Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#40551 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

bjelave wrote:
Hocemo garant samo nista nam ne pomaze :(
kako ne pomaze? zar niste sad drugi na tabeli?
bjelave

#40552 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

plain vanilla wrote:
bjelave wrote:
Danas smo treci, danas fukare slave :D
sumirprimus

#40553 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

sacemo da im krojimo i direktno uticemo na poredak za prvaka :lol:
Ricken

#40554 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

bjelave wrote:
plain vanilla wrote:
bjelave wrote:
Al pazi ovo vam je ipak napredak, prošle godine je bio potop sa 4 komada. A najbitnije je da se napreduje, malo po malo. Ako bog da za 3 ili 4 godine izvlačite neriješeno.
Last edited by Ricken on 18/03/2017 19:27, edited 1 time in total.
sumirprimus

#40555 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

bjelave wrote:
pa realno rijetko ko vas u zadnje vrieme ošuri ko mi.
a za to ste sami sebi krivi. :thumbup:
sarajevo999999

#40556 Re: Premijer liga BiH

Post by sarajevo999999 »

lendric wrote:Boze sacuvaj sta je sa igracima sarajeva, namjestenu utakmicu ne mogu dobiti :-)

Jel daleko Tuzla?
Ne znam zasto ali si fakat najantipaticniji lik na forumu. :lol: Na stranu liga, zeljo, sarajevo... ja mislim da tebe ni mater ne voli :lol:
plain vanilla

#40557 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

bjelave wrote:
plain vanilla wrote:
nek se i mala raja raduje :mrgreen:
kako smo bili krenuli, kontala sam da odosmo u Federalnu :oops:
KPNCTNJAH

#40558 Re: Premijer liga BiH

Post by KPNCTNJAH »

Kako Zeljeznicari odigrase u Tuzli ove sezone? Sumnjam da vas vise od 2-3 moze odgovoriti na ovo pitanje bez guglanja, al' hajd', uzivajte danas... izgubilo Sarajevo :izet:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#40559 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Charuga wrote:Najlakše je biti dvosmislen i "šuknuti" komšijama, a još misliti da to niko nije skontao. Od muke ne zna šta bi, pa hajde da se rastereti na taj način. Tugo ... 8-)
heheheheh e toj upravo najveci gust kad se pojavi ovdje par takvig "tuga" hehehehehe
Dead Man Walking

#40560 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Ko su akteri kod prvog gola Slobode, tj ko je igrac Slobode koji je namagarcio levatinu, te ko je doticna namagarcena levatina sa suprotne strane? Nisam uspio vidjeti na ovom debilnom izvjestaju nakon dnevnika.
avetinja

#40561 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Vizija mog poretka od prije mjesec dana da će Željo biti prvi, Sarajevo drugo, a Zrinjski treći je sve više realnija. Ne bih otpisivao Sarajevo, bio bi lud kad bih tako razmišljao, a kukavički je što ih većina ljubitelja tima sa Koševa stavlja u podređeni položaj, bar na ovom forumu. Titula je u 1-2 boda, s tim što Zrinjskog ne smatram za konkurenta. Mnogo veći konkurent je Sarajevo, iako oni to sami pokušavaju izbjeći na sve moguće načine, a znamo i zašto.
plain vanilla

#40562 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:
spremamo vam nesto, vidjet cemo sta
mislim da cu i ja na utakmicu :D
:maca:
gdje mi je Tomo?
:cmok:
sumirprimus

#40563 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Dead Man Walking wrote:Ko su akteri kod prvog gola Slobode, tj ko je igrac Slobode koji je namagarcio levatinu, te ko je doticna namagarcena levatina sa suprotne strane? Nisam uspio vidjeti na ovom debilnom izvjestaju nakon dnevnika.
zilkic sloboda saric sloboda b :lol:
jeza u ledja

#40564 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

avetinja wrote:Vizija mog poretka od prije mjesec dana da će Željo biti prvi, Sarajevo drugo, a Zrinjski treći je sve više realnija. Ne bih otpisivao Sarajevo, bio bi lud kad bih tako razmišljao, a kukavički je što ih većina ljubitelja tima sa Koševa stavlja u podređeni položaj, bar na ovom forumu. Titula je u 1-2 boda, s tim što Zrinjskog ne smatram za konkurenta. Mnogo veći konkurent je Sarajevo, iako oni to sami pokušavaju izbjeći na sve moguće načine, a znamo i zašto.
Kako mislis pokusavamo izbjeci? Mislis izbjeci ulogu favorita? :-?

Pa realno vi ste favorit prije nas. O tome smo pricali i zimus. Normala ima jos da se igra pa cemo vidjeti.
sumirprimus

#40565 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Derbi posljednjeg kola regularnog dijela sezone BH Telecom Premijer lige odigran je u Tuzli, a snage su odmjerili Sloboda i Sarajevo. Meč je uživo prenosila platforma Moja TV.

Još od samoga početka utakmice gledaoci su bili šokirani igrom tuzlanske Slobode koja je bila poptuno dominantna nad Sarajevom često dovodeći sarajevske igrače u neprimjerene situacije.

Tragom ovih dešavanja oficijelni spiker na stadionu u poluvremenu utakmice je zamolio roditelje sa maloljetnom djecom da napuste stadion kako bi se utakmice mogla nastaviti.

Drugo poluvrijeme je donijelo još više ružnih scena iživljavanja nad protivnikom koje je trajalo sve do 94. minute kada je sudija odsvirao kraj kod rezultata 3:0 za domaću ekipu.

Regulatorna agencija za komunikacije Bosne i Hercegovine je odmah po završetku susreta kontaktirala platformu Moja TV obavještavajući ih da će ubuduće utakmice između Slobode i Sarajeva moći prenositi isključivo poslije ponoći sa oznakom +18, i na taj način onemogućiti maloljetne osobe da gledaju strašne scene koje mogu ostaviti dubokog traga na njihovu ličnost
:lol:
malo zajebancije nije na odmet..nema ljutnje.. :wink:
bjelave

#40566 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

plain vanilla wrote:
Tako je, nek se raduje mala raja i fukare :thumbup:
KPNCTNJAH

#40567 Re: Premijer liga BiH

Post by KPNCTNJAH »

avetinja wrote:Vizija mog poretka od prije mjesec dana da će Željo biti prvi, Sarajevo drugo, a Zrinjski treći je sve više realnija. Ne bih otpisivao Sarajevo, bio bi lud kad bih tako razmišljao, a kukavički je što ih većina ljubitelja tima sa Koševa stavlja u podređeni položaj, bar na ovom forumu. Titula je u 1-2 boda, s tim što Zrinjskog ne smatram za konkurenta. Mnogo veći konkurent je Sarajevo, iako oni to sami pokušavaju izbjeći na sve moguće načine, a znamo i zašto.
Zasto?
Kad smo mi ulagali u ekipu, bilo je kurcenja po forumu, pretjeranog po mom misljenju, ali smo bar osvojili kup, pa titulu... sad vi ulazete, vi se kurcite, ne prodje dan da u medijima nema clanak o vama, na vama je sad da se dokazete... mi feninga nismo ulozili u ovu ekipu i osvajanje kupa bi bilo uspjeh, a izlazak u Europu je zacrtani cilj i ne bi trebao doci u pitanje... naravno da vecina nas i dalje razmislja o tituli, tako razmislja svaki navijac koji voli svoj klub, sve dok postoje teoretske sanse nadas se necemu, pa makar igrao s Barcelonom i Realom... mi jednostavno nemamo igracki kadar koji nam dozvoljava da sebe vidimo kao nekakvog favorita za nesto, to je realnost... vi ste favoriti, na nama je samo da vam pokvarimo planove ako mozemo... :mrgreen:
Last edited by KPNCTNJAH on 18/03/2017 19:45, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#40568 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

KPNCTNJAH wrote:
Zasto?
Kad smo mi ulagali u ekipu, bilo je kurcenja po forumu, pretjeranog po mom misljenju, ali smo bar osvojili kup, pa titulu... sad vi ulazete, vi se kurcite, ne prodje dan da u medijima nema clanak o vama, na vama je sad da se dokazete... mi feninga nismo ulozili u ovu ekipu i osvajanje kupa bi bilo uspjeh, a izlazak u Europu je zacrtani cilj i ne bi trebao doci u pitanje... naravno da vecina nas i dalje razmislja o tituli, tako razmislja svaki navijac koji voli svoj klub, sve dok postoje teoretske sanse nadas se necemu, pa makar igrao s Barcelonom i Realom... mi jednostavno nemamo igracki kadar koji nam dozvoljava da se vidimo kao nekakvog favorita za nesto, to je realnost... vi ste favoriti, na nama je samo da vam pokvarimo planove ako mozemo... :mrgreen:
:thumbup:
sumirprimus

#40569 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

bjelave wrote:
plain vanilla wrote:
Tako je, nek se raduje mala raja i fukare :thumbup:
e jebiga jarane eto te ko lendric :lol:
bjelave

#40570 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Ne bi ja nego me Vanila provocira
avetinja

#40571 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

jeza u ledja wrote:
Kako mislis pokusavamo izbjeci? Mislis izbjeci ulogu favorita? :-?

Pa realno vi ste favorit prije nas. O tome smo pricali i zimus. Normala ima jos da se igra pa cemo vidjeti.
Da. Vi ste prema poziciji konkurent za titulu, a ovdje neki pokušavaju predstaviti da nemate ambicije za više. Nemojte da se lažemo. Taman bilo, lupam, Orašje na vašem mjestu, imat će ambicije za titulu. U ovoj sezoni nema isključivog favorita, jer su tri ekipe u pet deka. Moje mišljenje je da ćemo se vi i mi boriti za titulu, a da će Zrinjo lagano pasti.

To se slažem. U blagoj smo prednosti u odnosu na vas, ali, kao što rekoh, u pet deka.
plain vanilla

#40572 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

bjelave wrote:Ne bi ja nego me Vanila provocira
ne provociram bolan
pa stvarno smo imali tesku sezonu, vecina nam je prognozirala da cemo ispasti iz lige (i ja sam isto mislila)
nema sanse da uzmemo titulu, pa nam preostaje da se radujemo ovakvim pobjedama
LSD

#40573 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Prvo su bili ogađivaci fudbala i prekucavači ostatka lige, a sad su kvaritelji planova velikog Želje. Lajkamo takvo spuštanje kriterija :nargila:

Uglavnom, kvaritelji željinih planova, maknite se u stranu dok plava lokomotiva fura punom brzinom, da ne bi bili zgaženi :mrgreen:
elSaik

#40574 Re: Premijer liga BiH

Post by elSaik »

Samo da priupitam:

SPAVATE LI MIRNO?

:izet: :izet: :izet:
sumirprimus

#40575 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

LSD wrote:Prvo su bili ogađivaci fudbala i prekucavači ostatka lige, a sad su kvaritelji planova velikog Želje. Lajkamo takvo spuštanje kriterija :nargila:

Uglavnom, kvaritelji željinih planova, maknite se u stranu dok plava lokomotiva fura punom brzinom, da ne bi bili zgaženi :mrgreen:
jao jao pa ako je ista sigurno u ovoj kokuruz ligzi ,ko visoko leti,brzo i jebeno aterira :lol: :lol:
tako da sa zadovoljstvom cemo zaheftat ovaj post..zlu ne trebalo :lol:
Locked