bas se iz zdenke primjetiavetinja wrote:Nije ono zastava Grčke nego Želje. Grb je u uglu, ako nisi primijetio.sumirprimus wrote:nego kakva vam je ono grcka zastava na istoku?? dje vam je onaj grk..grkkk
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#41651 Re: Premijer liga BiH
- ultima_palabra
#41652 Re: Premijer liga BiH
Ma Bjelave na velikoj nadmorskoj visini, pa zato5korpus wrote:Jebo ovo sve, al' jos ne razumijem zasto bjelave zovu alpinistom
- ganjeta
#41653 Re: Premijer liga BiH
Nema potrebe da se saginjem, možeš ga i ovako uzeti
Samo opušteno
.
Samo opušteno
- avetinja
#41654 Re: Premijer liga BiH
Još dva bivša igrača Želje igrali za protivnike. Stolice se od pjene same očistile.BlueBlood wrote:Trebali pobijediti, Radnik igrao u plavim dresovima a ovi imaju kompleks od plave boje
Ko ti je kriv što ne opažaš dobro.sumirprimus wrote:bas se iz zdenke primjetijos na daljinu
-
bjelave
#41655 Re: Premijer liga BiH
Ima potrebe da se saginjes a nije ti ni mrsko. Priznaj.
Dobar vam je onaj trans. ''Samo je jedan grijeha vrijedan''.

Dobar vam je onaj trans. ''Samo je jedan grijeha vrijedan''.
- ganjeta
#41656 Re: Premijer liga BiH
Bez srkleta matori
.
Ne kontam što prijavljuješ ljude za alpinistu?
Dogovor smo bacili ima dosta dana, ja blagajnik, ti matori alpinista
Možda jedino što sam ja patentirao naziv a drugi ga koriste. Kad malo bolje razmislim i treba tako, zaštićemo proizvod zajedno.

Ne kontam što prijavljuješ ljude za alpinistu?
Dogovor smo bacili ima dosta dana, ja blagajnik, ti matori alpinista
Možda jedino što sam ja patentirao naziv a drugi ga koriste. Kad malo bolje razmislim i treba tako, zaštićemo proizvod zajedno.
-
bjelave
#41657 Re: Premijer liga BiH
Moze zlatnoprsti, nek ostane medju nama. Sta se ova balavurduija petlja kad ne razumije pravila.
Last edited by bjelave on 03/04/2017 14:38, edited 1 time in total.
- BlueBlood
#41658 Re: Premijer liga BiH
5 sec radosti

- cvrčak_na_hedonizmu
#41659 Re: Premijer liga BiH
Umjesto baljezganja bolje bi ti bilo da ispostujes opkladu koju si izgubio, PabloKPNCTNJAH wrote:Mozda da se odlucite sta zelite, problem kad se pise, problem kad se ne pise... ni u jednom postu se nisam obracao nekom forumasu, ako podjebavam pisem za cijelu grupu, a od jucer do danas 10-15 postova u kojim mene nesto shatro prozivate, nije valjda da vas toliko pogadjaju moji postovineke pjene se postavljaju, valjda je to vrhunac mastovitosti sarajevskih mangupa
pustim vas da proslavljate nas nerijesen rezultat, vama svaki drugi post o meni, hocete da se javim, kad dodjem tu, onda opet ne valja... sinoc se ismijava nesto i FGR po obicaju, a njima se godinama mijenjaju garniture "vodja" grupe, ali ostaje jedna stvar ista, da par ljudi odredjuje kad se smije, a kad ne smije navijati... i onda ponosno za sebe kazu da su sarajevski mangupi, jedan covjek im zamalo ugasi grupu...
E'o necu vise pisati, uzivajte, ali onda me ne dozivajte na hinjaka... nismo mi k'o vecina vas, do jucer pricali jebes ligu, nema se sta tu gledati, sve namjesteno, a sad odjednom vatreni navijaci...
Pjena party, uživo
- avetinja
#41660 Re: Premijer liga BiH
Švrakić ne shvata da je suvišan.BlueBlood wrote:5 sec radosti![]()
-
5korpus
#41661 Re: Premijer liga BiH
Izvini jebote, nisam te mislio uvrijediti nego par ljudi te nazivaju tako,a ne znam sto.bjelave wrote:Ovo je vec uvreda, post prijavljen. Inace cu i ja pocet dijelit uvrede.5korpus wrote:Jebo ovo sve, al' jos ne razumijem zasto bjelave zovu alpinistom
Nebitno..izvinjavam se.
- Charuga
- Globalni moderator
#41662 Re: Premijer liga BiH
Vratio si ti ranije sa "sagni se alpinisti", a ponovio si u 3-4 posta. Kad ste već krenuli u tom ritmu, nema potrebe da ikoga prijavljuješ. Niko nije sankcionisan zbog toga, to je među vama ...bjelave wrote:Ovo je vec uvreda, post prijavljen. Inace cu i ja pocet dijelit uvrede.5korpus wrote:Jebo ovo sve, al' jos ne razumijem zasto bjelave zovu alpinistom
-
bjelave
#41663 Re: Premijer liga BiH
Pa ranije nisam uzvracao, mjesecima pa je bilo isto. Znaci, sad je vrijedjanje dozvoljeno. Samopitam&Charuga wrote:Vratio si ti ranije sa "sagni se alpinisti", a ponovio si u 3-4 posta. Kad ste već krenuli u tom ritmu, nema potrebe da ikoga prijavljuješ.bjelave wrote:Ovo je vec uvreda, post prijavljen. Inace cu i ja pocet dijelit uvrede.5korpus wrote:Jebo ovo sve, al' jos ne razumijem zasto bjelave zovu alpinistom
-
bjelave
#41664 Re: Premijer liga BiH
5korpus wrote:Izvini jebote, nisam te mislio uvrijediti nego par ljudi te nazivaju tako,a ne znam sto.bjelave wrote:Ovo je vec uvreda, post prijavljen. Inace cu i ja pocet dijelit uvrede.5korpus wrote:Jebo ovo sve, al' jos ne razumijem zasto bjelave zovu alpinistom
Nebitno..izvinjavam se.
-
LSD
#41665 Re: Premijer liga BiH
Šta ste se navalili na Bjelave i Kristinu, nije fer
I gdje su ostali pitari, oni najglasniji kad se trebalo qrciti
isturili ovu dvojicu da primaju udarce za sve, a oni se posakrivali po rupama 
I gdje su ostali pitari, oni najglasniji kad se trebalo qrciti
- ZonFon
#41666 Re: Premijer liga BiH
Jbg...sakrili se ko AOLSD wrote:Šta ste se navalili na Bjelave i Kristinu, nije fer![]()
I gdje su ostali pitari, oni najglasniji kad se trebalo qrcitiisturili ovu dvojicu da primaju udarce za sve, a oni se posakrivali po rupama
- Charuga
- Globalni moderator
#41667 Re: Premijer liga BiH
Nije bilo isto jer sam ranije sankcionisao neke zbog onog čmara i slično. U subotu sam oprostio obojici, tebi i cvrčku, jer je on tebe nazvao alpinistom, a ti njemu napisao ono sa saginjanjem. Vjerovatno bi se on hladio da sam došao ranije, i spremio sam ga za odmor, ali pošto sam u nastavku čitanja foruma vidio da si mu odgovorio, onda sam obojicu ostavio na forumu.bjelave wrote:Pa ranije nisam uzvracao, mjesecima pa je bilo isto. Znaci, sad je vrijedjanje dozvoljeno. Samopitam&
Sad je ista stvar i sa ganjetom, on tebi, ti njemu.
Ovaj slučaj sa korpusom je nešto drugo, čovjek je samo pitao zašto taj nadimak, nije imao nikakve druge namjere, čak se i izvinuo.
Vrijeđanje i dalje nije dozvoljeno, da si prešutio, cvrčak bi otišao na odmor 100%.
- ultima_palabra
#41668 Re: Premijer liga BiH
Čuj "zahvaliti se Tanu"
Ne kontaju oni još uvijek da u kapitalizmu poslije jebanja nema kajanja.
Na kraju krajeva, lik vam je platio dugove, napravio kamp, sredio sponzorstva, finansirao skupa pojačanja dvije godine... ima potpuno pravo da sad kaže: eto vas tamo gospodo, šta zaradite to ćete i potrošiti.
Na kraju krajeva, lik vam je platio dugove, napravio kamp, sredio sponzorstva, finansirao skupa pojačanja dvije godine... ima potpuno pravo da sad kaže: eto vas tamo gospodo, šta zaradite to ćete i potrošiti.
-
bjelave
#41669 Re: Premijer liga BiH
Haveru, ja se vrhunski zabavljam. Sto su okolnosti teze to je krhacina uzbudljivija.LSD wrote:Šta ste se navalili na Bjelave i Kristinu, nije fer![]()
I gdje su ostali pitari, oni najglasniji kad se trebalo qrcitiisturili ovu dvojicu da primaju udarce za sve, a oni se posakrivali po rupama
Nego, tebi kapa dole, sesir ako treba
- Logovan
#41670 Re: Premijer liga BiH
Boga mi ova slika prije ide uz nikove pojedinaca sa vaše strane, ako ćemo biti pošteni.ultima_palabra wrote:
Bjelave u elementu...
Kako vi ono kažete, latentni....
- ganjeta
#41671 Re: Premijer liga BiH
ultima_palabra wrote:Čuj "zahvaliti se Tanu"Ne kontaju oni još uvijek da u kapitalizmu poslije jebanja nema kajanja.
Kažu počinje neka akcija, skupljaju kesh da kupe klub od amidže
-
bjelave
#41672 Re: Premijer liga BiH
Charuga wrote:Nije bilo isto jer sam ranije sankcionisao neke zbog onog čmara i slično. U subotu sam oprostio obojici, tebi i cvrčku, jer je on tebe nazvao alpinistom, a ti njemu napisao ono sa saginjanjem. Vjerovatno bi se on hladio da sam došao ranije, i spremio sam ga za odmor, ali pošto sam u nastavku čitanja foruma vidio da si mu odgovorio, onda sam obojicu ostavio na forumu.bjelave wrote:Pa ranije nisam uzvracao, mjesecima pa je bilo isto. Znaci, sad je vrijedjanje dozvoljeno. Samopitam&
Sad je ista stvar i sa ganjetom, on tebi, ti njemu.
Ovaj slučaj sa korpusom je nešto drugo, čovjek je samo pitao zašto taj nadimak, nije imao nikakve druge namjere, čak se i izvinuo.
Vrijeđanje i dalje nije dozvoljeno, da si prešutio, cvrčak bi otišao na odmor 100%.
-
FreakyStyley
#41673 Re: Premijer liga BiH
Nije adzo dalabu da ga proda za isto koliko je kupio. Sto ce se lagano uduplat covjek, kvota 2...ganjeta wrote:ultima_palabra wrote:Čuj "zahvaliti se Tanu"Ne kontaju oni još uvijek da u kapitalizmu poslije jebanja nema kajanja.
Kažu počinje neka akcija, skupljaju kesh da kupe klub od amidže.
- BlueBlood
#41674 Re: Premijer liga BiH
sumirprimus wrote:nego kakva vam je ono grcka zastava na istoku?? dje vam je onaj grk..grkkk

-
LSD
#41675 Re: Premijer liga BiH
Džinetu treba objasniti da su se "dali na raspolaganje u punom kapacitetu" Amidži, kako sam Kusta rece svojevremeno...a poslije
, nema kajanja.
Cuj otjerati Amidžu koji im je otplatio sve dugove i kupio titulu
Puziću, uozbilji se
Cuj otjerati Amidžu koji im je otplatio sve dugove i kupio titulu
Puziću, uozbilji se