Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#41801 Re: Premijer liga BiH
Joj kakav si ti tek maler
strašni sud jbt.....nemoj nas ni na teletekstu pratiti 
- Mea_parvitas
#41802 Re: Premijer liga BiH
1 u Tuzli, 2 u Mostaru
Forza Zeljo do titule
- duminjo
#41803 Re: Premijer liga BiH
Gledo SA DVA pitara. Pojedose se, psuju i vjerovatno cu SA njima gledati i protiv slobode. Nedo bog porazaleškarenje wrote:Joj kakav si ti tek malerstrašni sud jbt.....nemoj nas ni na teletekstu pratiti
-
sumirprimus
#41804 Re: Premijer liga BiH
ispravka krivog navoda ,kojeg smo gajili izbi/nabistudiorum_tuzlaensis wrote:Izvinjavam se ako si se uvrijedio za 'seljačka ekipa', sumirprimuse.
Prvenstveno se misli na stil igre koji ste gajili i gajite godinama prema klubovima iz glavnog grada, a njega odlikuje konstantno valjanje po terenu na Grbavici i Koševu, izuzetno gruba igra na Tušnju gdje vam jedino mesnica Bajra Travnik može parirati, a o međuklubskim, međuljudskim i ostalim odnosima karakterističnim za homo sapiense da ne govorim. OD dolaska Asmira, to se kao i promijenilo bilo, međutim zdrav razum se pogubio negdje i neće više nikad biti tu imam osjećaj.
Pretpostavljam da je tome kumovao poraz Želje u Trebinju kojeg mrzite iz dna duše jer niste bili kadri izgubiti manje od 2 razlike na streljani u Lukavici. Svu ste krivnju i hajku prebacili na rasterećenog Želju u Trebinju, dok je Velež koji je pustio 2 gola Gabeli u 10 minuta bio sporedna uloga.
Nejse, idem na Tušanj kad god igra Željo, sa navijačima ili na Istok incognito. Ono što sam tamo doživio i vidio posmatrajući publiku i psovke, mogu reći da je naš sjever na Grbavici, a koji je inače poznat kao psovačka tribina, kamilica (lat. Matricaria chamomilla) u odnosu na količinu primitizivma i đutanizma koja se ispolji. Da se razumijemo, ipak je to utakmica, nije to ekipica iz biblioteke... ali uvijek se iznova iznenadim nekim novim stvarima za koje sam mislio da su izumrle u ranom srednjem vijeku.
Očekujem da mi ili pitari uzmemo Kup, i da idete u min. Evropu kao četvrtoplasirani, jer ovo što ste pokazali na Grbavici je dobar fudbal iako ste bili oslabljeni.
I to opet nije razlog da ne volim Tuzlu opet jbg, često sam tamo i u noćnom životu, a imam dosta i prijatelja. I uvijek ću dolaziti i biti tu.
Sloboda - Sarajevo 3:0 ... da se ponovi rezultat sa Koševa i Tušnja i oplodnja mlađeg i netrofejnijeg gradskog kluba.
druga stvar, kamilica velis, hehe ajd malo realno, manje vise sve je to u 5 deka, sto se tice socnosti i kreativnosti u psovanju...
treca stvar...zaboravio sam trecu stvar a ko ce se vracat gor na tekst
- BlueBlood
#41805 Re: Premijer liga BiH
ovi Tuzlaci samo kukaju... i vi ste protiv Radnika primili gol iz ofsajda pa nikom nistabjelave wrote:Slomili lik jagodicnu kost pa sudija svirao u njihovu korist i dok se ovaj previjao na zemlji zabili gol na foru.Sto nije jedina bezocna pljacka na istoj utakmici.
I onda su Tuzlaci seljacine sto usuduju da to primjete.
Novi level arogancije grbavicana.
-
sumirprimus
#41806 Re: Premijer liga BiH
koja skromnost ,koji vic 

...a sto se tice euforije, kad bi bi se odvojili na celu tabele, mlatnuli pitare i onda tamo pred kraj sezone kad bi se nasli u finalu kupa a titulu vec osigurali, morali bi ko blekic iznajmljivat ekrane da naplacujemo ljudima izvan stadiona da gledaju
Last edited by sumirprimus on 04/04/2017 11:28, edited 1 time in total.
- leškarenje
#41807 Re: Premijer liga BiH
Zato hrasno zvani REALNI ni riječi o golu iz ofsajda,ali da smo mi zabili kako bi ovdje kmeco 
-
bjelave
#41808 Re: Premijer liga BiH
Ima neke simbolike da vi na utakmici koja vam je od rata pa na ovamo u neku ruku najznacajnija,zasigurno najsvecanija, gdje treba da prezentirate temeljne vrijednosti fk/nkz, organizujete onakvu bezocnu pljacku.BlueBlood wrote:ovi Tuzlaci samo kukaju... i vi ste protiv Radnika primili gol iz ofsajda pa nikom nistabjelave wrote:Slomili lik jagodicnu kost pa sudija svirao u njihovu korist i dok se ovaj previjao na zemlji zabili gol na foru.Sto nije jedina bezocna pljacka na istoj utakmici.
I onda su Tuzlaci seljacine sto usuduju da to primjete.
Novi level arogancije grbavicana.
Slomite liku jagodicnu kost i dok se on valja na zemlji uz pomoc sudije slozite gol na foru i tako prelomite utakmicu.
Epizoda koja vas vjerno osvjetljava.
-
sumirprimus
#41809 Re: Premijer liga BiH
problem i je sto je to bio kontra faul,a boro kurcic veli zasto prekidati akciju
pa ko koga ovde ba...
pa ko koga ovde ba...
-
vryzas
#41810 Re: Premijer liga BiH
Jasta samsumirprimus wrote:ma objasio mi je avet... tamo iz zdenke je licilo ko grcka bogam jos ima do nje i kilometar...vryzas wrote:sumirprimus wrote:brale kakvo je vrijeme doslo, poceo i grk prskat ...![]()
![]()
digli su se ,nisu dugo ovako šo jes jes...![]()
![]()
![]()
Nema dizanja,samo spustanje kompleksasa
...i kvalitetno prksanje.
Btw. kakvu zastavu spominjes?Toskas davno otisao iz kluba
medjutim neka vasa nalik na grcku..reko da nisi ti hehehe
- Charuga
- Globalni moderator
#41811 Re: Premijer liga BiH
Konstantno ponavljanje imena osnivača ovog ili onog kluba nekako vodi prema ovome gore, jer ja ne vidim drugu svrhu. Znaju se imena osnivača klubova u Sarajevu (barem ova dva) i ne vidim razloga da se neko stidi istorije, a ne vidim razlog ni da se konstantno spominju ta imena. U ovom slučaju jedan klub, ali nakon onog posta o osnivačima Sarajeva, isti je citiran više puta. Ako nije cilj neka netrepeljivost onda jeste trolanje. Kakve veze ima kako se ko zove, niti je ovo jednonacionalna država, niti grad, niti klubovi.Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik foruma nećete:
• širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine ili bilo koje druge zemlje po nacionalnom ili bilo kojem drugom osnovu;
Za istoriju klubova imate pdf http://forum.klix.ba/fudbal-u-bih-opcen ... s3525.html i tu možete da pokrenete raspravu o tome, ovu temu preskočite.
Na toj temi možete lijepo postaviti imena osnivača oba kluba, pa da sve bude transparentno, ali opet nema potrebe da ih se spominje svaki dan, kao odgovor na nešto, ne znam šta.
Nemojte bezveze odgovarati ili diskutovati, izbrisat ću sve postove, a onda i autore poslati na odmor. Sad sam izbrisao 5 stranica gluposti, a lakše mi je bilo sve ostaviti i banovati one koji trolaju.Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik foruma nećete:
• javno diskutovati o radu administratora i moderatora (O administratorima i moderatorima se ne raspravlja - De administratores et moderatores non disputando est.) već takve primjedbe slati kao privatne poruke moderatorima ili administratorima ili na e-mail [email protected] ;
Nastavite sa temom, a ona je PL BiH.
- duminjo
#41812 Re: Premijer liga BiH
Krupa - radnik 2:1
Sloboda - Sarajevo 3:1 (Po kladionici, gost Favorit
)
Zrinjski - zeljeznicar 0:0
Celik - vitez 1:0
Olimpik - jajce 3:4 (iz keca U dvicu i 7+, Zenica na koljenima)
Siroki - mladost 1:1
Sumiru alkotest gurnut prije ulaska na temu
Sloboda - Sarajevo 3:1 (Po kladionici, gost Favorit
Zrinjski - zeljeznicar 0:0
Celik - vitez 1:0
Olimpik - jajce 3:4 (iz keca U dvicu i 7+, Zenica na koljenima)
Siroki - mladost 1:1
Sumiru alkotest gurnut prije ulaska na temu
- ganjeta
#41813 Re: Premijer liga BiH
Da probam i ja, mada ne kladim se odavno.
Krupa - Radnik 0-1
Sloboda - Sarajevo 1-2
Zrinjski - Željeznicar 1-1
Celik - Vitez 1-0
Olimpik - Jajce 1-0
Siroki - Mladost 2-2
Krupa - Radnik 0-1
Sloboda - Sarajevo 1-2
Celik - Vitez 1-0
Olimpik - Jajce 1-0
Siroki - Mladost 2-2
- Kinaski
#41814 Re: Premijer liga BiH
Taj igrac kojem je Musa slomio jagodicnu kost, da mu mozda Vlado Jagodic nije trener
Nista nije slucajno
Nista nije slucajno
- Kinaski
#41815 Re: Premijer liga BiH
evo i ja
Krupa - Radnik 1-2
Sloboda - Sarajevo 2-1
Zrinjski - Željeznicar 0-2
Celik - Vitez 1-0
Olimpik - Metalleghe 1-2
Siroki - Mladost 0-0
Krupa - Radnik 1-2
Sloboda - Sarajevo 2-1
Zrinjski - Željeznicar 0-2
Celik - Vitez 1-0
Olimpik - Metalleghe 1-2
Siroki - Mladost 0-0
-
bjelave
#41816 Re: Premijer liga BiH
Charuga wrote:Konstantno ponavljanje imena osnivača ovog ili onog kluba nekako vodi prema ovome gore, jer ja ne vidim drugu svrhu. Znaju se imena osnivača klubova u Sarajevu (barem ova dva) i ne vidim razloga da se neko stidi istorije, a ne vidim razlog ni da se konstantno spominju ta imena. U ovom slučaju jedan klub, ali nakon onog posta o osnivačima Sarajeva, isti je citiran više puta. Ako nije cilj neka netrepeljivost onda jeste trolanje. Kakve veze ima kako se ko zove, niti je ovo jednonacionalna država, niti grad, niti klubovi.Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik foruma nećete:
• širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine ili bilo koje druge zemlje po nacionalnom ili bilo kojem drugom osnovu;
Za istoriju klubova imate pdf http://forum.klix.ba/fudbal-u-bih-opcen ... s3525.html i tu možete da pokrenete raspravu o tome, ovu temu preskočite.
Na toj temi možete lijepo postaviti imena osnivača oba kluba, pa da sve bude transparentno, ali opet nema potrebe da ih se spominje svaki dan, kao odgovor na nešto, ne znam šta.
Nemojte bezveze odgovarati ili diskutovati, izbrisat ću sve postove, a onda i autore poslati na odmor. Sad sam izbrisao 5 stranica gluposti, a lakše mi je bilo sve ostaviti i banovati one koji trolaju.Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik foruma nećete:
• javno diskutovati o radu administratora i moderatora (O administratorima i moderatorima se ne raspravlja - De administratores et moderatores non disputando est.) već takve primjedbe slati kao privatne poruke moderatorima ili administratorima ili na e-mail [email protected] ;
Nastavite sa temom, a ona je PL BiH.
Interesatno. Dok recimo nema veze sa nacionalizmom kad se pominje da FKS nema Bosanaca,da je to Kineski klub, da se govori malajski,itd.
To nema veze. To moze, nije nacionalizam posto je eksplicitan sovinizam koji je uredu jer nije okrenut prema tvojima.
I neko vece si rekao da ces sankcionirati licno vrijedjanje. Otada si pobrisao 6 takvih postova bez primjena sankcija.
Haj sad ovo pobris a mene banuj da pokazes kako si objektivan.
- SmoLe
#41817 Re: Premijer liga BiH
Krupa - Radnik X
Sloboda - Sarajevo X
Zrinjski - Željeznicar 2
Celik - Vitez X
Olimpik - Jajce 2
Siroki - Mladost X
Sloboda - Sarajevo X
Zrinjski - Željeznicar 2
Celik - Vitez X
Olimpik - Jajce 2
Siroki - Mladost X
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#41818 Re: Premijer liga BiH
O cemu ti pricas covjece pa vlasnik vam je Malezijac i u UO vam sad uglavnom cine stranci. O kakvom ti nacionalizimu pricas. Ti prebrojavas nacionalna krvna zrnca u BiH i to je nacinalizam a ne kad ti neko kaze da ti Kinezi vode klub i da je to sad klub u vlasnistvu kineza. Nauci sta je nacionalizsam i sovinizam pa se onda buni.bjelave wrote:Interesatno. Dok recimo nema veze sa nacionalizmom kad se pominje da FKS nema Bosanaca,da je to Kineski klub, da se govori malajski,itd.
To nema veze. To moze, nije nacionalizam posto je eksplicitan sovinizam koji je uredu jer nije okrenut prema tvojima.
I neko vece si rekao da ces sankcionirati licno vrijedjanje. Otada si pobrisao 6 takvih postova bez primjena sankcija.
Haj sad ovo pobris a mene banuj da pokazes kako si objektivan.
- BHF_Manijak
#41819 Re: Premijer liga BiH
Ih, a kad se Olimpiku postigne gol iz ofsajda, onda nikom nista. Hajde Boga ti... Ovdje nije ispostovan fer plej, dakle mozes biti supak, ali nisi prekrsio pravilo igre, eto igraci Zelje u ovom slucaju ispali supci, dok u prvom slucaju govorimo o neregularnosti.bjelave wrote:
Ima neke simbolike da vi na utakmici koja vam je od rata pa na ovamo u neku ruku najznacajnija,zasigurno najsvecanija, gdje treba da prezentirate temeljne vrijednosti fk/nkz, organizujete onakvu bezocnu pljacku.
Slomite liku jagodicnu kost i dok se on valja na zemlji uz pomoc sudije slozite gol na foru i tako prelomite utakmicu.
Epizoda koja vas vjerno osvjetljava.
Nije se jednom desila sitaucija da u kontra napadu ili gol sansi ekipa ne ispostuje pravilo fer pleja.
-
sumirprimus
#41820 Re: Premijer liga BiH
stim da je faul bio na todoru...
ovde je grubo prekrseno osnovno privlo igre..
al cemo se pravit ko i n put dosad da je grehota prekidat onako dobru i regularnu akciju
al cemo se pravit ko i n put dosad da je grehota prekidat onako dobru i regularnu akciju
- leškarenje
#41821 Re: Premijer liga BiH
Tako jesumirprimus wrote:stim da je faul bio na todoru...
Ko prenosi želja?
-
sumirprimus
#41822 Re: Premijer liga BiH
i kaze kmecimo, a nedo bog da podsjetim kako smo ispali iz kupa i sudjenih ofsajda i penala u sirokom

- KPNCTNJAH
#41823 Re: Premijer liga BiH
Ovim rezultatima bi svi mogli biti zadovoljni, a za nas bi bilo idealno, zato su male sanse da se to i desiganjeta wrote:Da probam i ja, mada ne kladim se odavno.
Krupa - Radnik 0-1
Sloboda - Sarajevo 1-2
U onoj najgoroj mogucoj varijanti, da izgubimo i vi i mi, Zrinjski bi dosao na Kosevo rasterecen, a nasi igraci bi bili pod ogromnim pritiskom, 2000 na tribinama, a pola od toga bi jebavalo sve redom nasim igracima i upravi, pa bi Zrinjski lagano mogao do tri boda tu, samim tim i na korak do titule... a vi bi bili prisiljeni navijati za nas i radovati se nasim golovima
Nama je dobro to sto nas svi otpisuju, evo na svakom portalu po clanak kako su Radnik i Sloboda bolji od nas, a Zrinjski i Zeljeznicar druga dimenzija u odnosu na nas... ne treba igracima bolja motivacija od toga, vidjecemo imamo li pameti da to iskoristimo... sumnjam, ali moRemo se nadati
- Charuga
- Globalni moderator
#41824 Re: Premijer liga BiH
Lijepo zamolim da se ne odgovara na post i postavim da je to zabranjeno pravilima foruma, ali on opet po svome.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» bjelave
14 dana
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» bjelave
14 dana
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#41825 Re: Premijer liga BiH
Ti pored ociju slijep.sumirprimus wrote:stim da je faul bio na todoru...
Sudija je svirao faul za Zelju,kakav faul za Slobodu.