Poslao mu odbijenicu pismo.BlueBlood wrote:zvao je Tan Petrovića da dodje u Sarajevo ali ga Petrović ništa nije razumio na telefonNadzorna_ploca wrote:Kako strumfovi znaju da su ovi nasi kriminalci zvali Slavka a mi to ne znamo.
Cure informacije iz kluba.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#31976 Re: Premijer liga BiH
-
lakilaka
#31977 Re: Premijer liga BiH
bez veze belave stavljas smajlije, kada tvome stanju ne odgovara ovaj.bjelave wrote:Pa sto ga vise ne promjenite, upirete godinama i vec ste devetilakilaka wrote:[
stanje na tabeli je lako promjenjivo, a vase psihofizicko se mijenja teze.
-
bjelave
#31978 Re: Premijer liga BiH
Jel to zbog Cele sad na ekavicu prelazite?lakilaka wrote:bez veze belave stavljas smajlije, kada tvome stanju ne odgovara ovaj.bjelave wrote:Pa sto ga vise ne promjenite, upirete godinama i vec ste devetilakilaka wrote:[
stanje na tabeli je lako promjenjivo, a vase psihofizicko se mijenja teze.
- BlueBlood
#31979 Re: Premijer liga BiH
Slobodan Starčević "Godi što me povezuju sa Sarajevom, ali ostajem u Krupi"
nece ih niko, nego dovedite onog spanca sto vam se preko skajpa javio dok se ni on nije predomislio 
Last edited by BlueBlood on 24/08/2016 18:49, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#31980 Re: Premijer liga BiH
Kad slavkoni prodje konkurs? Zari nema neka ustaljrna procedura

- jeza u ledja
#31982 Re: Premijer liga BiH
Hmm. Vidim sa zakasnjenjem sve neki zaboravljeni asovi ove teme se javljaju. Ne doduse ti, vec raja ti. Ne bi mi ni palo iskreno na pamet da evo ne izlistah 5-6 stranica sa nekim likovima koje sam vec zaboravio. Al evo tvoj post cu uzeti kao dobar citat.LSD wrote: priznajte da vas je Miske Tung opet poprskao
Je li vi ne kontate da ono sto radi vasa uprava je u svrhu prcanja komsija? Na osnovu toga prikupljaju poene - kod vas, vjesto prikrivajuci svoje greske od ranije koje ce vas skupo kostati (na sta te to podsjeca?). Ako vam je to bitnije od rezultatskog uspjeha na kraju sezone, ok.
Za Duljevica i "ponudu" ste mjesecima svrsavali. Uspjeh u derbiju vam je spasavao sezonu (makar to bio i remi). Evo sad ovo. Uzeli Petrovica nama ispred nosa - kupili vas za narednih 6 mjeseci. A u roku godinu ce te ga otjerati.
Mislim nema sta. I ja bih radije vidio Petrovica na nasoj klupi nego vecinu ovih sto ih spominju. Trebao bi za vas biti pojacanje, ali sam skeptik. Ja se stvarno nadam da hoce, iskreno, jer ce to jednom zauvijek potvrditi da je najbolji trener u nasoj ligi onaj koji se vec dokazao u nasoj ligi, a ne skupa imena iz inostranstva. Mislim, da i mi jednom naucimo i prekopiramo nesto od vas, posto u zadnjih godinu dana vi sve kopirate od nas, ali nista izgleda ne ucite. Ocekivao bih bar neki oprez, nesto. Al jok. Bitnije je dozivjeti pet minuta prcanja. A za sutra, lako cemo jelde.
-
sumirprimus
#31983 Re: Premijer liga BiH
Bolje da tu energiju usmjeris u kakav fin yutkub strim da ne gledamo hepo kockice od utakmica.drama jebte ode lopta iz ekrana i ne vrati se.pljiz???lendric wrote:Pratil se jež tekma preko streama? bolil te srce za dinom
-
LSD
#31984 Re: Premijer liga BiH
U suštini se slažem sa svim....samo gdje ti je bila ova prica kad su "tvoji" prcali željovce...tad si šutio, a pomalo i ti trpao sa strane jeldejeza u ledja wrote:Hmm. Vidim sa zakasnjenjem sve neki zaboravljeni asovi ove teme se javljaju. Ne doduse ti, vec raja ti. Ne bi mi ni palo iskreno na pamet da evo ne izlistah 5-6 stranica sa nekim likovima koje sam vec zaboravio. Al evo tvoj post cu uzeti kao dobar citat.LSD wrote: priznajte da vas je Miske Tung opet poprskao
Je li vi ne kontate da ono sto radi vasa uprava je u svrhu prcanja komsija? Na osnovu toga prikupljaju poene - kod vas, vjesto prikrivajuci svoje greske od ranije koje ce vas skupo kostati (na sta te to podsjeca?). Ako vam je to bitnije od rezultatskog uspjeha na kraju sezone, ok.
Za Duljevica i "ponudu" ste mjesecima svrsavali. Uspjeh u derbiju vam je spasavao sezonu (makar to bio i remi). Evo sad ovo. Uzeli Petrovica nama ispred nosa - kupili vas za narednih 6 mjeseci. A u roku godinu ce te ga otjerati.
Mislim nema sta. I ja bih radije vidio Petrovica na nasoj klupi nego vecinu ovih sto ih spominju. Trebao bi za vas biti pojacanje, ali sam skeptik. Ja se stvarno nadam da hoce, iskreno, jer ce to jednom zauvijek potvrditi da je najbolji trener u nasoj ligi onaj koji se vec dokazao u nasoj ligi, a ne skupa imena iz inostranstva. Mislim, da i mi jednom naucimo i prekopiramo nesto od vas, posto u zadnjih godinu dana vi sve kopirate od nas, ali nista izgleda ne ucite. Ocekivao bih bar neki oprez, nesto. Al jok. Bitnije je dozivjeti pet minuta prcanja. A za sutra, lako cemo jelde.Ko bi gori, sad je doli. Samo se povuces i ne javljas se, onda se pojavis kao da nista nije bilo. I tako iz dana u dan, krademo bogu dane.
tako da - mani se šuplje
-
1946--1987
#31985 Re: Premijer liga BiH
pehar za dovodjenje slavka petrovica ove godine.
svaki godine pehar neki copite, boli vas kurac
- ganjeta
#31986 Re: Premijer liga BiH
Pa jesmo li najtrofejniji ili nismo. Nećemo valjda postiti ko vi 7-8 godina1946--1987 wrote:pehar za dovodjenje slavka petrovica ove godine.![]()
-
1946--1987
#31987 Re: Premijer liga BiH
vidjet cemo, na dobrom ste putu.ganjeta wrote:Pa jesmo li najtrofejniji ili nismo. Nećemo valjda postiti ko vi 7-8 godina1946--1987 wrote:pehar za dovodjenje slavka petrovica ove godine.![]()
al dobro, bit ce uvijek neki zahirovic ili petrovic da vas zadovolje, niste vi sa grbavice previse zahtjevni.Daj nam koju stolicu, petrovica i dosta.
pogotovo kad i ovu sezonu zavrsite suha kurca, pa onda ode i uprava, a dodje nova pa dok se snadju prodje opet 3, 4 godine.
- ganjeta
#31988 Re: Premijer liga BiH
Takoe, nismo mi muhanati
. Kao takvi opet najviše ovih ćupova
.
U plavom salonu samo nam fali onaj pehar u borbi protiv korupcije, kod vas u trajnom vlasnistvu
.
U plavom salonu samo nam fali onaj pehar u borbi protiv korupcije, kod vas u trajnom vlasnistvu
-
LSD
#31989 Re: Premijer liga BiH
I onaj Starčević ih odjebao
....Amidža šalji Ken Choa ponovo, ode sve u q, raspad sistema, a navijaci i dalje vire preko ograde
Ostaje stari dobri Janjoš kao zadnja nada tanove svojine
ali dobar je Mehmed 
Ostaje stari dobri Janjoš kao zadnja nada tanove svojine
- 19DobrinjA87
#31990 Re: Premijer liga BiH
sta uradi Jajčana tiki tiki tamba

- jeza u ledja
#31991 Re: Premijer liga BiH
Otvori sirom i reci "aa".lendric wrote:Pratil se jež tekma preko streama? bolil te srce za dinom
- BlueBlood
#31992 Re: Premijer liga BiH
Prvo, zaboravljas da nas je vecina dobila ban po mjesec za derbi od strane libera, bio malo nervozan...jeza u ledja wrote: Je li vi ne kontate da ono sto radi vasa uprava je u svrhu prcanja komsija? Na osnovu toga prikupljaju poene - kod vas, vjesto prikrivajuci svoje greske od ranije koje ce vas skupo kostati (na sta te to podsjeca?). Ako vam je to bitnije od rezultatskog uspjeha na kraju sezone, ok.
Drugo, kazes da nasa uprava krije neke greske tako sto vas prcaju, nebi se slozio. Svaki potez koji ste vi ocekivali od vase uprave je bio sasvim normalan, mislim i za dovodjenje Stevanovica i sad za Petrovica. Stevanovic se pokazao kao odlicno pojacanje a Petrovic je trenutno najbolje moguce rijesenje bio i vama i nama. Problem je sto vasa uprava nije sposobna bila za dovodjenje ni jednog ni drugog. Pametnije bi vam bilo da se bavite svojim problemima kojih imate jako puno a ne da se na svaki nas potez nadjete ko uvrijedjene mlade. Pomirite se sa tim da smo trenutno jaci, boji i organizovaniji klub od vas i bit ce vam lakse
sportski pozdrav
-
maida95
#31993 Re: Premijer liga BiH
koliko vas će da se javi ovdje nakon prvog neočekivanog poraza 
- Logovan
#31994 Re: Premijer liga BiH
Ma neće ih se više od pola javiti.maida95 wrote:koliko vas će da se javi ovdje nakon prvog neočekivanog poraza
Većina ih naopaka.
-
NoWayOut
#31995 Re: Premijer liga BiH
Evo ja obevacam tabelu sljedece kolo kako god izgledala,hehehemaida95 wrote:koliko vas će da se javi ovdje nakon prvog neočekivanog poraza
-
Samprotivsviju
#31996 Re: Premijer liga BiH
Vidis da se sad loguju i kurce i oni sto nisu bili par mjeseci tumaida95 wrote:koliko vas će da se javi ovdje nakon prvog neočekivanog poraza
Eh tugo
-
maida95
#31997 Re: Premijer liga BiH
očekivano baš, kao i uvijek 
-
Samprotivsviju
#31998 Re: Premijer liga BiH
Sloboda19DobrinjA87 wrote:sta uradi Jajčana tiki tiki tamba![]()
Vitez
Zrinjski
0 5 gol razlika
Trebam li jos ?
Ti si bas mazohista, ides zajebavati nekoga anti u tom istom jos gori
- BlueBlood
#31999 Re: Premijer liga BiH
jbg tek nam istekli banovi od derbija koje je nervozni libero dijelioSamprotivsviju wrote:
Vidis da se sad loguju i kurce i oni sto nisu bili par mjeseci tu![]()
Eh tugo
- 19DobrinjA87
#32000 Re: Premijer liga BiH
Samprotivsviju wrote:Sloboda19DobrinjA87 wrote:sta uradi Jajčana tiki tiki tamba![]()
Vitez
Zrinjski
0 5 gol razlika
Trebam li jos ?![]()
Ti si bas mazohista, ides zajebavati nekoga anti u tom istom jos gori
Mislio sam sta uradi da se raspadate..nece vas niko od trenera