Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#60176 Re: Premijer liga BiH
Ma jok to, nego vidim pričaš o nekim likovima a nećeš ovdje raji da kažeš, čini mi se dva nadimka imaš Tiago Mota
.
- manijak1
#60177 Re: Premijer liga BiH
kako vidim ne jebe živu silu
haj sumi priznaj da ste zijanili 1:0 i da ti je vokri pravo
ili .....smo i kupili
ja te napadam sam
a ovo ostalo su posljedice bjesomučnog šupljiranja .
ja te napadam sam
- manijak1
#60178 Re: Premijer liga BiH
haj sumi po flašu nečega da ne kontaš Tiago Mota

1:0 Željo Sloboda
1:0 Željo Sloboda
Last edited by manijak1 on 20/03/2018 13:46, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#60179 Re: Premijer liga BiH
dje smo zijanili 1:0 ba???manijak1 wrote:kako vidim ne jebe živu siluhaj sumi priznaj da ste zijanili 1:0 i da ti je vokri pravo
![]()
ili .....smo i kupili
![]()
ja te napadam sama ovo ostalo su posljedice bjesomučnog šupljiranja .
nikad! ja stvarno ne znam sta ti gledas????
hladno dobili 3:0
pricam o zadnjem kolu,ja stvarno ne znam o cem ti..
-
sumirprimus
#60180 Re: Premijer liga BiH
decko ako nisi primjetio u debelom si ofu,samo da te upozorim.manijak1 wrote:haj sumi po flašu nečega da ne kontaš Tiago Mota![]()
otices djaba u banovice.
sredicu ti sedam dana ko zelji titulu
-
sumirprimus
#60181 Re: Premijer liga BiH
nesto brezobrazno bezbeli, reci slobodno nemoj se ustrucavat.ganjeta wrote:Ma jok to, nego vidim pričaš o nekim likovima a nećeš ovdje raji da kažeš, čini mi se dva nadimka imaš Tiago Mota.
- manijak1
#60182 Re: Premijer liga BiH
Još i prijeti bananama bez kore
Željo Sloboda 1 : 0
Budućnost iz Banovića u kojoj je sad Ligi?
Kontam i vi ste za priključiti se , nema troškova puno .....
Kontam i vi ste za priključiti se , nema troškova puno .....
-
sumirprimus
#60183 Re: Premijer liga BiH
ma to ste spretno i sretno dobili, da ona froljka ne udje ne bi ga onim karambolima dali do kijametskog dana...manijak1 wrote:Još i prijeti bananama bez kore![]()
![]()
nafakali ste na ovom svijetu sto jest jest..
ne preostaje drugo nego uzdat se u visu silu i kaznu na onom svijetu
- ganjeta
#60184 Re: Premijer liga BiH
Dede ti što te zovu bif tek?
Drugi nadimak neću ofirati
.
Drugi nadimak neću ofirati
- manijak1
#60185 Re: Premijer liga BiH
jesi to kod nekog od ivih pitara bio na instrukcijama?sumirprimus wrote:nesto brezobrazno bezbeli, reci slobodno nemoj se ustrucavat.ganjeta wrote:Ma jok to, nego vidim pričaš o nekim likovima a nećeš ovdje raji da kažeš, čini mi se dva nadimka imaš Tiago Mota.
1 :0
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#60186 Re: Premijer liga BiH
sumire, kaćemo atletiko 3+ igrat' brt
-
bjelave
#60187 Re: Premijer liga BiH
Pocnes pricati o kradjama FKS u sezoni kad se uzela titula i onda obavezno po stoti put ponoviše kako je toga bilo more. I onda svaki put pomeneš Benkin gol protiv Slavije i na tome stane.hrasno38 wrote:
Desavale su se redom Sarajevu kada je osvojilo zadnju titulu....kamar golova iz ofsajda...sumnjivih penala...ali tada ste kao po starom dobrom obicaju cutali kao hinje. Benkinih pola golova je sumnjivo al jebaji ga.......Ona utakmica sa Slavijom je primjer kradje koja se vidi iz aviona al opet jebaji ga ......tako da je vise nego smijesno kad lopov vice "drzite lopova" u oba slucaja sarajevskih klubova.
Date Sirokom gol kojem je predhodio ofsajd ko suza jer vam je igrac zaklanjao golmana i na snimku se lijepo vidi kako se sklanja prilikom suta ali jok jer kod vas je istina i moral misaona imenica.
Ja sam odmah napisao da jebio ofsajd i da je bio penal za Zrinsjki......kad asi napisao ajde mi pokaze kada je ostecen klub koji je igrao protiv Sarajeva a bilo je bezroj primjera. Jebaji ga opet to je obraz a u tvom slucaju nepoznata rijec. Ajd sad ne dami se vise sa tobom polemisati jer si nivo @bjelava ili bolje receno tu nivo ni ne postoji....cista nula!!!
E to koliko su nas sudije pogurale cijele te sezone, vi svako poluvrijeme, imate veci potisak i ove i prošle sezone.
A inace si lik koji je najveći lažovčina na ovom forumu i najgori trol bez mrve obraza
-
sumirprimus
#60188 Re: Premijer liga BiH
ja fakat ne kontam taj fazon sa ateltikom?Velkoski wrote:sumire, kaćemo atletiko 3+ igrat' brt
onaj svrakino taj atletiko malo malo spominje, u cem je fazon ozibljno???
i ne kladim se nikad. imam dovoljno
moremo nako popit sta.
- ganjeta
#60189 Re: Premijer liga BiH
Mlohavi ko vegeta u sve se miješaš
.
Last edited by ganjeta on 20/03/2018 13:53, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#60190 Re: Premijer liga BiH

al' nema veze brt, more i to, ja častim
ganjeta wrote:Mlohavi ko vegeta u sve se miješaš.
cc, jednom dnevno uđem na temu i ti tako
-
sumirprimus
#60191 Re: Premijer liga BiH
tako su mene zadnji put castili,izasli iz kafane po plate bio tanji 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#60192 Re: Premijer liga BiH
nisam ja iz tuzle brt... 
-
sumirprimus
#60193 Re: Premijer liga BiH
vi ste gori, kahva šiša i kladara

sala sala...
sala sala...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#60194 Re: Premijer liga BiH
Zato sto je to kradja koja se vidjela i sa Plutona.....a to lazovcina, trol...ajde znam ja kako je to kad popusti terapija...ali sve to je biti bolje nego MIS a ti si za razliku od ovdje mnostva Pitara pravi i istimski MIS!!! Sto se ne pojavi u nedelju poslije jos jedne sramote??? Zato sto si MIS!!! i za to sto to radis uvijek kada zijanite izgubis se da te ni svemirska patrola ne moze naci jer si MIS!!!bjelave wrote:Pocnes pricati o kradjama FKS u sezoni kad se uzela titula i onda obavezno po stoti put ponoviše kako je toga bilo more. I onda svaki put pomeneš Benkin gol protiv Slavije i na tome stane.hrasno38 wrote:
Desavale su se redom Sarajevu kada je osvojilo zadnju titulu....kamar golova iz ofsajda...sumnjivih penala...ali tada ste kao po starom dobrom obicaju cutali kao hinje. Benkinih pola golova je sumnjivo al jebaji ga.......Ona utakmica sa Slavijom je primjer kradje koja se vidi iz aviona al opet jebaji ga ......tako da je vise nego smijesno kad lopov vice "drzite lopova" u oba slucaja sarajevskih klubova.
Date Sirokom gol kojem je predhodio ofsajd ko suza jer vam je igrac zaklanjao golmana i na snimku se lijepo vidi kako se sklanja prilikom suta ali jok jer kod vas je istina i moral misaona imenica.
Ja sam odmah napisao da jebio ofsajd i da je bio penal za Zrinsjki......kad asi napisao ajde mi pokaze kada je ostecen klub koji je igrao protiv Sarajeva a bilo je bezroj primjera. Jebaji ga opet to je obraz a u tvom slucaju nepoznata rijec. Ajd sad ne dami se vise sa tobom polemisati jer si nivo @bjelava ili bolje receno tu nivo ni ne postoji....cista nula!!!
E to koliko su nas sudije pogurale cijele te sezone, vi svako poluvrijeme, imate veci potisak i ove i prošle sezone.
A inace si lik koji je najveći lažovčina na ovom forumu i najgori trol bez mrve obraza
-
sumirprimus
#60195 Re: Premijer liga BiH
mogu mislit kolko je ovaj hrasno zajeban kad popije.
kakve li on ima prenose tito dragi jel hrasno
-
bjelave
#60196 Re: Premijer liga BiH
Kad se nesto desi jednom onda može biti pogreška, a kad se ponavlja iz utakmice u utakmicu posljednje 2 sezone onda je jasno da je riječ o pljački i otimačini stara lažovčino
- hrasno38
#60197 Re: Premijer liga BiH
Tebi je izgleda najvaznija stvar u zivotu da nesto popijes....valjda kontas da stalnim spominjanjem toga izgledas ko nesto zajeban ili ne znam ti sta...sumirprimus wrote:mogu mislit kolko je ovaj hrasno zajeban kad popije.![]()
![]()
- hrasno38
#60198 Re: Premijer liga BiH
Sad ce terapija nista ti ne brini.....sarene bobe ce tebe opet uciniti sretnim.bjelave wrote:Kad se nesto desi jednom onda može biti pogreška, a kad se ponavlja iz utakmice u utakmicu posljednje 2 sezone onda je jasno da je riječ o pljački i otimačini stara lažovčino
- hrasno38
#60199 Re: Premijer liga BiH
Hohohoh koalicija na djelu...pa dobro i jeste tu negdje sa vise aspekata!Sliver wrote:Ma ko da mijesa alkohol i lijekove protiv groznice subotnje vecerisumirprimus wrote:mogu mislit kolko je ovaj hrasno zajeban kad popije.![]()
![]()
-
sumirprimus
#60200 Re: Premijer liga BiH
kakvo zajeban moj hrasno, naj ebo ko zuti.suti kad bi ti prico plako bi sa mnom zajedno..hrasno38 wrote:Tebi je izgleda najvaznija stvar u zivotu da nesto popijes....valjda kontas da stalnim spominjanjem toga izgledas ko nesto zajeban ili ne znam ti sta...sumirprimus wrote:mogu mislit kolko je ovaj hrasno zajeban kad popije.![]()
![]()
odvoji forumsku fikciju od stvarnog zivota. ovo je samo alter ego