Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Charuga wrote:Ko je u euforiji? Jedan post, u kojem jedan forumaš napiše da ste u strepnji ti vidiš kao euforiju. Nemoj me zajebavati živ bio, nisi ti na tom nivou. Nema euforije, igra i pristup se jesu popravili u odnosu na period kad nas je vodio skijaš iz Slovenije, ali nije to ni za kakve euforije.
Charuga wrote:Ko je u euforiji? Jedan post, u kojem jedan forumaš napiše da ste u strepnji ti vidiš kao euforiju. Nemoj me zajebavati živ bio, nisi ti na tom nivou. Nema euforije, igra i pristup se jesu popravili u odnosu na period kad nas je vodio skijaš iz Slovenije, ali nije to ni za kakve euforije.
Velkoski wrote:FK Mladost Doboj Kakanj - NK Čelik 1x
FK Olimpic - NK Široki Brijeg 1x2
FK Sarajevo - FK Sloboda 1x
FK Krupa - NK Vitez 1x
FK Radnik - FK Željezničar 1x2
NK Metalleghe B.S.I. - HŠK Zrinjski x2
KPNCTNJAH wrote:Hrasno se toliko uzbudi kad pomisli da ima nekog materijala da nam sukne, postovi mu k'o napisani uz pomoc google translate-a... polako kralju, samo disi, neces zaboraviti to sto planiras napisati, koliko god ti u tom trenutku djelovalo dubokoumno, za nas ostale je samo deja vu.. ista prica godinama, ne'amo stadion, Tan moze sta hoce, promijenit ce ime kluba i boju dresova, dosao da pere pare... imate vise reprezentativaca, vise titula, najbolja omladinska skola u drzavi, daleko najbolja posjecenost utakmica, ne znam samo sto se onda uopste zamarate pricama s nama i o nama, obicnim smrtnicima... to isto kao da mi pocnemo prepucavanja s navijacima Celika, Slobode i slicnih...
Brate ovo ti je na kraju nicim izazvano nipodastavacki da je fuj.tipicno pitarski bahato.
Ono dusmanski.necu da.psujem da ne fasujem banovice prije subote a tako bi te rado poslo....
Znam ja da je to poprilicno tezak zadatak za tebe, ali bar pokusaj da se ponasas kao civilizovana osoba, ipak je ovo forum, ne pricas s ukucanima... svaki drugi post ti je o nasem klubu i navijacima, cak i kad se prepucavaju navijaci Sarajeva i Zeljeznicara, ti fol uletis s nekim pokusajima provokacija na nas racun, ali obavezno samo na nas... sto li red je bio da neko napise gdje je ustvari mjesto tebi i tvom klubu... rado bi vi da vas mi smatramo nekim rivalima, ali dok ne dodje na red tekma protiv vas i ne postojite u nasim ocima...
Jos jedva docekaju da popljuju i legendu naseg kluba, trenera kakvog ce tesko ikad vise imati, covjeka koji je napokon njihov klub doveo do toga da im voditelj na TV-u procita ime medju prva tri na tabeli, a ne medju onim u borbi za opstanak, nesto sto su sanjali godinama... kad su propale teorije o pustanju utakmica da bi preuzeo nas klub, niko nema obraza da bar napise kako su pogrijesili, a ne jos da mu upute javno izvinjenje... ali nema veze, uskoro cete vi opet tamo gdje pripadate...
Nema potrebe da mi odgovaras, nece biti procitano
Sulejman krpic.sulejman krpic.sulejman krpic...vas bar tristo.al tisina. meni spica
Također, u fazi smo i potrage za savremenim arhitektonskim rješenjem te kvalitetnim investitorom iz inozemstva po pitanju rješavanja stadiona Koševo. Značajno je definirano ulaganje napora u traženju kredibilnih investitora i određivanje načina, odnosno moguće forme zajedničkog investiranja i to po principu zakonski mogućih rješenja, koncesija ili javno-privatnog partnerstva u kojem lokalna zajednica naravno mora definirati svoj prioritetni interes.
Sad će i konama načelnik moderan stadion da uradi, kao i nama.
Također, u fazi smo i potrage za savremenim arhitektonskim rješenjem te kvalitetnim investitorom iz inozemstva po pitanju rješavanja stadiona Koševo. Značajno je definirano ulaganje napora u traženju kredibilnih investitora i određivanje načina, odnosno moguće forme zajedničkog investiranja i to po principu zakonski mogućih rješenja, koncesija ili javno-privatnog partnerstva u kojem lokalna zajednica naravno mora definirati svoj prioritetni interes.
Sad će i konama načelnik moderan stadion da uradi, kao i nama.
Aha, evo sve trči da uradi nešto oko stadiona. Prije ću ja srediti Hasetov stadion, nego ovaj idiot.
Ima ona kako nema smisla igrati ovu ligu, kako je ona smijesna za FKS, koje ima evropske ambicije. To je cak i velika vecina vas osudila u datom momentu, jer je totalno nepotrebna, potcjenjivacka i nebulozna izjava.
Ima ona kako nema smisla igrati ovu ligu, kako je ona smijesna za FKS, koje ima evropske ambicije. To je cak i velika vecina vas osudila u datom momentu, jer je totalno nepotrebna, potcjenjivacka i nebulozna izjava.
A jesmo li se ikada poredili sa Barsom a u isto vrijeme se bavili bespravnom nadgradnjom?