Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mea_parvitas
#39277 Re: Premijer liga BiH
Mozes li reci zasto je preslo sve granice i sta to ima sa vama?maida95 wrote:izvinjavam se svima ali -
ovo je prešlo sve granice, Boga mi.. nevjerovatno![]()
![]()
-
maida95
#39278 Re: Premijer liga BiH
tebi je sasvim normalno da se registruje sajt na kojem se prati stream izgradnje JEDNE tribine? Razumijem ja historiju oko stadiona, vašu ljubav i sve to, ali kao da gradite Allianz arenu u najmanju ruku, a ne jednu tribinu.. malo ste pretjerali, po meni barem, i meni je ovo sve smiješno bilo kada sam vidjela.Mea_parvitas wrote:Mozes li reci zasto je preslo sve granice i sta to ima sa vama?maida95 wrote:izvinjavam se svima ali -
ovo je prešlo sve granice, Boga mi.. nevjerovatno![]()
![]()
Nema nikakve veze, što ne znači da ne smijem komentarisati
- avetinja
#39279 Re: Premijer liga BiH
Ti si samo ljubomorna.
Mi uživamo.
Mi uživamo.
- Mea_parvitas
#39280 Re: Premijer liga BiH
Koliko vidim to je site naseg kluba, znaci vec je reg. BH Telecom u saradnji sa klubom omogucio da uzivo to pratimo. Nama se to svidja, gledamo kako radovi napreduju, sta ima lose u tome, zasto je to pretjerano, obicna kamera uperena u jednu tacku, ili je to NASA projekat za obezbijediti, po tvom misljenju? Da li je neko napravio vecu tribinu u posljednjih 20 godina? Da li su igdje navijaci u ovolikoj mjeri ucestvovali u izgradnji tribine? Zasto je onda pogresno da tim istim navijacima omogucis da gledaju napredak onoga sto su i sami podrzali svojim uplatama (ne racunam ovog misa iznad, koji sigurno nije 1 KM uplatio)?
-
maida95
#39281 Re: Premijer liga BiH
pucam e'o, toliko mi je bitno u životu
nek' se gradi ba, dobra je to stvar, samo komentarišem ove presmiješne poteze.. previše medijske hajke se diglo oko te tribine k'o da komplet stadion rušite i radite ponovo.
@mea - evo rekoh već, ništa protiv gradnje nemam, čak suprotno, samo smatram ovo smiješnim. Moje mišljenje jbg, ne nalazite se uvrijeđenim
nek' se gradi ba, dobra je to stvar, samo komentarišem ove presmiješne poteze.. previše medijske hajke se diglo oko te tribine k'o da komplet stadion rušite i radite ponovo.
@mea - evo rekoh već, ništa protiv gradnje nemam, čak suprotno, samo smatram ovo smiješnim. Moje mišljenje jbg, ne nalazite se uvrijeđenim
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#39282 Re: Premijer liga BiH
Meni se svidja sva ova prica oko njihove tribine i nacin na koji se gradi. Sada nasi kazu prose ha hu. Pa bolje i ovako nego da se zaduzuju itd. Na stranu rivalstvo to nase i to sto se ne volimo, ovaj koncept je meni super. 10 godisnja ulaznica nije bezveze. Jos bi lijepo bilo kada bi se moga rezervisati i brojevi stolica pa da znas za narednih 10 godina da je to tvoja stolica. Ja bih prvi podrzao takvu akciju akda bi je Sarajevo napravilo.
Normalno je da ce ljudi pratiti kako napreduju radovi itd jer vole svoj klub i da uzivaju u tome.
Normalno je da ce ljudi pratiti kako napreduju radovi itd jer vole svoj klub i da uzivaju u tome.
- Mea_parvitas
#39283 Re: Premijer liga BiH
Bravo za sasvim normalno razmisljanje (eto dokle smo dosli kao drustvo da je normalno i logicno razmisljanje ekces), evo pivo i joint gratis.F&N wrote:Meni se svidja sva ova prica oko njihove tribine i nacin na koji se gradi. Sada nasi kazu prose ha hu. Pa bolje i ovako nego da se zaduzuju itd. Na stranu rivalstvo to nase i to sto se ne volimo, ovaj koncept je meni super. 10 godisnja ulaznica nije bezveze. Jos bi lijepo bilo kada bi se moga rezervisati i brojevi stolica pa da znas za narednih 10 godina da je to tvoja stolica. Ja bih prvi podrzao takvu akciju akda bi je Sarajevo napravilo.
Svako ko kupuje desetogodisnju ulaznicu bira i svoju stolicu koja postaje samo njegova. Do sada se na ovaj nacin skupilo 200.000 KM za izgradnju sto predstavlja skoro 20% ukupne investicije. Ja ocekujem minimalno 300 prodatih stolica do marta i otvaranja tribine.
-
missko
#39284 Re: Premijer liga BiH
Ma ta fora oko tribina nije nikakav novitet to svi rade doduse ne kao glavno sredstvo izgradnje ali sponzorski ima masa firmi npr na Alianz areni koji imaju svoje lože kao sponzori na stadionu i niko bez njihove dozvole ne koristi mjesta
Gesendet von meinem SM-G935F
Gesendet von meinem SM-G935F
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#39285 Re: Premijer liga BiH
nemoj offtopičit'F&N wrote:Meni se svidja sva ova prica oko njihove tribine i nacin na koji se gradi. Sada nasi kazu prose ha hu. Pa bolje i ovako nego da se zaduzuju itd. Na stranu rivalstvo to nase i to sto se ne volimo, ovaj koncept je meni super. 10 godisnja ulaznica nije bezveze. Jos bi lijepo bilo kada bi se moga rezervisati i brojevi stolica pa da znas za narednih 10 godina da je to tvoja stolica. Ja bih prvi podrzao takvu akciju akda bi je Sarajevo napravilo.
- Logovan
#39286 Re: Premijer liga BiH
Normalno da su pretjerali, ali ne možeš ti to objasniti, odmah si na aparatima, kompleksaš, itd.maida95 wrote: tebi je sasvim normalno da se registruje sajt na kojem se prati stream izgradnje JEDNE tribine? Razumijem ja historiju oko stadiona, vašu ljubav i sve to, ali kao da gradite Allianz arenu u najmanju ruku, a ne jednu tribinu.. malo ste pretjerali, po meni barem, i meni je ovo sve smiješno bilo kada sam vidjela.
Nema nikakve veze, što ne znači da ne smijem komentarisati
- avetinja
#39287 Re: Premijer liga BiH
Kone neumorne, mi uživamo. 
- Logovan
#39288 Re: Premijer liga BiH
Niste jedini, isto i mi uživamo. 
- avetinja
#39289 Re: Premijer liga BiH
Je li taj sjaj u očima od nargile ili od zavisti?
Reci, budi iskren. 
- cvrčak_na_hedonizmu
#39290 Re: Premijer liga BiH
Proziva te da si nepismenjeza u ledja wrote:I dalje nekontas.Ricken wrote:Pa nije kibernetika. Odgovor na svoju simpatičnu i nadasve proniciljivu upadicu si dobio od malog milojice. Poređenje nepismenog klesara i korumpirane uprave si trebao shvatiti kao bonus.jeza u ledja wrote:Nekontas.
Inače fascinantno je koliko horde drže do gramatike i pravopisa. Vidim sve izdanci Lingvističkog Instituta u Čajniču. Čujem uz godišnju kartu na sjeveru legne i džepno izdanje pravopisa koje potpisuje Tijana Paunović.![]()
Neznas uopste o cemu pricam.![]()
Ovo je vec treci put da se igramo ove igrice.
Nego vidim bijele bubrege na temi, reš pečene
Jedno mi nije jasno, kako navijač kluba koji nije dao pola marke za gradnju istočne tribine može nekoga prozivati. Da su pitari uplatili stolicu ( što je realno simbolika, a u ovom slučaju i realni, nepostojeći, odnos između klubova ), možda bih i shvatio. Ovako, nebuloza klasična.
Nama su pitari veći dušmani od Širokog.
- cvrčak_na_hedonizmu
#39291 Re: Premijer liga BiH
Pa nije baš forumski, dusmanluk je stvaranTomahawk11 wrote:Forumski dusmanluk je najjaci![]()
-
vryzas
#39292 Re: Premijer liga BiH
SARAJEVO - VITEZ 1
METALLEGHE - ŠIROKI B. 2
MLADOST DK - SLOBODA X
RADNIK - OLIMPIC 1
KRUPA - ŽELJEZNIČAR X
ČELIK - ZRINJSKI X
METALLEGHE - ŠIROKI B. 2
MLADOST DK - SLOBODA X
RADNIK - OLIMPIC 1
KRUPA - ŽELJEZNIČAR X
ČELIK - ZRINJSKI X
- Logovan
#39293 Re: Premijer liga BiH
SARAJEVO - VITEZ 1 Mora biti kec. Mora.
METALLEGHE - ŠIROKI B. 1 K'o Fahrin toranj.
MLADOST DK - SLOBODA 1 Ne daju DK-ovci ni boda.
RADNIK - OLIMPIC X Pojačao se Olimpik/Olimpic/Olympique.
KRUPA - ŽELJEZNIČAR X Mirna utakmica, bez golova i šansi, bez grubih startova.
ČELIK - ZRINJSKI 1 Lažni Mostarci padaju u Zeničkom grotlu.
METALLEGHE - ŠIROKI B. 1 K'o Fahrin toranj.
MLADOST DK - SLOBODA 1 Ne daju DK-ovci ni boda.
RADNIK - OLIMPIC X Pojačao se Olimpik/Olimpic/Olympique.
KRUPA - ŽELJEZNIČAR X Mirna utakmica, bez golova i šansi, bez grubih startova.
ČELIK - ZRINJSKI 1 Lažni Mostarci padaju u Zeničkom grotlu.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#39294 Re: Premijer liga BiH
SARAJEVO - VITEZ 1
METALLEGHE - ŠIROKI B. 1X
MLADOST DK - SLOBODA 1X
RADNIK - OLIMPIC X
KRUPA - ŽELJEZNIČAR 1X
ČELIK - ZRINJSKI 1

METALLEGHE - ŠIROKI B. 1X
MLADOST DK - SLOBODA 1X
RADNIK - OLIMPIC X
KRUPA - ŽELJEZNIČAR 1X
ČELIK - ZRINJSKI 1
- Muhamed Đakmić
#39295 Re: Premijer liga BiH
Ma nek budu sve kečevi
Zanima me kako će Metalleghe sa Širokim, hoće li biti kakvog bratskog puštanja bodova. Široki ovo mora dobiti ako hoće u ligu za prvaka, jer ima u ova četiri kola i gostovanje na Koševu.
Dakle ako bi fasovali od Metalleghea i od nas a dobili dvije domaće, osvojili bi šest bodova. Moglo bi to biti nedovoljno za ligu za prvaka.
Zanima me kako će Metalleghe sa Širokim, hoće li biti kakvog bratskog puštanja bodova. Široki ovo mora dobiti ako hoće u ligu za prvaka, jer ima u ova četiri kola i gostovanje na Koševu.
Dakle ako bi fasovali od Metalleghea i od nas a dobili dvije domaće, osvojili bi šest bodova. Moglo bi to biti nedovoljno za ligu za prvaka.
-
vryzas
#39296 Re: Premijer liga BiH
Mislim da ce im biti dovoljno, pogotovo jer igraju protiv direktnog konkurenta (Radnik), a Krupa ima pravo tezak raspored.Muhamed Đakmić wrote:Ma nek budu sve kečevi![]()
![]()
Sto se tice pustanja, nesto ne vjerujem jer Metalcima gori.
- Muhamed Đakmić
#39297 Re: Premijer liga BiH
Pa da, ali Krupi u tom slučaju treba 3 boda u 4 utakmice da ostane ispred. Mogu oni dobiti Čelik naprimjer. Radniku isto treba tri boda, a igraju kući sa Olimpikom već na startu. Naravno, ovo sve pod uslovom da Široki zijani kod Metalleghea, čemu se u nedostatku argumenata mogu samo nadativryzas wrote:Mislim da ce im biti dovoljno, pogotovo jer igraju protiv direktnog konkurenta (Radnik), a Krupa ima pravo tezak raspored.Muhamed Đakmić wrote:Ma nek budu sve kečevi![]()
![]()
Sto se tice pustanja, nesto ne vjerujem jer Metalcima gori.
-
vryzas
#39298 Re: Premijer liga BiH
Sve je moguce...prvo kolo nakon duge pauze,
tereni standardno odlicni,
vecina ekipa sa dosta promjena u igrackom kadru.
Ovo prvo kolo se ubilo za troznaka.
Ovo prvo kolo se ubilo za troznaka.
- Muhamed Đakmić
#39299 Re: Premijer liga BiH
Veljača je znao troznake poskidati doktorski

-
vryzas
#39300 Re: Premijer liga BiH
Muhamed Đakmić wrote:Veljača je znao troznake poskidati doktorski![]()
Fakat bio majstor za troznak.
Btw. ovo prvo kolo ocekujem prosjek od pola gola po utakmici.