Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
slučajnost
kriminalnoj muzgi:
poništen čist gol
nedosuđen čist penal
Radnika nisu dobili ovi što su sad dali gol ni oni što su nam oteli dva boda
Krupo , napravi preokret
Tabelu nemojte gledat ništa novo u PL.
Gledam Sa-Krupa i kontam stvarno trebas biti ludo zaljubljen u svoj klub da po ovom nevremenu dodjes gledati utakmicu i pored tv prenosa..Svaka vam cast i ne samo ovim pitarima,manijacima nego svima koji se po ovakvom kijametu upute na stadione.
luckylaka wrote:Gledam Sa-Krupa i kontam stvarno trebas biti ludo zaljubljen u svoj klub da po ovom nevremenu dodjes gledati utakmicu i pored tv prenosa..Svaka vam cast i ne samo ovim pitarima,manijacima nego svima koji se po ovakvom kijametu upute na stadione.
manijak1 wrote: slučajnost
kriminalnoj muzgi:
poništen čist gol
nedosuđen čist penal
Radnika nisu dobili ovi što su sad dali gol ni oni što su nam oteli dva boda
Krupo , napravi preokret
Tabelu nemojte gledat ništa novo u PL.
luckylaka wrote:Gledam Sa-Krupa i kontam stvarno trebas biti ludo zaljubljen u svoj klub da po ovom nevremenu dodjes gledati utakmicu i pored tv prenosa..Svaka vam cast i ne samo ovim pitarima,manijacima nego svima koji se po ovakvom kijametu upute na stadione.
Pa nemaju svi tv prenos
E jbga,ne mislim konkretno na danasnju utakmicu,nego koliko su navijaci zaljubljeni u svoj klub
rumenige_brajtner wrote:
Pa zašto im onda nisu napisali imena, ovako je prava mahalaština. Al dobro, ko sam ja da vam sudim
Pa eto zato što je takva poruka, ne napišeš uvijek imena, nekad budu nadimci, evo sad gradovi, itd. Grad ne igra nikakvu ulogu. Da igra, bilo bi prozivanja i za igrače.
rumenige_brajtner wrote:
Pa zašto im onda nisu napisali imena, ovako je prava mahalaština. Al dobro, ko sam ja da vam sudim
Pa eto zato što je takva poruka, ne napišeš uvijek imena, nekad budu nadimci, evo sad gradovi, itd. Grad ne igra nikakvu ulogu. Da igra, bilo bi prozivanja i za igrače.