Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
MrkiMedjed87

#35401 Re: Premijer liga BiH

Post by MrkiMedjed87 »

https://www.youtube.com/watch?v=pgFJtJSGDdc
Nekad se mogla kupiti titula, imalo se
leškarenje

#35402 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

MrkiMedjed87 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=pgFJtJSGDdc
Nekad se mogla kupiti titula, imalo se
Jel to mislis na familiju Osim :roll:
avetinja

#35403 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

http://scsport.ba/vijesti/edis-kusturic ... mne/120028

Lijepo Edis reče da je Tanova riječ tapija i da se pipa zavrnula, a nas ovdje uvjeravaju u nešto deseto.

Da sam na Edisovom mjestu i na mjestu kompletne uprave, nikad ne bih dao ostavku. Ko su navijači da njih smijene? Oni imaju svog šefa i neka im on da otkaz, ako nije zadovoljan plodovima njihovog rada.

Nego, kako će se izabrati novi ljudi, hoće li navijači imati ulogu žirija?
Rilkoni

#35404 Re: Premijer liga BiH

Post by Rilkoni »

Image
:D :D
leškarenje

#35405 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

M bjezi medjede :lol: kakva ti je to logika,cuj odakle je Kenco....odakle Ajfel 8)

Znas sta bi sad bila furka,da cvrcak&co sastave pitanja za Edisa i posalju medijima :lol: vidis da covjek oodgovori namah :izet:
Fuzzy Dunlop

#35406 Re: Premijer liga BiH

Post by Fuzzy Dunlop »

jeza u ledja wrote:
Fuzzy Dunlop wrote:Vi stvarno kontate mi vas mezimo zbog +3? :run:
Naravno.
Ko si ti? Ne sjecam te se nesto na ovoj temi. Sjeca li ga se neko od ranije? :hm:
Ono, kad neko napise post, a ne znas nick za koga uopste navija.

No u svakom slucaju, vi ne znate ni mezit.
Ovo je gutanje sto se moze vise mrva sa stola dok se ima prilika.
Hu iz ju? Jel' to to :lol: Kao ona navijačka, ideš samo na lagana gostovanja, nisi ti pravi navijač.

Jbo fabulu. Broj postova, pravopis, vidi mu glave.. to ej bitno. Guraj pod tepih. Zatvotite oći i pretvarajte se da vas neko drugi kara :lol: lešku pali :mrgreen:
jeza u ledja

#35407 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Fuzzy Dunlop wrote: Hu iz ju? Jel' to to :lol: Kao ona navijačka, ideš samo na lagana gostovanja, nisi ti pravi navijač.

Jbo fabulu. Broj postova, pravopis, vidi mu glave.. to ej bitno. Guraj pod tepih. Zatvotite oći i pretvarajte se da vas neko drugi kara :lol: lešku pali :mrgreen:
Poenta je da se javljas tek na +3, zbog +3, znaci kao direktan odgovor na tvoju pogresnu tvrdnju. Ti si upravo najbolji primjer da ono sto tvrdis nije tacno.
MrkiMedjed87

#35408 Re: Premijer liga BiH

Post by MrkiMedjed87 »

Vi i dalje mislite da vas se sprda zbog prednosti od tri boda :lol:
jeza u ledja

#35409 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Ovi ponavljaju ista pitanja. :lol:
ultima_palabra

#35410 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

E kad se sjetim ježovih traktata kako su Horde započele revoluciju nemirima protiv Širokog, i onda je to zakotrljalo lavinu koja je dovela do najboljeg kluba u regionu i stogodišnje dominacije pod vodstvom amidže... :mrgreen:
jeza u ledja

#35411 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

ultima_palabra wrote:E kad se sjetim ježovih traktata kako su Horde započele revoluciju nemirima protiv Širokog, i onda je to zakotrljalo lavinu koja je dovela do najboljeg kluba u regionu i stogodišnje dominacije pod vodstvom amidže... :mrgreen:
Ne sjecam se da sam spominjao "stogodisnju dominaciju pod vodjstvom amidze" niti da sam govorio o "najboljem klubu u regionu". To ti meni Kusturicine rijeci stavljas u usta. :D Ovo prvo je sigurno tacno i normalno iza toga i dalje stojim, kao i iza toga da je uradjena ogromna stvar sa svim tim, a pocelo je jos mnogo ranije od tog Sirokog. To je ireverzibilan fakat. Kao i titula i kup, kakvi takvi.
Mi imamo nula stvarnih dugova. Kad dodje neizostavni kosac smrti surovog kapitalizma vidjecemo ko ce se smijati. :lol:

Imate stadion kojeg dio po dio nestaje, iako pricate potpuno suprotno, susu bez osvojenog trofeja evo vec cetvrtu godinu, transfer politiku ko onaj Granpa Simpson u kupleraju i nakon 3-4 sedmice kakve takve stabilnosti, u kojoj je vrhunac osvojen bod u jos jednom remiju po redu i pobjeda protiv strasnog rivala Olimpica, odmah vam se dize cuna.
Fakat dze ce vam pamet? :?

Zlatne ribice...
Fuzzy Dunlop

#35412 Re: Premijer liga BiH

Post by Fuzzy Dunlop »

jeza u ledja wrote:
Fuzzy Dunlop wrote: Hu iz ju? Jel' to to :lol: Kao ona navijačka, ideš samo na lagana gostovanja, nisi ti pravi navijač.

Poenta je da se javljas tek na +3, zbog +3, znaci kao direktan odgovor na tvoju pogresnu tvrdnju. Ti si upravo najbolji primjer da ono sto tvrdis nije tacno.
Šta javljam, REGISTROVAO se tek na +3 :run: :lol: uredu je :mrgreen:
jeza u ledja

#35413 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Fuzzy Dunlop wrote: Šta javljam, REGISTROVAO se tek na +3 :run: :lol: uredu je :mrgreen:
Ma nema problema. :oops:
Šibicar

#35414 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Biti 3+ ispred bosanskog Dinama koji je btw. jači od Partizana je GOLEMO!
MrkiMedjed87

#35415 Re: Premijer liga BiH

Post by MrkiMedjed87 »

jeza u ledja wrote:
ultima_palabra wrote:E kad se sjetim ježovih traktata kako su Horde započele revoluciju nemirima protiv Širokog, i onda je to zakotrljalo lavinu koja je dovela do najboljeg kluba u regionu i stogodišnje dominacije pod vodstvom amidže... :mrgreen:
Ne sjecam se da sam spominjao "stogodisnju dominaciju pod vodjstvom amidze" niti da sam govorio o "najboljem klubu u regionu". To ti meni Kusturicine rijeci stavljas u usta. :D Ovo prvo je sigurno tacno i normalno iza toga i dalje stojim, kao i iza toga da je uradjena ogromna stvar sa svim tim, a pocelo je jos mnogo ranije od tog Sirokog. To je ireverzibilan fakat. Kao i titula i kup, kakvi takvi.
Mi imamo nula stvarnih dugova. Kad dodje neizostavni kosac smrti surovog kapitalizma vidjecemo ko ce se smijati. :lol:

Imate stadion kojeg dio po dio nestaje, iako pricate potpuno suprotno, susu bez osvojenog trofeja evo vec cetvrtu godinu, transfer politiku ko onaj Granpa Simpson u kupleraju i nakon 3-4 sedmice kakve takve stabilnosti, u kojoj je vrhunac osvojen bod u jos jednom remiju po redu i pobjeda protiv strasnog rivala Olimpica, odmah vam se dize cuna.
Fakat dze ce vam pamet? :?

Zlatne ribice...
Hani bolan, strpi se sedam dana, zaboravit cemo, naici ce nesto novo :kiss:
jeza u ledja

#35416 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

lendric wrote:nemoj da pašić dođe po svoj kaNp pa za i bez njega ostanete, tj one šupe :lol: :lol:
U tom kampu se gradi jedna tribina.
Istovremeno, vi rusite jednu tribinu.

:zzzz:

@ Medjede, ma dobro, proci ce neko vrijeme, pa cete se opet svi povuci na svoj podforum. Tako cemo opet pola vas zaboraviti.
jeza u ledja

#35417 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

lendric wrote:kad vam ode tan ono se mora vratiti pašiću, legendi sarajeva od koga ste oteli sve što je imao

stidite se jadovi iz uprave fks
Image

Vidi kako promjeni. Sto si se prepo bolan? :lol: :lol: :lol:
jeza u ledja

#35418 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Nema veze, ja sam te i ovako prijavio. :lol:
kudrilo

#35419 Re: Premijer liga BiH

Post by kudrilo »

Ako sam išta naučio, to je da je karma čudna stvar. Zato ću samo reći: Da sam na mjestu komšija, ovi odgovori bi mi bili uvreda za inteligenciju.
jeza u ledja

#35420 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

lendric wrote:jesi mi ga složio :izet: :izet:

ubiven si argumentima, i sad ko zdapi prijavljuješ :izet:
:lol: e svasta

E bas si pravo dijete. :happyfamily:

Zajebajem se bolan :maca:
leškarenje

#35421 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

jeza u ledja wrote:
lendric wrote:jesi mi ga složio :izet: :izet:

ubiven si argumentima, i sad ko zdapi prijavljuješ :izet:
:lol: e svasta

E bas si pravo dijete. :happyfamily:

Zajebajem se bolan :maca:
Ti tek provalio :-)
jeza u ledja

#35422 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Pa dobro, uvijek interesantno zajebavat se s djecom. :D

Ovaj sin od havera mi povjerovo da je kopacke nosio Ronaldo licno i poslo mi postom samo za njega. :P Nema veze sto je broj duplo manji. :D
avetinja

#35423 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

http://www.klix.ba/sport/nogomet/saraje ... /161024108

Čuj korištenje megafona. Zašto onda ne kažnjavaju svaku tekmu zbog upotrebe megafona? Banda. Samo gledaju kako će lapiti.
Maharadza

#35424 Re: RE: Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

lendric wrote:kad vam ode tan ono se mora vratiti pašiću, legendi sarajeva od koga ste oteli sve što je imao

stidite se jadovi iz uprave fks
Nemaš ti pojma...

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/predra ... evo/171090

Mi Paju davno 'kupili', no problemo!
Bambino Blu

#35425 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

Ken Choo stari navijac Sarajeva sa Vratnika.Kao mali odlazio je na Kosevo i divio se potezima Haseta a ostalo je historija :izet: :izet:
Image
Locked