvajtu
Pa realno kako je prosle godine opstao? Nisu imali od cega kupit. A kako misli ga Gosk opstane kad nisu Vitez dobili?
Pa realno kako je prosle godine opstao? Nisu imali od cega kupit. A kako misli ga Gosk opstane kad nisu Vitez dobili?