Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako ofiran clanak narucen sa grbavice aj majko kakvi maksumi pa ovo je za oplakat .
Nek idu ako ima ko da ce dat pare za njih, a evo hvala Bogu ima jel.
Zastupam Nermina Crnkića i Advana Kadušića i mi želimo da oni napuste FK Sarajevo u junu, to treba riješiti u narednom periodu. Uvijek im nešto nedostaje. Crnkić je jedan od najboljih igrača u BiH trenutno, takvih ima malo. Ne može mi klub tražiti nešto, a da s druge strane ne poštuje igrača i mene. Ne daju platu po dva-tri mjeseca, potom narednu djelom isplate pa onda opet nema plate. Što se tiče Kadušića, njemu ugovor ističe u decembru i vrijeme je da se sjedne i postigne dogovor o saradnji, međutim, dogovora nema. On će također napustiti Sarajevo u junu. Nadam se da će sa Sarajevom osvojiti Kup BiH i titulu državnog prvaka. Uopće ne želimo da ih Sarajevo pokuša zadržati", izjavio je Hotić.
Kao glavni razlog odlaska igrača koje zastupa istakao je nekorektan odnos određenih zaposlenika kluba i neizmirene obaveze prema igračima.
Sad se svi satro snebivaju, a sami pitari pisali da nema plata igracima, trenerima, u akademiji i puno prije ovog clanka. Ne da se pisalo, nego citav grad znao za to. Javna tajna.
Ne znam cemu neko satro iscudjavanje sad. Hotic kao i svaki manager u BiH pravi pritisak i kenja za svoje igrace. Svi to oni rade preko medija, samo neki malo elegantnije od ostalih.
Odem leći, ustajem kad me snađe ova vijest, da Bog sačuva, ne mogu da vjerujem šta se dešava u ovom fudbalu, dva momka parekselans, moraju na viršlama živjeti
Je l' to nisi im'o zadnja dva časa pa lego da odmoriš ?
Ovo im je povratnik u prvi tim nakon duze pauze, koliko je ono dobio 8 utakmica?
Nego ja očekujem saopstenje meterezicara, kako se oni zalažu da se prvi odredi na zelenom terenu i jos par narucenih tekstova, kme kme, slatki su ali i ofirni. Djeca vam se smiju.
Ovo im je povratnik u prvi tim nakon duze pauze, koliko je ono dobio 8 utakmica?
Nego ja očekujem saopstenje meterezicara, kako se oni zalažu da se prvi odredi na zelenom terenu i jos par narucenih tekstova, kme kme, slatki su ali i ofirni. Djeca vam se smiju.