dobar, dobar.kakotakonikako wrote:Vidi ovog bjelavea u zadnjoj klupi, kako razmislja sta mu je tim osvojio ove sezone.
sto se bjelave zamislio i opet skontao - duplo golo.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
dobar, dobar.kakotakonikako wrote:Vidi ovog bjelavea u zadnjoj klupi, kako razmislja sta mu je tim osvojio ove sezone.

Valja se ispucati do sutra.avetinja wrote:Zar se tako priča o komšiji pred Ramazan?todd_smith wrote:Trzaju se. Dan 5.
Tomahawk11 wrote:Na sta spade bod u Mostaru...na gajbu![]()
Do termina u subotu ce na dvolitru doci![]()
Lazes. Patoloski.bjelave wrote:Vas titula kurcu ne bi valjala ne zbog utakmice iz Bijeljine nego zbog 6 nastimanih utakmica u LzP gdje su vam sudijskim ''greskama'' poklanjani bodovi.ultima_palabra wrote:Jedina opcija u kojoj Zrinjski neće pobijediti je da im to naredi neko "sa vrha".
A to ne vidim da će se desiti jer se nije digla dovoljna hampa oko onog penala i ostalih zavrzlama sa kamenjara. A i da se desi, jebo takvu titulu.
Utakmica u Bijeljini je sramna ali ste vi svojim prethodnim hapanje stvorili uslove, oborili ljestvicu, da se tako nesto desi.
Nea veze drug,kako god ispadne,ja jedva čekam ljeto i tekme,i molim Boga za kakav dobar slijed događaja.Logovan wrote:Pa tvoja očekivanja su realnija od realne varijante.SmokingMan wrote:Moja očekivanja
2.Sarajevo
x Željo
2 Sloboda
Realna varijanta
X.Sarajevo
1.Željo
1.Zrinjski![]()
Pa onaj neki s vase tribine je ponudio platu (doduse, ako i Zeljo dobijespree wrote:Tomahawk11 wrote:Na sta spade bod u Mostaru...na gajbu![]()
Do termina u subotu ce na dvolitru doci![]()
![]()
pa ukljuci se i ti. i vama treba x
Ko krade taj i laze.ultima_palabra wrote: Lazes. Patoloski.
cuj posteno, a gdje punacTomahawk11 wrote:
Pa onaj neki s vase tribine je ponudio platu (doduse, ako i Zeljo dobije)
Necu, samo posteno (pa ko koga zajebe)
Eh sad, ti meni gdje je punac, pa ja tebi....i tako se mozemo tjerati ko zna dokad. Necu ni tospree wrote:cuj posteno, a gdje punacTomahawk11 wrote:
Pa onaj neki s vase tribine je ponudio platu (doduse, ako i Zeljo dobije)
Necu, samo posteno (pa ko koga zajebe)
. hajde ba pitari svakako imaju iskustva
ma malo zajebancije. svakako nam je jedino to preostalo kad odose titule u hercegovinu. sloboda ima najvise navijaca u svojoj historiji ovu utakmicu. valjda im to bude dovoljan motiv da budu posteni kao tiTomahawk11 wrote:
Eh sad, ti meni gdje je punac, pa ja tebi....i tako se mozemo tjerati ko zna dokad. Necu ni to![]()
Ionako ima dosta onih koji to vec pretresaju.
A i nisam u tom fahu, gledam sportsku stranu, ako ko sta i muti, namjesta, steli....eto ga tamo.
Svi imaju nekih oraha po dzepovima, al niko ne progovara dok ne bude na strani ostecenika.
Jarane, mi moramo navijati i za Slobodu i za Radnikspree wrote:ma malo zajebancije. svakako nam je jedino to preostalo kad odose titule u hercegovinu. sloboda ima najvise navijaca u svojoj historiji ovu utakmicu. valjda im to bude dovoljan motiv da budu posteni kao tiTomahawk11 wrote:
Eh sad, ti meni gdje je punac, pa ja tebi....i tako se mozemo tjerati ko zna dokad. Necu ni to![]()
Ionako ima dosta onih koji to vec pretresaju.
A i nisam u tom fahu, gledam sportsku stranu, ako ko sta i muti, namjesta, steli....eto ga tamo.
Svi imaju nekih oraha po dzepovima, al niko ne progovara dok ne bude na strani ostecenika.
ja navijam za Radnik a vi se pobrinite za Sloboduspree wrote:
ma malo zajebancije. svakako nam je jedino to preostalo kad odose titule u hercegovinu. sloboda ima najvise navijaca u svojoj historiji ovu utakmicu. valjda im to bude dovoljan motiv da budu posteni kao ti
Ma naći će se pare, kao što se nađu svaki put.Charuga wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/selve ... /170525070
Jebem ga ja, može li se naći 5.000 ljudi u Zenici koji vole klub, pa da svako da po 10 KM? Može se ta cifra smanjiti ako se uključe i privatnici.