Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jbg, ne znam bas da bi Fudo dao 100.000 tek onako, da ne znaju sta hoce...
Ne znam tacnu strukturu dugovanja, ali bilo je nekih prica da bi javna preduzeca kojima je Celik duzan (Vodovod, Grijanje...) isto isli kroz neki "reprogram" dal nesto da se halali duga, a nesto kroz sponzorstvo.
Uglavnom nece biti dosadno u Celiku u narednom periodu (uostalom nikad i nije dosadno oko ovog doba )
phillie wrote:Jbg, ne znam bas da bi Fudo dao 100.000 tek onako, da ne znaju sta hoce...
Ne znam tacnu strukturu dugovanja, ali bilo je nekih prica da bi javna preduzeca kojima je Celik duzan (Vodovod, Grijanje...) isto isli kroz neki "reprogram" dal nesto da se halali duga, a nesto kroz sponzorstvo.
Uglavnom nece biti dosadno u Celiku u narednom periodu (uostalom nikad i nije dosadno oko ovog doba )
Da oni hoce uvezati 2-3 pobjede, pa bi se valjda nesto i rijesilo. A to sto je dao i nisu neke pare. Lako se povuci i krenuti ispocetka jer bolje zijaniti i tih 100 ili 170 000, nego silne milione.
Znas li kome ide lova od karata? Mogli bi fino zaraditi na kartama ukoliko izbore opstanak.
realno, gledajuc vas i ostale ekipe ne mogu se neotet utisku da ste poslije viteza najlosija ekipa, i zbog pritiska koji radite i zakulisnih radnji gospodski odigrat lagano sa borcem a onda posao dovrsit na bilinom.
s obzirom na noz u ledjai p onasanje u zadnjih 7 10 dana tjt
btw na tusnju i pored lose igre obje ekipe, a zahvaljujuc upravo zakulisnim radnjama trebali ste hladno i posteno izgubiti.nemaj brige, u drugoj cemo dovrsit posao
sumirprimus wrote:realno, gledajuc vas i ostale ekipe ne mogu se neotet utisku da ste poslije viteza najlosija ekipa, i zbog pritiska koji radite i zakulisnih radnji gospodski odigrat lagano sa borcem a onda posao dovrsit na bilinom.
btw na tusnju i pored lose igre obje ekipe, a zahvaljujuc upravo zakulisnim radnjama trebali ste hladno i posteno izgubiti.nemaj brige, u drugoj cemo dovrsit posao
Gdje ti vidis pritisak? Ljudi se ne cuju uopste.
Pa ako niste u prvoj uradili sto ste mislili, zasto mislis da cete moci u drugoj, jos na Bilinom?
i Borac ce vam uzeti bod, jer i njima treba. Nece biti lako sa njima. Steta sto Celik nema jos tri boda na kontu, tu bi tek šou nastao.
Last edited by channel10 on 10/04/2018 14:19, edited 1 time in total.
sumirprimus wrote:realno, gledajuc vas i ostale ekipe ne mogu se neotet utisku da ste poslije viteza najlosija ekipa, i zbog pritiska koji radite i zakulisnih radnji gospodski odigrat lagano sa borcem a onda posao dovrsit na bilinom.
Gdje ti vidis pritisak? Ljudi se ne cuju uopste.
Pa ako niste u prvoj uradili sto ste mislili, zasto mislis da cete moci u drugoj, jos na Bilinom?
i Borac ce vam uzeti bod, jer i njima treba. Nece biti lako sa njima. Steta sto Celik nema jos tri boda na kontu, tu bi tek šuo nastao.
Mislim da je Sloboda gotova, Čelik se dize a Tuzlaci ne mogu izdržati na dva fronta i sutra ce morati zapeti da ne izgube velikom razlikom tako da Celik ima velike sanse + dogovor sa Mladosti DK.