Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#61051 Re: Premijer liga BiH
Sarajevo dobro izgleda.
Mujakic i Sabanovic ako ništa oru.
Mujakic i Sabanovic ako ništa oru.
- Grean
#61052 Re: Premijer liga BiH
Mujakic prvi put kao senior na lijevom beku.
Neuigrana je odbrana, osjeti se.
Neuigrana je odbrana, osjeti se.
- Charuga
- Globalni moderator
#61053 Re: Premijer liga BiH
Ovo je u rangu onog rezultata u Mostaru (3:3), samo iz razloga što su dopustili sebi da im golman, sa svoje polovice, da gol. Imaš rezultat, imaš igru, protivniku nedaš da išta napravi, i onda ti se desi onakva glupost.
Nismo zaslužili bod, ali sreća nas pogleda.
- rumenige_brajtner
#61054 Re: Premijer liga BiH
Široki bio dobar, mi griješili u osnovnim elementima igre. Da smo izgubili bilo bi potpuno zasluženo.Charuga wrote:Ovo je u rangu onog rezultata u Mostaru (3:3), samo iz razloga što su dopustili sebi da im golman, sa svoje polovice, da gol. Imaš rezultat, imaš igru, protivniku nedaš da išta napravi, i onda ti se desi onakva glupost.
- Charuga
- Globalni moderator
#61055 Re: Premijer liga BiH
Bili su toliko bolji da nam nisu dali da igramo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#61056 Re: Premijer liga BiH
Zabi im ga Nemanja 
- Charuga
- Globalni moderator
#61058 Re: Premijer liga BiH
Kakav truhli gol, ali i on se pika za 3 boda ... 
- Grean
#61059 Re: Premijer liga BiH
Bili su bolji taman za ovaj gol.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#61060 Re: Premijer liga BiH
ako to ista znaci dobroo je sto u drugom dijelu dolaze i Zelji i Sarajevu.....e sad.....Charuga wrote:Kakav truhli gol, ali i on se pika za 3 boda ...
-
MensurM
#61061 Re: Premijer liga BiH
Navijači Sarajeva slave
- Logovan
#61062 Re: Premijer liga BiH
Jadno, bijedno, slabo, tanko.... 
- avetinja
#61064 Re: Premijer liga BiH
Ovo oni namjerno da mi ne budemo prvaci.
Sljedeće kolo bi moglo biti svega. Dajem sve da će igrati kao hibridi da nam skinu prvo mjesto.
Sljedeće kolo bi moglo biti svega. Dajem sve da će igrati kao hibridi da nam skinu prvo mjesto.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#61065 Re: Premijer liga BiH
bit će opet sve k'o laniavetinja wrote:Ovo oni namjerno da mi ne budemo prvaci.
-
redhat
#61066 Re: Premijer liga BiH
avetinja wrote:Ovo oni namjerno da mi ne budemo prvaci.
Ako cemo na osnovu danasnjeg silovanja Sirokog na Grbavici, ne zasluzujete da budete prvi.
- avetinja
#61067 Re: Premijer liga BiH
Teško je reći ko "zaslužuje" biti prvi. Je li Zrinjski zaslužuje biti prvi koji je četiri utakmice remizirao? Prvi je onaj koji skupi najviše bodova i zaslužuje to u potpunosti.redhat wrote:avetinja wrote:Ovo oni namjerno da mi ne budemo prvaci.
Ako cemo na osnovu danasnjeg silovanja Sirokog na Grbavici, ne zasluzujete da budete prvi.
Ono što mi moramo imati je +4 u zadnjem kolu. Sve ostalo bi bilo vrlo nesigurno.
-
redhat
#61068 Re: Premijer liga BiH
Ekipa koja ima snage za 55 minuta nemoze imati 4 boda vise u zadnjem kolu. A itih 55 minuta je upitno. Danas je Zeljo igrao 20 minuta. A onda tach.avetinja wrote:Teško je reći ko "zaslužuje" biti prvi. Je li Zrinjski zaslužuje biti prvi koji je četiri utakmice remizirao? Prvi je onaj koji skupi najviše bodova i zaslužuje to u potpunosti.redhat wrote:avetinja wrote:Ovo oni namjerno da mi ne budemo prvaci.
Ono što mi moramo imati je +4 u zadnjem kolu. Sve ostalo bi bilo vrlo nesigurno.
- decko_sa_kovaca
#61069 Re: Premijer liga BiH
Onaj crnac u fks je dobar igrac
- avetinja
#61070 Re: Premijer liga BiH
Nije tačno da igramo 55 minuta, nego da potpuno padnemo psihički zadnjih 10 minuta protiv koga god da igramo i koji god rezultat bio. Zašto je to tako, ne znam. Neki problem u glavi, šta li već. Šta će biti do kraja ne zna se. Ako uzmemo Zrinju, u zavisnosti od drugih razultata, nije nemoguće.redhat wrote:Ekipa koja ima snage za 55 minuta nemoze imati 4 boda vise u zadnjem kolu. A itih 55 minuta je upitno. Danas je Zeljo igrao 20 minuta. A onda tach.
-
redhat
#61071 Re: Premijer liga BiH
Ma to ti mislis da je psiha. Odbijaju se lopte od nogu kao da su kamen. Nema to veze sa psihom, nego sa fizikom, nema se snage. Pa i ono sa Zrinjskim i pad u zadnjih 10 minuta je fizika. Celik vas je nabio u 20 metara zadnjih 15 minuta,avetinja wrote:Nije tačno da igramo 55 minuta, nego da potpuno padnemo psihički zadnjih 10 minuta protiv koga god da igramo i koji god rezultat bio. Zašto je to tako, ne znam. Neki problem u glavi, šta li već. Šta će biti do kraja ne zna se. Ako uzmemo Zrinju, u zavisnosti od drugih razultata, nije nemoguće.redhat wrote:Ekipa koja ima snage za 55 minuta nemoze imati 4 boda vise u zadnjem kolu. A itih 55 minuta je upitno. Danas je Zeljo igrao 20 minuta. A onda tach.
Jako ste lose izbalansirana ekipa, koja jako otvori tekmu do 25 minute, i onda tropa. Pojacanja ozada, grozna. Najveci kiks vam je odlazak Stanica. To je znak da struka nije svjesna losih strana ekipe. Ali dobro vas problem. Uzet cemo vas na Kosevu, samo da znas, grozni smo, ali smo jaci fizicki. A ti i dalje misli da je psiha u pitanju. Ovih zadnih par kola, vam je Adzem najlosija karika. Danas je bilo zanimljivo se podsjetiti kako se igralo sa liberom. Bogicevic u ulozi Belodedica. To sto Siroki nije kaznio i sto ste dali sretan gol, nece vam pomoci u nastavku. I nisam vam neprijatelj, ovo vrlo bratski govorim, jer Zrinjski mi je u rangu fasista iz BL. Na stranu sve.
-
lakilaka
#61072 Re: Premijer liga BiH
dosta realno govoris, ali ima nesto sto nisi u pravu. danas je ovo zbog lose postavke trenera. na njihovu postavku 3 4 3 on postavi 4 2 4 i normalno je da si donji na sredini. kada postavi sredinu blagojevic-vranjes-hajdarevic-ramovic i u napadu zakaric-ubiparip onda je sve drugacije.redhat wrote:Ma to ti mislis da je psiha. Odbijaju se lopte od nogu kao da su kamen. Nema to veze sa psihom, nego sa fizikom, nema se snage. Pa i ono sa Zrinjskim i pad u zadnjih 10 minuta je fizika. Celik vas je nabio u 20 metara zadnjih 15 minuta,avetinja wrote:Nije tačno da igramo 55 minuta, nego da potpuno padnemo psihički zadnjih 10 minuta protiv koga god da igramo i koji god rezultat bio. Zašto je to tako, ne znam. Neki problem u glavi, šta li već. Šta će biti do kraja ne zna se. Ako uzmemo Zrinju, u zavisnosti od drugih razultata, nije nemoguće.redhat wrote:Ekipa koja ima snage za 55 minuta nemoze imati 4 boda vise u zadnjem kolu. A itih 55 minuta je upitno. Danas je Zeljo igrao 20 minuta. A onda tach.
Jako ste lose izbalansirana ekipa, koja jako otvori tekmu do 25 minute, i onda tropa. Pojacanja ozada, grozna. Najveci kiks vam je odlazak Stanica. To je znak da struka nije svjesna losih strana ekipe. Ali dobro vas problem. Uzet cemo vas na Kosevu, samo da znas, grozni smo, ali smo jaci fizicki. A ti i dalje misli da je psiha u pitanju. Ovih zadnih par kola, vam je Adzem najlosija karika. Danas je bilo zanimljivo se podsjetiti kako se igralo sa liberom. Bogicevic u ulozi Belodedica. To sto Siroki nije kaznio i sto ste dali sretan gol, nece vam pomoci u nastavku. I nisam vam neprijatelj, ovo vrlo bratski govorim, jer Zrinjski mi je u rangu fasista iz BL. Na stranu sve.
-
redhat
#61073 Re: Premijer liga BiH
Zakaric cijelu polu sezonu van forme, kod ozbiljnog trenera ne bi ni igrao. Vranjes spreman za 45 minuta. Blagojevic je ok i nista vise, dosta radi ali je spor do bola. Ostajete na Ramovicu koji nije dovoljno iskoristen igrac u vezi, jer igra preblizu golu, a jedini prodoran. Vojo i nije neki spic, puno radi ali nije klasican golgeter. Mrka kapa.
Moze on igrati koju hoce formaciju, ali nema kuveta i agresivnosti. Tacnije danas ste stvorili 2 sanse u prvih 20 minuta, jer ste trcali. Poslije toga pad. Protiv Radnika ste igrali 25 minuta prvog i 7 ili 8 minuta drugog poluvremena. Malo.
Nisam upratio nesto ranije tekme.
Moze on igrati koju hoce formaciju, ali nema kuveta i agresivnosti. Tacnije danas ste stvorili 2 sanse u prvih 20 minuta, jer ste trcali. Poslije toga pad. Protiv Radnika ste igrali 25 minuta prvog i 7 ili 8 minuta drugog poluvremena. Malo.
Nisam upratio nesto ranije tekme.
- supercali
#61074 Re: Premijer liga BiH
Ja bih se smio kladiti da bi nasi ligu uzeli momci koji mogu trcati 80 minuta a cak ne moraju ni znati "igrati" lopte
-
NORMUS
#61075 Re: Premijer liga BiH
Ovo danas se ubilo za onog vica od prije par sezona kad idu zajedno pitar i manijak i kaze jedan od njih: " e jest los onaj olimpic u PM."