Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Ama, mi to za sebe znamo i zabavili smo se o svom jadu.
pa sto ih bar malo ne nacepiste???ccc
ko da te juniore poslali na njih ccc
neshvatljivo mekana igra
Nije bilo ni nafake
Onaj da bira gdje će, puf stativa
Bilo je još prilika, al kad smo ko krave na ledu, svaki put neko usere.
Istina, bilo je i dalje perioda pegla, tamo vamo, ništa, ali dosta dobra utakmica sa naše strane kako je znalo biti.
Vidjeću vas u srijedu hoćete li načepiti.
Lahko je nama pričati sad
Tomahawk11 wrote:
Nije bilo ni nafake
Onaj da bira gdje će, puf stativa
Bilo je još prilika, al kad smo ko krave na ledu, svaki put neko usere.
Istina, bilo je i dalje perioda pegla, tamo vamo, ništa, ali dosta dobra utakmica sa naše strane kako je znalo biti.
Vidjeću vas u srijedu hoćete li načepiti.
Lahko je nama pričati sad
Ja je vidio u golu, jebem ti stativu. Imao je Rahman priliku i u drugom poluvremenu, zamalo da zabije.
Jebo te tito jesmo grohnuli. Bilo je igre jesenas i to dobre. Kad je krenulo proljece nidje igre al pobjedjivalo se sad nema ni igre ni prilika kamo li golova. Isto rastimani orkestar
Ma da bar imamo prilika nekih. Vi bi trebali bit zadovoljni s obzirom da ste igrali protiv prvog . Mi za 3 utakmice smo imali 1 sansu i to protiv sirokog
Pa bi trebali biti zadovoljni igrom, kako je to izgledalo na nekim prethodnim utakmicama.
Opet, rezultat izostao, još ŠB kiksao. Sljedeću smo s njima, al ko da gledam opet će biti neki mrljavi remi.
sumirprimus wrote:gdje je sad radiosarajevo da mi odrzi derz o igri, valjanju, osvajanju trofeja. itd etc.
nikad ga kad ti treba ko keš floua
Tu sam. Kakav derz konkretno želiš?
ma bilo sta ono, golem zeljo, mi se valjamo, druga liga. kakaj rana u briselu i kakaj ti je to stranka bogati ???neka stranjska konzervativna? il liberalnija opcija